lauantai 2. helmikuuta 2019

OFRA Midi kasvopaletit

Tilasin Koreina verkkokaupasta pari ihanaa juttua OFRAlta, koska näistä oli käynnissä hyvät alennukset vuoden alussa. Mä on ollut suuri Ofra tuotteiden fani jo pidemmän aikaa ja kun näin nämä pikkupaletit, en voinut vastustaa kiusausta. Ofran nestemäiset huulipunat ja highlighterit on ihan mun lemppareita ja olen tykännyt oikeastaan kaikista tuotteista, mitä olen kokeillut.

Koreinan Ofra valikoima on melko laaja ja sieltä löytyy ihanasti myös näitä uusissa pakkauksissa olevia tuotteita, eikä vain vanhoja poistoeriä. Kurkkaa koko Ofra valikoima täältä.

OFRA Midi palette

Ofran Midi paletit sisältävät molemmat kolme erilaista kasvopuuteria ja peilin. Näiden pakkaus miellyttää mun silmää kovasti, ne ovat pelkistettyjä ja valkoinen väri sopii näihin tosi hyvin. Paletit näyttävät raikkailta! 

Mä tykkään tälläisistä pienistä kasvopaleteista kovasti, koska ne on helppo pakata mukaan meikkipusiin, käsilaukkuun ja matkoille. Peili on iso plussa, ei tarvitse kantaa erillistä peiliä mukana. 

OFRA Midi palette

Ensimmäinen paleteista on Ofra spiced velvet -korostuspuuteripaletti, joka pitää sisällään kolme upeaa highlighteria sävyissä Star Island, Blisful ja Bali. Nämä oli kaikki mulle uusia sävyjä ja etenkin Bali on sellainen, mitä olen halunnut kokeilla jo pitkään. Star Island on aivan upea intensiivinen vaalea sävy ja Blisful on ollut myös todella kaunis, hieman persikkainen sävy. 

Jos et ole kokeillut Ofran highlightereita, tässä olisi hyvä vaihtoehto. Pääsee kerralla kokeilemaan useampaa sävyä ja samaan hintaan kuin mitä yksi täysikokoinen maksaisi.

OFRA Midi palette

Toinen ostamani paletti on Ofra toasted cashmere -paletti, josta löytyy poskipuna, highlighter ja aurinkopuuteri. Tämä on nyt sitten sellainen matkaajan unelmapaletti, all in one. 

Poskipuna on sävyltään Cheer blush, ihana korallinen pinkki. Keskeltä löytyy Rodeo Drive highlighter, joka multa löytyy myös täysikokoisena, mutta se on yksi mun lemppareista, joten ei haittaa yhtään, että se on tässä paletissakin. Mukana on myös mattainen, melko lämminsävyinen aurinkopuuteri.

Kumpi paleteista on sun lemppari? :)

Love, Mari

10 kommenttia:

  1. Tuo highlightereita sisältävä paletti näyttää ihanalta, jälkimmäisessä aurinkopuuteri on todennäköisesti liian tumma ja/tai lämminsävyinen itselleni..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ofran highlighterit on parhautta, toi paletti on ihan super <3 :). Ja joo, voi olla, että toi bronzer on vähän liian tumma ihan vaalealle iholle, mulle se käy just hyvin :).

      Poista
  2. Aivan ihanat paletit ja varsinkin tuo highlighter-paletti kiinnostaisi minuakin :)

    VastaaPoista
  3. Ylempi paletti ihana! Tost Bali nimestä tulee vaan matkakuume!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No sanopa muuta, olisikin ihanaa päästä just vaikka Balille lomailee :D

      Poista
  4. Ihanan näköinen tuo korostuspaletti! :)

    VastaaPoista
  5. Ei ole yhtään itselle vielä tuttu tää ofra, mutta toi paletti on ihanan näköinen ja kiva kun highöitterilla on tuota kuviota :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa tutustua, Ofra on tosi laadukas merkki eikä mun mielestä mikään ihan hullun hintanenkaan vaikka high-end kosmetiikkaa onkin :)

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...