sunnuntai 28. lokakuuta 2018

Lokakuun suosikit

Moikka! Miten teidän viikonloppu on sujunut? Lokakuu lähenee jo loppuaan, joten tänään on hyvä aika käydä läpi lokakuun aikana ihastuttaneita kosmetiikkatuotteita. Mukana on meikkejä, jotain vartalolle ja jotain kasvoille. Uusia ihanuuksia ja sellaisia, joita olen löytänyt laatikoiden kätköistä. Kertokaa ihmeessä kommenttiboksiin jos te olette löytäneet jotain uutta ja ihanaa tässä kuussa, jotain mitä mun kannattaisi myös kokeilla ;).



Aloitetaan vaikka tuotteesta, jota en ikinä olisi uskonut näkeväni mun suosikeissa, nimittäin itseruskettavasta. Sain testiin Cocoa Brown by Marissa Carter 1 hour tan moussen*, joka osoittautui todella käyttäjäystävälliseksi tuotteeksi ja olenkin tän myötä innostunut itseruskettavista enemmän. Tällä olen saanut hyvin luonnollisen ja tasaisen päivetyksen iholle, sopii siis hyvin aloittelijoillekin.


Olen jo vuosia kuullut kehuja Kiehl'sin creamy eye treatment silmänympärysvoiteesta, mutta vasta tänä syksynä sain ostettua sen itselleni. Tämä on ihan super kosteuttava ja käytänkin tätä lähinnä öisin. Olen huomannut tämän myös laskevan turvotusta jonkin verran, mutta käytän tätä pääasiassa sen mahtavan kosteutustehon vuoksi.

Bette boxin mukana pääsin tutustumaan Lumenen Ajaton tiivistettyyn seerumiin, joka on tarkoitettu ikääntyvälle iholle. Olen tykännyt käyttää tätä näin ennaltaehkäisevänä tuotteena, sillä seerumin koostumus on todella miellyttävä ja se kiinteyttää ihoa mukavasti. 


Sain myös testiin Wet n Wild meikkejä ja yhdeksi suosikiksi nousi tämä Color Icon -luomiväripaletti*. Rosé in the air -paletissa on upeat syksyyn sopivat sävyt ja mun mielestä todella hyvä laatu. Sävyt on pigmenttisiä ja hyvin häivyttyviä. Tämä on myös aika täydellinen dupe Anastasian Modern Renaissance paletille. 

Löysin mun kasvopalettilaatikosta pitkästä aikaa MACin parin joulun takaisen kasvoduon, jossa on poskipuna ja highlighter. Tän sävyt on ihan täydelliset syksyyn ja olenkin innostunut nyt etenkin tuosta poskipunasta. MACin extra dimension -koostumus on mun mielestä todella ihana näissä!


Alkusyksystä testailin Makeup Revolution meikkejä ja löysinkin paljon ihania uutuuksia, mutta yksi ylitse muiden on ollut tämä Flawless Foils -luomiväri sävyssä Rose Gold*. Tässä on jotenkin kaikki kohdillaan, sävy on UPEA ja niin ihanan metallinhohtoinen, koostumus helposti käytettävä. Tän mukana tulee nestemäinen primer, joka saa sävystä vielä intensiivisemmän luomella.

Viimeisenä haluan mainita vielä Dose of Colors Desi x Katy kokoelmasta nestemäisen huulipunan sävyssä My main. Täydellinen jokapäiväinen nudesävy sopii hyvin monenlaisiin meikkeihin ja näiden Dosen huulipunien koostumus on ihan omaa luokkaansa. 

Oletteko testailleet jotain näistä? :)

Love, Mari


*Saatu pr näytteenä

19 kommenttia:

  1. Wet n Wildin luomiväripaletti Rosé in the air on "vanha tuttu". Tykkään siitä erittäin paljon<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, mä tykästyin siihen myös heti ekalla kokeilulla :)

      Poista
  2. Ihania suosikkeja<3 Mulla odottelee toi itseruskettava vielä testaamista, mutta ihan huippua kuulla, että sä oot siitä tykännyt! Itseruskettavat kun aika pitkälti on joko tosi hyviä tai aivan kamalia :D Täytyy koittaa saada itsekin testattua tota mahdollisimman pian :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottavasti sä kanssa tykkäät siitä! Se oli ainakin ihanan helppokäyttöinen ja jätti luonnollisen lopputuloksen, ei tarvinnut pelätä että olisi oranssi :D

      Poista
  3. Kiehl'sin sy-voide on kyllä niin paras. ❤️

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin tuntuu olevan! Mä haluaisin kovasti kokeilla myös sitä uutuus silmänympärysvoidetta :)

      Poista
  4. Kokeilin jo myös tätä betessä tullutta lumenen tiivisteseerumia erään meikin alle erikoispäivänä. se tuntui kivalta ja sai ehkä juonteita tasoiteltua, mutten ostaisi sitä uutta purkkia näin 25 ikävuodessa, vaan pitää säästää jotain sitten niille vanhoille päiville että jokin edes sitten tehoaa kasvoihin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvähän se on säästellä jotain ihanaa myös sinne seuraavalle vuosikymmenelle :D Mäkään en varmaan ostaisi ihan vielä sitä täysikokoista, vaikka tuo onkin ollut nyt ihan lemppari, ihan vaan koska on aika kallis :D

      Poista
  5. Kaikki ovat itselle uusia tuotteita. Alkoi kiinnostaa erityisesti Lumenen Ajaton -seerumi sekä
    Wet ´n´ Wildin luomiväripaletti Rosé in the air. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo seerumi on ihan huippu, kannattaa ehdottomasti kokeilla! :) Ja Wet n Wild myös tietysti, niihin pääseekin nyt tutustumaan Helsingin Stockmannilla.

      Poista
  6. Ihana banneri sulla!💗

    https://jasukuvaa.blogspot.com/

    VastaaPoista
  7. Melkein kaikki näyttävät itselleni uusilta ja tuntemattomilta tuotteilta - pitääpä tutustua näihin :) Mä just yks päivä kaupassa mietin,että pitäiskö kokeilla jotain itseruskettavaa, kun alan olla jo aika kalpea.. TOi vois olla hyvä vaihtoehto :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi on kyllä mun mielestä tosi hyvä vaihtoehto vaalealle suomalaiselle iholle, ei ole liian överi :D. Toki sarjasta löytyy myös tummempia sävyjä jos haluaa oikein kunnon rusketuksen.

      Poista
  8. Nämä kaikki minulle uusia tuttavuuksia. Tuo rise gold luomiväri on kyllä upean näköinen!

    https://itserakkausjuttui.blogspot.com/

    VastaaPoista
  9. Toi Lumenen Ajaton seerumi on ihan huippu! Vaikken kohderyhmää olekaan mutta sen perusteella mitä oon kokeillut niin ihan tosi kiva tuote :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon täysin samaa mieltä :). Sopii hyvin ennakoivaan käyttöön myös, meille jotka ei vielä olla kohderyhmää.

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...