keskiviikko 22. elokuuta 2018

Meikki-keskiviikko; ensimmäinen syksy meikki

Heippa kaikille! Mitä teille kuuluu? :) Tänään ollaan tuttuun tapaan taas meikki-keskiviikon äärellä ja vuoroon pääseekin tämän vuoden ensimmäinen syksy meikki. Vaikka kesää on vielä jäljellä, ilmat on alkaneet jo kääntyä syksyä kohti, aamut on viileitä, tuulee ja satelee. Inspiroiduin kaivamaan esiin mun syksypaletteja ja meikkailemaan niillä tulevan ihanan vuodenajan kunniaksi. Vaikka kuinka rakastan kesää, lämpöä ja valoisuutta, en voi väittää etteikö syksy olisi vuodenajoista inspiroivin. 


Tähän meikkiin käytin Anastasian Subculture palettia, joka on mun mielestä se ultimaattinen syksy paletti. Se on myös yksi mun kokoelman uniikeimmista paleteista ja rakastankin sen yksilällisyyttä, vaikka paletti saikin osakseen paljon negatiivista huomiota. Muhun sen sävyt iskee ja koostumuskin toimii, vaikka paletin sävyjä saakin työstää vähän eri tavalla kuin muita ABH paletteja.


Meikkipohjana toimii taas sama ColourPop nelikko, kun testivaihe oli tässä vielä kesken. Oon yrittänyt käyttää niitä mahdollisimman paljon, jotta saan teille arvostelun kirjoitettua pian. Mun mielipiteet tuotteista alkaakin olla muodostuneet, joten yritän saada sen postauksen kirjoitettua teille lähipäivinä ellen jo huomiseksi :).


Mä tykkäsin itse tästä meikistä kovasti, koska nää sävyt on niin mua. Vihreää ja keltaista luomilla, punaruskeaa huulilla. Voisin kulkea tässä vaikka koko syksyn. Huulipuna on muuten old school ColourPop ultra matte lip sävyssä Love Bug, ihan täydellinen!


Joko te odotatte syksyä vai saako kesä vielä jatkua? :)

Love, Mari


Meikissä käytetyt tuotteet:

Too Faced HangoverX primer
ColourPop No filter foundation
ColourPop No filter concealer
ColourPop No filter setting powder
ColourPop No filter sheer pressed powder
benefit dew the hoola
benefit hoola
ColourPop x Sonya Esman super shock cheek palette
Jouer powder highlighter, Citrine
OFRA 3D pyramid Egyptian clay bronzer

Inglot eye makeup base
Anastasia Subculture palette
ColourPop crème gel liner, Workout
benefit Bad gal bang! mascara

Anastasia brow definer
The BrowGal clear eyebrow gel

ColourPop ultra matte lip, Love bug

6 kommenttia:

  1. Aivan ihanat sävyt tossa silmämeikissä! Ja tosiaan täysin syksyyn sopivat<3 Mä odotan jo syksyä, varsinkin nyt kun kesä oikeesti oli hurjan lämmin ja ilmat oli niin kivat! Vuodenaikojen vaihtelu on mun mielestä ihanaa ja vaikka lämpöä rakastankin, on kiva saada vähän vaihtelua taas noihin kesäilmoihin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, mä tykkään kanssa tuosta yhdistelmästä :D. Mä alan olla kanssa sitä mieltä, että syksy saa tulla vaikka kesä ihanaa aikaa onkin :).

      Poista
  2. Ihanat syksyyn sointuvat sävyt oot valinnut luomille! Kesä sais toki jatkua loputtomiin, mutta on ollut ihanaa huomata että syksy on tulossa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos :). Mä oon myös ollut yllättävänkin iloinen tästä tulevasta syksystä, vaikka kesä onkin mun lemppari.

      Poista
  3. Odotan todellakin syksyä! Tää aika vuodesta on mun suosikki, kun on vielä vähän kesän lämpöä ilmassa, mutta syksyn raikkaus puskee läpi :) Kaunis syksymeikki!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää on kyllä kivaa aikaa, aamuisin huomaa syksyisen raikkauden, mutta päivällä voi vielä olla ilman takkia :)

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...