torstai 23. elokuuta 2018

ColourPop No Filter

Heippa! Mä olen tässä jo parin viikon ajan jutellut ohimennen ColourPopin uudehkoista No filter -meikinpohjustustuotteista. Nämä tuotteet on olleet käytössä myös ainakin parissa edellisessä meikki-keskiviikko -postauksessa. Tänään ajattelin kertoa teille mun mielipiteet näistä tuotteista, kun olen tosiaan ehtinyt näitä jo hyvän tovin testaamaan. 

ColourPop toimittaa Suomeen ja yli 50 dollarin tilauksiin saa aina ilmaiset postikulut. Tuotteet ovat edullisia ja laadukkaita ja ColourPop on jatkuvasti kehittelemässä uusia kiinnostavia tuotteita markkinoille. Mä olen ColourPopia hypettänyt jo yli kolme vuotta, lähes brändin alkuajoista lähtien. Tämä kuuluukin mun ehdottomiin suosikkeihin ja tuotteita mulla on todella paljon. Ostoksilla voit käydä ColourPopin nettikaupassa täällä.


Pitkään odotetut No filter -tuotteet julkaistiin viimein kesän aikana. Aikaisemmin olemassa ollut No filter peiteaine sai nyt kaverikseen meikkivoiteen, kivipuuterin ja irtopuuterin. Mun mielestä on ihan mahtavaa, että ColourPop on laajentanut valikoimaansa myös meikkipohjatuotteisiin enemmän ja enemmän. Näiden julkaisun jälkeen on tullut myös primer ja kiinnityssuihke, mutta niitä en ole vielä ehtinyt hankkimaan.


Mä olin eniten innoissani tästä No filter meikkivoiteesta. Olisihan se ihan mahtavaa, jos löytyisi edullinen ja erinomainen meikkivoide. Sävyvalikoima on laaja, siitä annan ison kiitoksen ColourPopille, luulisi jokaisen löytävän edes melko sopivan sävyn itselleen. Mun match oli aika onnistunut, tämä sulautuu mun ihonsävyyni tosi hyvin.

Koostumukseltaan meikkivoide on melko ohutta ja juoksevaa. Se on kuitenkin mun mielestä keskipeittävästä peittävään, riippuen kerrostuksesta. Tällä saa halutessaan hyvinkin peittävää jälkeä, mutta sienellä kevyellä kerroksella tämä toimii myös vähän luonnollisempana meikkivoiteena. Meikkivoide levittyy kasvoille tasaisesti ja vaivattomasti ja se myös kestää kasvoilla hyvin koko päivän. Mä olin erittäin tyytyväinen tähän! Meikkivoide jättää satiini-mattaisen pinnan, sanoisin ettei se sovi ihan kaikista kuivimmalle iholle. 


Sheer pressed powder on nimensä mukaan hyvin kevyt kivipuuteri. Tämä on sävytetty, mutta sävy on niin hentoista, että se sopii helposti useammille ihonsävyille. Meikin kiinnitykseen tämä puuteri ei mun mielestä ihan riittänyt, etenkään jos iho on yhtään öljyyntyvää sorttia. Tämä kuluu kasvoilta melko nopeasti jos iho lähtee rasvoittumaan. Kuivalle iholle tämä puuteri voisi mun mielestä sopia hyvinkin, sillä se ei tunnu kasvoilla liian raskaalta tai kuivattavalta. Ihan ok, mutta ei paras mahdollinen.


No filter setting powder on sensijaan erittäin onnistunut puuteri. Ostin tämän värittömänä versiona ja se toimii todella hyvin mm. peiteaineen kiinnitykseen ja miksei ihan koko meikin viimeistelyyn. Tämä jättää ihon mattapintaiseksi, pysyy hyvin ja on ihanan hienojakoista ja pehmeää puuteria. Tämä onkin ollut viimeaikoina mun luottopeluri yhdessä no filter peiteaineen kanssa.

Oletteko te jo kokeilleet ColourPop meikkipohjia?

Love, Mari

8 kommenttia:

 1. Alkoi kiinnostaa enemmänkin tämä. Mietin vain, että onkohan tämmöiselle mummoiholle parempi tuo juokseva vai jotain muuta. En nimittäin käytä ollenkaan tällaisia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä sanoisin, että juokseva koostumus on parempi kuin kovin paksu, mikä saattaa helpommin tarttua juonteisiin jne :).

   Poista
 2. Onpas mielenkiintoisia tuotteita. Voisinpa jopa itsekin kokeilla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen lämmöllä, on ainakin edullisia ja mulla toimivia tuotteita :)

   Poista
 3. Olipas kiva postaus luettavaksi tällaiselle kosmetiikkahirmulle, en nimittäin koskaan ollut kuullutkaan näistä aikaisemmin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ooh, oot kyllä menettänyt paljon! ColourPop on parasta :) <3 Käy ihmeessä tutustumassa tarjontaan.

   Poista
 4. Mua on kans pitkään kiinnostanut nää colourpopin tuotteet! Toi meikkivoide kuulostais sellaselta mitä haluisin testata, täytyypä tutkia lisää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käy ihmeessä tutustumassa, nää on tosi hyviä ja ColourPop ylipäätään on mun kaikkien aikojen suosikki brändi :) <3

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...