keskiviikko 8. elokuuta 2018

Meikki-keskiviikko; White peach

Heippa murut! Tänään ollaan tuttuun tapaan meikki-keskiviikon parissa. Mä olin jo kahden vaiheilla jos vaan olisin skipannut tämän viikon meikkipostauksen, koska mulla ei ollut yhtään kuvia valmiina viime viikon kiireiden vuoksi. Otin kuitenkin itseäni niskasta kiinni ja päätin eilen illalla meikata vihdoin Rodokselta ostamallani Too Faced White Peach -paletilla. Tämä oli mun ensimmäinen kokeilu tuolla paletilla, se vaatii vähän lisää testailua ennen kun voin antaa lopullisen mielipiteeni siitä. Mikäli teitä kuitenkin kiinnostaa swatchit ja mun mietteet näistä persikkapaleteista niin mielelläni niistä teen ihan oman postauksensa, joten jättäkää vaan toivetta kommentteihin :).


Mua laiskotti eilen illalla sen verran, etten jaksanut etsiä meikkisientä ja mennä kastelemaan sitä, joten päädyin käyttämään pitkästä aikaa siveltimiä pohjan levittämiseen. Usein jos käytän sivellintä, valitsen meikkivoiteeksi puikon ja tälläkin kertaa nappasin käyttöön MUFE:n Ultra HD invisible cover puikkomeikkivoiteen. Käytin myös NARSin purkissa olevaa peiteainetta, joka toimii mun mielestä parhaiten siveltimen kanssa.


Luomilta löytyy White Peach -paletista sävyt Peach suede, Sweet fig, Glistening peach, Peach ice ja On the grill. Tuosta paletista puuttuu mun mielestä muutama hyvin oleellinen sävy, ulkonurkkaan ei esimerkiksi ole juurikaan vaihtoehtoja eikä tummia luomivakosävyjä. Sain kuitenkin meikin aikaan pelkästään tuolla ja olen siihen kohtalaisen tyytyväinen.


Tästä tuli melko neutraali lookki, mä voisin hyvin käyttää tätä töissä tai arkena, mutta miksei myös juhlissakin vähän tummennettuna. Tykkään kovasti tuosta koko luomen hohtavasta sävystä, mutta sen työstäminen luomelle oli melko työlästä. 

Huulille päädyin kokeilemaan kesäkuun allure boksin mukana tullutta Kat Von D:n huulipunaa sävyssä Double Dare. Se on ihana, ensivaikutelma oli tosi hyvä. Tykkään koostumuksesta ja sävy on kaunis. 

Kiinnostaako Too Facedin persikkapaletit?

Love, Mari


Meikissä käytetyt tuotteet:

Too Faced HangoverX primer
Make Up For Ever Ultra HD invisible cover stick foundation
NARS Soft matte complete concealer
Too Faced cocoa contour
BECCA Hydra-mist set & refresh powder
Dose of colors blush, StateMint
Smashbox spotlight palette, Pearl

Inglot eye makeup base
Too Faced White Peach palette
Marc Jacobs O!Mega lash volumizing mascara
benefit Precisely, my brow pencil
Pixi brow gel

Kat Von D Studded kiss lipstick, Double dare

4 kommenttia:

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...