perjantai 31. elokuuta 2018

Norvina

Oikein ihanaa perjantaita kaikille! Tänään mä pääsen esittelemään teille jälleen uuden ihanan rakkauspaletin. Näitä rakkauspaletteja on mulle kertynyt ja iso laatikollinen, mutta minkäs teet kun luomiväripaletit sattuu olemaan SE juttu. Tällä kertaa jutellaan siis Anastasian uusimmasta paletista, joka kantaa nimeä Norvina, Anastasian tyttären mukaan. 

Anastasiaa myydään Suomessa Kicks myymälöissä ja verkkokaupassa*, josta oman paletin voit käydä ostamassa. Muita myyntipaikkoja on Anastasian oma verkkokauppa, Beautybay ja Cultbeauty. Briteistä tilattaessa ei tarvitse huolehtia alvimaksuista (ainakaan vielä). 


Norvina paletti herätti paljon kiinnostusta ja puhetta julkaisunsa aikoihin. Monet antoivat tälle "negatiivista" palautetta, kun paletissa ei ollutkaan pelkkiä violetteja sävyjä, mutta siinä hässäkässä pääsi unohtumaan, että eihän tän pitänytkään olla violetti paletti. Kansi tosiaan viittaa siihen suuntaan, mutta paletin nimi on Norvina ja paletti sisältää Norvinan omia suosikkisävyjä, kyseessä on siis hänen nimikkopalettinsa. 

Pakkaus jatkaa Anastasialle tuttua samettipintaista linjaa ja mun mielestä nämä on tosi tyylikkäitä ja kauniita ja tuntuvat ihanilta kädessä. Vaalea violetti sävy on myös kivan erilainen kuin kaikki vanhat.Mun mielestä paletin sävymaailma on upea, yhdellä sanalla sanottuna. Mä rakastan lämpimiä sävyjä yli kaiken, mutta jostain syystä tämän paletin viileät ja neutraalit sävyt vetosivat muhun todella kovaa. Ja siis onhan tässä mukana pari lämmintäkin sävyä niin ei tule niitäkään ikävä. Tällä saa tehtyä todella monenlaisia meikkejä neutraaleista arkimeikeistä värikkäisiin ja näyttäviin meikkeihin. 

Koostumus on taattua ABH laatua, etenkin nuo metalliset sävyt ovat ihan mielettömän kauniita ja hohtavia. Pigmenttiä lähtee kaikista todella hyvin ja sävyt ovat myös helppoja häivyttää. Tämä on mun mielestä laadultaan sama kuin Modern Renaissance ja Soft Glam. Anastasian kanssa täytyy muistaa, että luomivärit ovat todella pehmeitä ja ne pöllyävät melko paljon. Käyttöä se ei haittaa kunhan muistaa kopistaa siveltimestä ylimääräiset pois tai tekee silmämeikin ennen kasvomeikkiä. Mä en ole huomannut näiden varisevan kasvoille mitenkään sen enempää kuin mitkään muutkaan luomivärit.


Paletti on aseteltu niin, että yläriviltä löytyy shimmerit ja metalliset sävyt ja alariviltä mattasävyt. Ainoa poikkeus on tuo Soul sävy, joka ei ole ihan täysin matta, vaan enemmänkin ehkä satiininen. Mä tykkään tästä asettelusta paljon, paletin käyttäminen on jotenkin paljon yksinkertaisempaa näin.


Mikä on sun suosikki Anastasian paleteista?

Love, Mari

*Affiliate linkki

20 kommenttia:

 1. Todellakin upeat sävyt! Hyvä idea laittaa shimmerit ja matat eri riveille. Minustakin se on paljon selkeämpää kuin hujan hajan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on, tästä näkee jotenkin tosi helpolla erilaiset lookit mitä voi tehdä :D

   Poista
 2. Norvina on ihana<3 Mä rakastan erityisesti noita ylärivin sävyjä - ne on niin kauniita kaikki!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä kanssa, ihanan metallisia ja hohtavia ja noi lilat etenkin on kivan erilaisia :D <3

   Poista
 3. Tää on kyllä tosi kiva paketti! Harkitsen vakavasti :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä niin suosittelen, tää on vaan ihana kaikin puolin <3

   Poista
 4. Noi sävyt on aivan ihanat! Itse olen kanssa miettinyt tämän paletin hankkimista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa hankkia, tässä on aika pitkälti kaikki kohdillaan, jos vaan sävyt innostaa :)

   Poista
 5. Onpa kauniita värisävyjä noissa paleteissa. Kiitos vinkistä. Voisin tutistua paremmin noihin Norvinan tuotteisiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anastasialla on vaikka mitä ihanaa, tämä Norvina nyt uusimpana tulokkaana :) <3

   Poista
 6. Muhun iskee kaikki pronssin ja oranssin sävyt tällä hetkellä. Ihana paketti, paljon värejä joita voisi itsekin käyttää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Syksyllä nuo kuvailemasi lämpimät sävyt onkin todella ihania, mä tykkään myös :) Tää on siitä kiva paletti, että löytyy vähän molempia, lämpimiä ja viileitä.

   Poista
 7. Mä oon tosi huono käyttämään luomiväriä - opetteleminen on ollut jo pitkään TO DO-listalla. ABH:n paleteista ei ole omakohtaista kokemusta, mutta minuun vetoaa eniten rusehtavat sävyt :)

  https://heidi-karoliina-a.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eihän luomivärit vaan ole kaikkien juttu :). Jos se kuitenkin kiinnostaa, niin kannattaa vaan lähteä kokeilemaan, mulle silmien meikkaaminen on jotenkin tosi terapeuttista ja rentouttavaa :D

   Poista
 8. Olin itseasiassa tosi yllättyny että tämä houkutti muakin värimaailmallaan! Mikähän on tän merkin seuraava luomus ♡_♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä kanssa mielenkiinnolla odotan mitä tulee seuraavaksi, aika tiuhaan tahtiin on näitä paletteja nyt tullut :)

   Poista
 9. Mä olisin toivonut enemmän niitä liiloja sävyjä, tässä on tosi kauniita sävyjä, mut sit myös sellaisia mistä en pidä, ja ihan liikaa ruskeita sävyjä. Oon myös lukenut tästä aika huonoja arvosteluja, eli tuskin tuun hankkimaan. MR.n jälkeen ei oo yksikään anastasian paletti oikeen iskenyt. Muistelen lukeneeni, et nää kaikki on vanhoja sävyjä joista on koottu Norvinan lempparit? Jos näin on, niin ostan varmaan irtopannuina muutaman eniten iskeneen sävyn.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkäpä Anastasialta tulee vielä sellainen lila palettikin, kun sitä monet ovat toivoneet :). Mä oon ollut todella tyytyväinen tähän ja myös Soft glamiin, mun mielestä yhtä hyviä kuin MR. Tykkään kyllä myös Subculturesta vaikka saikin paljon negatiivista palautetta, siinä on kuitenkin selkeästi eri koostumus kun muissa. Mä oon käsittänyt, että tässä on seka uusia sävyjä, että niitä vanhoja suosikkeja, mutta en voi varmaksi sanoa :)

   Poista
 10. Tämä on kyllä todella kaunis paletti! Mun suosikkisävyjä ovat ehkä Dreamer, Celestial ja Soul.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noi molemmat lilat on kyllä paletin helmi, vaikka kokonaisuus on muutenkin ihana :) <3

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...