torstai 9. elokuuta 2018

Heinäkuun roskat

Moi kaikille! Heinäkuun lopusta on vierähtänyt jo reilu viikko, nyt alkaa olla jo korkea aika käydä läpi heinäkuun roskapussia. Viime kuussa tuotteita tyhjeni jonkin verran, mutta mihinkään ennätyslukemiin ei päästy, ei lähellekään. Eniten kului aurinkotuotteita, muuta ihonhoitoa sitten vähän vähemmän kuin normaalisti. Katsotaan nyt kuitenkin mitä kaikkea roskapussiin päätyi pienten miniarvostelujen kera.



ColourPop aquamarine makeup setting spray päätyi roskiin vaikka tätä oli vielä noin puolet jäljellä. Viime käyttökerralla huomasin tän tuoksun olevan outo ja epämiellyttävä, joten päättelin tän vanhentuneen. Tuote itsessään oli kiva, mutta tän suihke oli ihan liian märkä, joten en tykännyt käyttää tätä meikin päällä. 

Too Faced Better than sex ripsiväri näytekoossa ja violetin sävyisenä oli osa Nikkie Tutorialsin kokoelmaa jo pari vuotta sitten. Kyllä, tää on ollut mulla jo melkeen pari vuotta. En muista kovinkaan montaa kertaa käyttäneeni tätä, sillä harvoin haluan violettia ripsiini. Nyt tämä on kuiva ja ihan liian vanha, joten roskiin vaan.

Roskiin päätyi myös flormar crazy look ripsiväri oranssin sävyisenä, samoista syistä kuin edellinen. Ostin tän edelliseltä Rodoksen reissulta ja siitäkin on jo kaksi vuotta. Tämä oli kyllä kiva, sävy tosiaan erottui ripsistä ja peitti hyvin mustan värin alleen.

essence forbidden volume top coat oli vähän turhake. Ostin tämän, koska tykkäsin sarjan ripsiväristä kovasti, mutta tämä kuitujuttu ei kauheasti tehnyt mitään lisää enkä sen vuoksi muistanut tätä kovinkaan usein käyttää.


Signe Seebid mansikka-vanilia kasvonaamio oli mukana mun ihonhoito pannuprojektissa ja ensimmäinen (?) loppuunkulunut, jos en väärin muista. Tämä oli todella kiva naamio ja monipuolinen, sillä jauhetta sai oman mielensä mukaan sekoittaa veteen, maitoon, jogurttiin yms. jolloin koostumus oli aina erilainen. Voisin kuvitella ostavani myös uudestaan!

Signe Seebid jalajahutaja* oli ihana virkistys jaloille. Mä en tiedä mikä jalajahutaja on suomeksi, mutta jotain tekemistä sillä on jalkojen ja virkistyksen kanssa. Tässä oli käytetty kookosrasvaa ja tuoksuna ihana raikastava minttu. Tykkäsin! Käytin tätä lähinnä jalkojen kosteutukseen ja hemmotteluun.


Biozell intensive hydrating conditioner* ajoi asiansa kosteuttavana hoitoaineena todella hyvin. Oon käyttänyt tätä lähinnä kuivattavien sydäpuhdistavien shampoiden kanssa ja tämä antaa hiuksille elinvoimaa ja kosteutta, auttaa myös takkujen selvittelyssä.

Redken 25 one united hoitosuihke hiuksille oli myös kiva uusi tuttavuus. Käytin tätä iltaisin ennen nukkumaanmenoa kosteisiin hiuksiin ja annoin vaikuttaa yön yli. En tiedä tekikö tämä oikeasti mitään mullistavaa, mutta tykkäsin tän helppoudesta ja vaivattomuudesta.


Aurinkotuotteita loppui heinäkuussa useampia, ensimmäisenä Be3 sun protection progressive spray. Tämä monitoimisuihke antaa spf20, 30 tai 50 suojakertoimen riippuen siitä montako kerrosta suihketta suihkuttaa. Tämä tuoksui aivan ihanalle, se oli ehkä paras asia tässä helppouden lisäksi. Mä arvostin kovasti sitä, että tän kanssa ei tarvinnut sotkea käsiä, sen kun vaan ruiskutti menemään. Ainoa huono puoli minkä keksin on se, että tämä loppui tosi nopeasti jos käytti spf50 suojakerrointa.

Pirkka sun aurinkovoide oli hätäostos viime kesänä ja tuli käytettyä nyt loppuun. Tämä ajoi kyllä asiansa aurinkovoiteena siinä mielessä, että en palanut. Mitään muuta hyvää sanottavaa mulla ei tästä ole. Vaikea saada imeytymään ja tässä ei ole mitään tuoksua, mikä on mun mielestä tosi tylsä juttu.

Mimitika face sunscreen näyte tuli käytettyä loppuun nopeasti ja tämä oli oikein toimiva tuote. Korkeasta suojakertoimesta huolimatta voide levittyi hyvin kasvoille ja antoi pysyvän suojan, ei tarvinnut huolehtia kasvojen palamisesta jos ei lisännyt rasvaa tunnin välein.

La Roche-Posay Anthelios 60 oli superkiinnostava tuote, sillä en ole koskaan aikaisemmin törmännyt spf60 suojakertoimeen. Mä oon aina ollut sitä mieltä, että mitä korkeampi suoja sitä parempi, joten tää sai mut innostumaan kunnolla. Koostumus oli lähes täydellinen, kevyt ja hyvin imeytyvä. Jos törmään tähän täysikokoisena niin ostan ehdottomasti.


Lumene Glow reveal kirkastava pikakasvohoito on ikuisuuden vanha ja istunut mun peilikaapissa käyttämättömänä varmaan ainakin vuoden. Tän on siis aika lähteä roskiin. Mä en edes muista kauheasti millainen tuote tämä oli, mutta muistan että mulle jäi ihan positiiviset fiilikset tästä, en oikein tiedä miksi tää on jäänyt käyttämättä. Johtuu ehkä tuosta tylsästä pakkauksesta, joka ei houkuttele tarttumaan.

Sain keväällä testiin benecos natural care happy cleansing wipes* puhdistusliinoja ja tykästyin näihin kovasti. Näissä on ihanan raikas tuoksu, puhdistavat meikin ja kasvot hyvin ja liinat jättää ihon raikkaan tuntuiseksi. Aion ostaa näitä lisää, kunhan tulee jossain vastaan.

Mossa vitamin oil cocktail* oli myös mukana mun ihonhoitoprojektissa ja tämä loppui yllättävän kivuttomasti. Tykkäsin öljystä kovasti, se auttoi mun ihoani selviytymään talvesta. Öljy oli myös super kiittoisaa ja se imeytyi ihoon kohtalaisen nopeasti. 

Löytyikö roskien joukosta tuttuja tuotteita?

Love, Mari

*Saatu pr näytteenä

12 kommenttia:

  1. Lumene Glow Reveal pikakasvohoidon tuubi poikkeaa tosiaankin epäedukseen muista Lumenen tuotteista. Jotenkin orpo harmaa yksilö;)
    Mun mielestä aurinkorasvoissa ei tarvitse olla tuoksua, mutta sehän on makuasia. Pirkan aurinkorasvoja ei ole tullut käytettyä, muistaakseni.
    Kivaa päivää Mari<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon ihan samaa mieltä tuosta Lumenesta, mutta toisaalta se onkin ajalta ennen uudistusta. Mahtaakohan olla nykyään valikoimissa enää ja minkä näköisessä tuubissa? :) Mä rakastan aurinkorasvoissa sellaista kesän tuoksua, niistä tulee aina niin lomafiilis.

      Poista
  2. Varsin kohtuullinen määrä loppuneita, mun kasa taisi olla aavistuksen suurempi :D

    https://blingershimmer.blogspot.com/2018/08/heinakuun-loppuneet.html

    VastaaPoista
  3. Nykyään lumenen pikakasvonaamio taitaa olla eri tuubissa? Itse ostin tuon harmaan version Keskiseltä Outlet -osastolta :D Vai olenko nähnyt unta uudesta pakkauksesta? :'D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en tiedä onko se valikoimissa enää ja jos on niin minkä näköisenä, pitääkin ottaa selvää. :) Tuo harmaa purkki ei houkuttele.

      Poista
  4. Biozell on ainoa jonka itse tunnen, muuten on ihan tuntemattomia tuotteita kaikki :)

    VastaaPoista
  5. Tuo Lumenen pikakasvohoito on mun yksi suosikki! Se on muuten uudistunut pakkaukseltaan Lumenen brändiuudistuksen myötä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vähän ajattelinkin, että sillä on pakko olla uusi pakkaus tai sitten kokonaan poistunut, tää ei sovi yhtään Lumenen uuteen ilmeeseen ja logokin on vanha :D. Ehkä joskus tutustun tähän uudelleen paremmalla onnella.

      Poista
  6. Lumenen naamio on ihana! Olen käyttänyt sitä ja ihastunut sekä koostumukseen, että lopputulokseen. Biozellia on käytetty joskus. Olen ihan koukussa erilaisin puhdistusliinoihin kun ovat esim. reissuilla niin käteviä. Pitääkin kokeilla noita Benecos liinoja :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että naamio on ollut mieluisa! Mulla se jäi käyttämättä, mutta muistan kyllä että tykkäsin siitä jossain määrin. Benecosin liinoja suosittelen, etenkin jos luonnonkosmetiikka kiinnostaa :)

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...