maanantai 30. huhtikuuta 2018

Pannuprojekti / skincare edition


 Hauskaa vappua!! Miten meinaatte vappua juhlistaa tänä vuonna? Itse olen lähdössä pian töihin yökkärit päällä nurinkurinpäivän merkeissä ja illalla niinkin hurjat suunnitelmat, että paistellaan munkkeja ja herkutellaan. Kävin toki ostamassa myös ilmapalloja ja serpentiiniä niin saa vähän tunnelmaa kotiin. Ei muuta kun illalla lakki päähän, simaa ja munkkia ja omalle takapihalle nauttimaan (toivottavasti) aurinkoisesta illasta. 

Blogin puolella tänään pyöräytetään käyntiin uusi pannuprojekti. Kyllä vaan, tammikuussahan aloitin muutamien meikkituotteiden pannuttamisen, mutta nyt vuorossa olisi ihonhoitotuotteet. Päätin ryhtyä tähän projektiin, koska  mulla alkaa olla ihan liikaa ihonhoitotuotteita avattuna enkä tunnu ehtivän niitä käyttää loppuun. Jospa tämä projekti innostaisi mua sitoutumaan paremmin tuotteisiin, joista pidän, mutta jotka jäävät syystä tai toisesta vähän vähemmälle käytölle. Otan tavoitteeksi saada nämä kaikki käytettyä loppuun tämän vuoden puolella, katsotaan miten mun käy.


Aloitetaan vaikka suihkutuotteista. Ensimmäisenä valitsin projektiin mukaan Deep Steep foot polish jalkakuorinnan, jonka ostin jo viime kesänä. Olen käyttänyt tätä muutamia kertoja, mutta en mitenkään kovin ahkerasti. Olisinko käyttänyt ehkä neljäsosan. Tämä on luonnonkosmetiikkaa eikä näinollen kestä ihan hirveän pitkää aikaa avattuna, joten olisi kiva saada käytettyä loppuun ennen pilaantumista. 

Biozell öljyhoito* on ollut myös auki noin vuoden päivät ja muistan, että tämä oli mun lempparini viime kesänä ja käytinkin tätä ahkerasti, melkein puolet pullosta. Tämä kuitenkin jossain vaiheessa hukkui suihkussa muiden tuotteiden taakse enkä muista koska viimeksi olisin käyttänyt tätä. Nyt otan tän taas tehokäyttöön ja toivon saavani tämän kulumaan kesän ja loppuvuoden aikana. 

The Body Shop almond milk & honey vartalokuorinta* löytyi mun kuukauden lemppareista ja ihan hyvästä syystä. Tämä onkin yksi harvoista tuotteista, joita olen käyttänyt melko ahkerasti tässä viimeaikoina. Halusin ottaa mukaan myös tälläisiä ns. helposti kuluvia tuotteita, jotta projekti ei olisi ihan liian hankala. Tästä on jo pohja näkyvillä, mutta käytettävää riittää vielä ainakin muutamiin käyttökertoihin.


The Body Shop body butter* ihanassa vaniljan ja kurpitsan tuoksussa oli viime syksyn limited edition tuoksu ja ihastuin tähän heti ensi nuuhkaisulla. Tää on ollut mulla avattuna jo yli puoli vuotta ja olenkin ison kuopan onnistunut tähän tekemään, mutta vielä on paljon työtä edessä. Mä olen tosi laiska käyttämään vartalovoiteita, ehkä tämä projekti nyt vähän innostaa mua myös tämän käytössä.

Garnier SkinActive refreshing botanical cleansing milk tuli mulle viime kesänä kokeiluun Buzzadorin kautta muiden Garnier tuotteiden kanssa. Tykkäsin tästä tosi paljon testijakson aikana ja tämäkin löytyi kuukauden suosikeista. Sittemmin tämä on hukkunut mun peilikaapin takaosaan muiden putsareiden taakse ja unohtunut kokonaan. Tuossa pullon reunassa näkyy haalea punainen viiva, josta näkee paljonko tätä olen käyttänyt, eli työnsarkaa on vielä paljon jäljellä!


Valitsin projektiin mukaan kaksi luonnonkosmetiikka kasvonaamiota, sillä ne täytyisi saada käytettyä mahdollisimman nopeasti. Beauty Garden kurpitsanaamio oli viime kesänä ja syksynä kaikkien huulilla, tästä kuuli niin paljon hyvää, että mun oli pakko ostaa oma I love me -messuilta. Tästä olenkin tykännyt kovasti ja purkin pohja jo häämöttää, mutta myös tuotteen käyttöikä alkaa tulla vastaan. 

Toinen mukaan valitsemani naamio on Signe Seebid mansikka-vanilia naamio, jonka ostin viime kesänä Tallinnasta. Korkkasin tämän käyttöön nyt huhtikuussa ja tämä säilyy avattuna vain kolme kuukautta, joten mun täytyy yrittää käyttää tämä loppuun aika kiireellä. Toistaiseksi olen käyttänyt tätä vain kerran, joten purkki on vielä lähes täynnä. 


Lopuksi vielä pari öljytuotetta, hiuksille ja kasvoille. Moroccanoil hiusöljy on ollut mulla käytössä ikuisuuden ja en vaan ole saanut sitä loppumaan. Hairahdun aina käyttämään muita öljyjä tän rinnalla, joten kulumisessa on kestänyt pitkään. Voiton puolella ollaan, joten olen aika varma, että onnistun kuluttamaan tämän loppuun ennen vuoden loppua.

Mossa vitamin oil cocktail* oli viime joulun tuttavuus ja tämä olikin yksi mun luottotuotteista talven aikana. Tykkään kovasti tästä kasvoöljystä ja yritän parhaani mukaan saada tämän käytettyä, vaikka jäljellä on vielä melkein 3/4 osaa. 

Löytyykö mun projektista tuttuja tuotteita? 

Love, Mari

*Saatu pr näytteenä

12 kommenttia:

  1. Meillä ei oikein ole suunnitelmia. Syödään ja retkeillään (jos ei sada).

    VastaaPoista
  2. Vapaapäivä! Vappuun kuuluu yhdessä oloa perheen kanssa, grillausta ja vappupäivänä torilla käynti. Pitää muistaa vaan käydä vaihtamassa kaasupullo. Hyvää vappua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuulostaapa mukavalta, toivottavasti oli onnistunut vappu :)

      Poista
  3. Meillä ei ole mitään vappusuunnitelmia, eikä erityisemmin edes vietetä vappua;) Me vanhat kääkät vaan köpöttelemme kotona, ukkeli laittaa pihaa ja meikämuori tekee sisähommia. Vapaat menee yleensäkin huushollin siivoamisessa (olen vähän siivoushullu, heh) ja paikkojen laittamisessa.
    Signe Seebidin naamioita pitääkin kokeilla. Hyvä, kun tuli esille! Mossan kasvoöljyä olen yhden pullon käyttänyt, mutta en kokenut sitä mitenkään ylivertaiseksi muihin kasvoöljyihin nähden.
    Mukavaa vappua Mari<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No aika samalta kuulosti meidänkin vappu, kotoilua ja vähän herkkuja siinä sivussa :).

      Poista
  4. Munki pitäs käydä lävitse ihonhoitotuotteita ja laittaa kiertoon ne "ihan kivat"..

    Wappu meillä menee varsin rauhallisissa tunnelmissa kotosalla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on hyvä tehdä aina välillä, harmittaa jos joku menee pilalle ennen kun ehtii käyttämään tai antamaan eteenpäin.

      Poista
  5. Tosi hyvä idea tuo "pannuttaminen" itselläni jää kanssa ihania tuotteita liian vähälle käytölle. Unohtuu sinne hyllyn perukoille!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää on ollut tosi motivoivaa, nyt jo on tullut tartuttua näihin paljon enemmän ja kiva kun pystyy seuraamaan edistymistä :)

      Poista
  6. Tsemppiä projektiin! kiva että yrität käyttää avatut pois etteivät jää pilaantumaan. Mulla on kans käytössä tuo Signe Seebidin naamio ja saa nähdä miten mäkin ehdin sitä käyttää. Hirveen iso purkki ja kuitenkaan en käytä puhdistavampia kasvonaamioita kun max 1-2 kertaa viikossa. Siinä voi olla hommaa! Mossan kasvoöljy samoin on käytössä, mutta huh kun sekin on riittoisaa tavaraa. Mulla ei oo kun joku sentti vajunut siitä vasta :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, sitä tarvitaan! Parhaani yritän kuitenkin :) Mulla voi olla myös tekemistä tuon naamion kanssa, varsinkin kun testailen tässä samaan aikaan paria muutakin, katsotaan kuinka käy.

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...