maanantai 23. huhtikuuta 2018

KL Polish Ethereal garden

Kivaa maanantaita! KL Polish julkaisi uuden kevätkokoelmansa Ethereal garden:in jo jokin aika sitten ja tilasin omani heti lanseerauksen yhteydessä. Sain setin vihdoin käsiini viime viikolla ja nyt pääsen esittelemään teillekin nämä upeat kynsilakkauutuudet. Jos merkki on vieras, on kyseessä Kathleen Lightsin perustama kynsilakkabrändi, joka lanseerattiin syksyllä 2016. Loppuvuodesta 2017 he alkoivat toimittaa kynsilakkojaan kansainvälisesti ja siitä lähtien mä olen kartuttanut kokoelmaani hiljalleen. Käy kurkkaamassa koko valikoima ja vinkkejä lakkauksiin täältä. Ai niin, tilaamalla uutiskirjeen saat sähköpostiin -10% alekoodin.


Jos seuraatte KL Polishin instagramia, on kevään kokoelma tullut varmasti tutuksi. Kokoelma on pastellinen, satumainen ja romanttinen ja Kathleen on stailattu aivan mielettömän kauniisti kuvauksia varten. Jos ette ole vielä kuvia nähneet, suosittelen kurkkaamaan, ne on upeita! Tilauksen mukana sain yhden "kortin", joka jää säilytykseen, tuossa on niin ihana tunnelma.


Kokoelmaan kuuluu kuusi pastellista kynsilakkaa, kaikki sävyt sopii täydellisesti kesään ja nämä oli kaikki sellaisia, jotka ihastutti heti ensi näkemällä. En edes miettinyt, että olisin ostanut vaan pari yksittäin, mun oli saatava nämä kaikki. Koko setin ostaminen tulee tottakai myös edullisemmaksi. KL Polish kynsilakoilla on kaunis neliskanttinen pullo ja mattamusta korkki. Sivellinosa on todella leveä ja kynsilakan levitys onnistuu yhdellä tai kahdella vedolla vaivattomasti. Osasta näistä riittäisi yksikin kerros peittämään, mutta mä käytän silti aina pääasiassa kahta kerrosta, jolloin lopputulos on täydellinen. Nämä ovat koostumukseltaan ehkä mun lemppareita ikinä ja pysyvät mun kynsillä hyvänä lähes viikon, riippuu vähän mitä päällyslakkaa käytän.

Kaikki KL Polish kynsilakat ovat eläinkokeettomia, vegaaneja ja myös 12-free.


Dream boy on vaalea violetti, jossa on mukana hitunen sinistä. Kaunis sävy, joka ei tosiaan pääse oikeuksiinsa kuvissa. 

Pinky on nimensä koostumukseltaan hieman ohuempi ja läpikuultavampi, sävyltään persikkaisen pinkki. Tämän nimen on muuten keksinyt Kathleenin mies, kun häneltä oli kysytty miltä lakka näyttää.


Miss Kensington on todella todella kaunis, minttuinen sävy. Tässä on hitunen sinertävyyttä vihreän joukossa, joten se ei ole ihan perinteinen minttu. Ihanan pastellinen ja hempeä. 

Charmed on varmastikin tämän kokoelman helmi ja ehdottomasti se uniikein sävy. Charmed on duochrome kynsilakka, josta löytyy niin magentaa kuin sinistäkin ja se näyttää ihan mielettömän kauniilta kynsillä eri valoissa. Nimensä tämä lakka on saanut mun nuoruusaikojen lempisarjan, Siskoni on noita, mukaan :).


Selene on todella hempeä vaalea keltainen, uniikki mun kokoelmassani, sillä mulla ei ollut ennestään yhtään pastellista keltaista lakkaa (eikä oikeastaan mitään keltaista). Tässä on mukana hopeisia mikroglittereitä, joita ei oikeastaan edes huomaa muuta kuin heijastuksena tietyssä valossa. Selene on saanut nimensä Kathleenin koiran mukaan.

Gum would be perfection on jokaisen barbien toiveuni. Täydellinen purkkapinkki kynsilakka, mulla ei ole koskaan ollut mitään samantapaista. Tää näyttää kynsillä tosi kivalta, tulen varmasti käyttämään tätä paljon kesällä. Tämä on myös jokaisen Frendit -sarjan fanin lemppari, sillä lakka on saanut nimensä kyseisestä sarjasta :). (Bonuspiste jos tiedät mistä kohtauksesta!)

Ihastuttaako pastelliset kynsilakat?

Love, Mari

14 kommenttia:

  1. Pastelliset värit ovat ehdottomasti kevättä/kesää niin kynsillä kuin muuallakin <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on, mä rakastan kaikkea pastellista aina tähän aikaan vuodesta :D

      Poista
  2. Aivan ihania sävyjä ja pastelliset värit on kynsilakoissa JEES! Lemppari noista ehdottomasti keltainen :)

    https://lifewithhannamari.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Keltainen on olut mun kynsillä nyt viimisen viikon ja se on kyllä tosi nätti <3 :)

      Poista
  3. Upeita sävyjä ja mielenkiintoinen merkki, pitää tutustua!

    VastaaPoista
  4. Kun Kathleen esitteli näitä niin tuon Miss Kensington ja Dream Boy kolahtivat eniten, tosi nättejä molemmat.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sama juttu, etenkin tuo Miss Kensington, koska minttu <3

      Poista
  5. Ihanan hempeitä kevätsävyjä! Kynsillä kyllä tykkään pastelleista, mutta luomiväreissä ne ei oikein nappaa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä voisin vaikka uida pastellimeressä jos olisi mahdollista, kaikki käy :D

      Poista
  6. Nämä sävyt ovat kyllä itsenikin mieleen
    isosti <3

    VastaaPoista
  7. Toi on Chandlerin kommentti, kun ovat jumittuneena siellä hississä! :D Haha. Ihania sävyjä!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...