lauantai 6. helmikuuta 2016

Helmikuun Livbox

Hellurei ja ihanaa lauantaita! Sain eilen vihdoin käsiini helmikuun livboxin ja ajattelin, että tänään olisikin hyvä hetki kurkata sen sisälle. Muutamat edelliset boksit on olleet melkoisia floppeja mun mielestä, joten nyt ystävänpäivä laatikolle oli todella isot odotukset. Josko vihdoin livbox parantaisi peliään ja antaisi meille jotain muutakin kuin hammastahnaa ja suihkusaippuaa? Katsotaan, miten kävi. 


Teemana lapussakin oli ystävänpäivä, joka on jo ihan nurkan takana. Kortti lupailee paljon, hemmotteluhetkeä ystävän kanssa, uutuustuotteita jne. Boksin tuotoista myös lahjoitettiin 1€/livbox HelsinkiMissiolle, siitä pisteet! Boksi oli tällä kertaa myös todella painava, mikä lupaili hyvin täysinäistä laatikkoa.


Ensimmäisenä laatikosta löytyi Cutrin kiiltovoide, jonka pitäisi vähentää hiusten sähköisyyttä ja tehdä hiuksista sileät, pehmeät ja kiiltävät. Paljon lupauksia siis. Otan tämän testiin mielelläni, sillä sähköisyyttä ja pörröisyyttä kyllä mun pehkosta löytyy, etenkin näin talviaikaan. Yleensä oon melko laiska käyttämään mitään ylimääräisiä hiustuotteita, mutta yritetään kuitenkin. 

Arvosana: 8+


Seuraavana käsiini tarttui laatikon isoin tuote, joka osoittautui vartalovoiteeksi. Doven tuotteista olen tykännyt tosi paljon ja jossain kohtaa tämänkin otan testiin, mutta näitä voiteita pursuaa kaapeista, joten kovin innoissani en ollut. Tuote lupaa imeytyä nopeasti ja kosteuttaa tehokkaasti koko päivän.

Arvosana: 7


Seuraavaksi löysin laaikon toiseksi tylsimmän tuotteen, nimittäin käsirasvan. Brändi on mulle ennestään tuntematon, mutta pakkaus ei vaikuta mitenkään houkuttelevalta. Tämä on ilmeisesti apteekkibrändi ja melko edullinen sellainen. Käsirasva lupaa kosteuttaa ihoa vuorokauden ympäri ja suojata ihoa liialliselta kuivumiselta ja hilseilyltä. Kuulostaa lupaavalta, mutta jostain syystä ei vain houkuttele. Ehkä jos joskus saan kaikki edelliset kulutettua otan tämänkin kokeiluun tai sitten annan sen eteenpäin.

Arvosana: 6+


Boksista löytyi myös ihan kivan kokoinen shampoo näyte Richiltä. Yleensä shampoot boksissa on olleet vähän plääh, mutta tästä tykkäsin kyllä. Brändi on houkutteleva, pakkaus näyttää kivalta ja ajankohta oli oikea, tämä lähtee mukaan häämatkalle. Shampoon sanotaan palauttavan hiusten elinvoiman ja nuorekkuuden. Se sisältää rypäleuutetta, mikä kirkastaa väriä ja suojaa ympäristöltä. 

Arvosana: 9-


Tälläkin kertaa boksissa oli Lumenen tuote, joka osoittautui yövoiteeksi. Tuote oli näytekokoinen, mikä oli pieni pettymys, mutta muuten otan tämän käyttöön ihan mielelläni. Sain tuossa ennen joulua testata paria yövoidetta tietämättä mitä ne olivat ja harmittelin kun en saanut lopultakaan tietää mitä tuotteita käytin. Se selvisi nyt, toinen niistä oli tämä Lumenen yövoide ja se oli kyllä ihan toimiva. Tuoksu on miellyttävä, samoin koostumus ja se kosteutti tehokkaasti. 

Arvosana: 8


Boksin ehdoton floppi oli ylläri ylläri tämä näytekokoinen hammastahna. EI TAAS!!! Mä en vaan käsitä miksi näitä suuhygienia tuotteita tungetaan nykyään joka boksiin. Ja vielä näytekokoisena. Ei näin livbox! Taitaapa muuten olla lähes sama hammastahna kun tuli silloin joulukuussa, tämä on vaan joku optic versio. Matkalle lähtee tämäkin mukaan, mutta mieluummin olisin ostanut kaupasta ja saanut laatikosta jotain muuta.

Arvosana: 4


Sitten vielä ne extrat, joita tässä boksissa oli melko paljon. Ihmettelin suuresti miksi Sally Hansenin miracle gel lakat oli laitettu extroiksi, eikä vaikka tuon hammastahnan tilalle. Nämä kun olivat koko boksin parasta antia! Sain kynsilakasta ihanan kirkkaan sinisen sävyn Hydro Electric. Mulla on ennestään noita jo yksi lila sävy, jonka sisko toi Jenkeistä tuliaisena ja olen tykännyt todella paljon. 
Lisäksi laatikosta löytyi hammasharja (?) ja Ranskalaisia pastilleja. Hammasharjan otan mukaan matkalle ja pastillit on jo melkein syöty :D.

Yhteenvetona sanoisin, että boksi oli selkeästi parempi kuin parina viime kuukautena, mutta parannettavaa silti vielä on. Tykkäsin Cutrinin, RICHin ja Lumenen tuotteista ja Dove oli myös kiva. Sally Hansenin meni ykköseksi! Sanex ja Colgate oli floppeja. 

Olio sulla samat tuotteet? Mitä pidit helmikuun boksista?

Love, Mari

11 kommenttia:

  1. Tykkäsin myös tästä boksista enempi kuin muutamista edellisistä. Mulla oli sama sisältö, mutta kynsilakan värinä oli vihreä :)

    VastaaPoista
  2. Vain karkit ja Lumenen uutuusvoide olisivat minua tässä kuussa ilahduttaneet :)

    VastaaPoista
  3. Mun mielestä siinä oli ihan käyttökamaa, eli mikään ei mene hukkaan. Käsivoidekin, vaikka tylsältä näyttikin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nimenomaan käyttökelpoista oli tää boksi täynnä, jotain luksusta oisin kaivannut lisäksi :)

      Poista
    2. No sellaista kyllä on odotettu! Jotakin luksusta saisi olla seuraavassa boxissa!

      Poista
  4. Mulla oli samat tuotteet, mutta kynsilakan sain mustana. Cutrinin kiiltovoide ja Sally Hansenin kynsilakat olivat suosikkejani. Tylsin juttu oli hammastahnan lisäksi tuo käsivoide. Se oli mielestäni niin kammottavan hajuista, että saattaapi lentää suoraan roskiin. Kokonaisuus oli mielestäni ihan ok :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mustaa lakkaa mun ei olisi tullut käytettyä, toivottavasti sä tykkäsit! :) Samat inhokit mulla, en tosin edes korkannut käsivoidetta kun en siitä kiinnostunut yhtään. Joulukuun boksi oli hyvin samanlainen kuin tämä; hammastahna, käsivoide, shampoo.

      Poista
  5. Mulla oli muuten samat, mutta kynsilakat oli Isadoraa <3 Tykkäsin niistä! Värinä ruskea <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuulinki et mukana oli ollut Isadoraa, oon kyllä tyytyväinen Sallyyn mut kiva että tykkäsit! :)

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...