tiistai 16. helmikuuta 2016

Tumma iltameikki / ColourPop Telepathy

Tätä meikkiä olen odottanut ja suunnitellut pitkään. Nyt vihdoin sain aikaiseksi sen toteuttaa. Sain tämän päähäni heti kun näin Kathleen Lightsin Where the night is -kokoelman upean vihertävänkultaisen telepathy luomivärin. Se oli yksinkertaisesti pakko saada pääosaan omaan meikkiinsä ja mikä olisikaan sille parempi kaveri kuin mattamusta? Tämä ei tosiaankaan ole mikään päivämeikki vaan hyvin hyvin intensiivinen ja silmiinpistävä meikki iltarientoihin, ainakin omasta mielestäni. Toivottavasti tykkäätte! P.S. Excuse my messy hair and outfit. Vain yksi sana tulee mieleen; FABULOUS! Tää meikki ei kaipaa mitään selittelyjä, sen tähti on yksinkertaisesti tuo upea luomiväri ja se siitä. Tässä kohtaa tuntuu aivan yhdentekevältä mitä kasvoille läträsin ja mitä huulipunaa käytin, tuo yksi ainoa luomiväri on niin suuri katseenvangitsija, että kaikki muu jää vähän niinkuin huomaamatta. Toki halusin taas mahdollisimman kauniin pohjan ja käytinkin sitä NARSin luottomeikkivoidetta ja tein vähän intensiivisemmät varjostuksetkin voidemaisilla tuotteilla. Olin itseasiassa hyvin tyytyväinen tähän meikkiin ihan kokonaisuudessaan, vaikka MACin pro longwear concealer nyt vähän petti mut silmien alla. Nyyh.

Huulille halusin jotain neutraalia ja päädyin ColourPopin luottopunaani sävyssä Solow. Tähän olisi toki sopinut hyvin joku vieläkin nudempi, mutta tällä mentiin tällä kertaa.


Silmämeikissä pääosassa on tosiaan ColourPopin telepathy ja muutoin meikissä käytetty Kat von D:n Shade and light eye palettia. Käytin paletista viileää ruskeaa ja mustaa sävyä luomivaossa ja ulkonurkassa. Sisänurkan korostukset tehty theBalmin Mary-Lou Manizerilla. Rajausta en laittanut, koska se olisi vaan peittänyt tuota luomiväriä, mutta ylä- ja alavesirajan värjäsin mustalla kajaalilla. 


Toivottavasti tykkäsit meikistä! :) Millaisia meikkejä haluaisitte nähdä jatkossa?

Love, Mari

4 kommenttia:

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...