tiistai 9. helmikuuta 2016

Urban Decay x Gwen Stefani

Lisää ihanaa Gweniä!

Gwen Stefani julkaisi Urban Decayn kanssa yhteistyössä tehdyn luomiväripaletin tuossa loppuvuodesta. Nyt tuo ihanainen paletti on saanut jatkoa, sillä myös muut tuotteet Gwen -kokoelmasta ovat päässeet kauppoihin asti (ei toki Suomeen vielä, mutta tulossa ilmeisesti ovat, ainakin huulipunat). Kokoelmaan kuuluu luomiväripaletin lisäksi nyt myös kuuden poskipunan paletin, huulipunia, huultenrajauskyniä ja kaksi eri kulmapalettia. Itselleni hankin tuon upean poskipunapaletin sekä yhden huulipunan ja rajauskynän. Tilauksen tein feelunique.com verkkokauppaan, josta saa muuten kirjautuessaan yhdestä valinnaisesta brändistä aina -10% alennusta.


Pakkaukset näissä on jälleen kerran ihan omaa luokkaansa, aivan super kauniita! Tykkään tuosta poskipunapaletista jopa enemmän kuin siitä luomiväripaletista, on jotenkin raikkaampi. Huulipunien ja kynien hylsyt ovat myöskin oikeita katseen vangitsijoita.


Gwenin kokoelmassa oli paljon upeita tummia ja kirkkaita punaisia sävyjä eri koostumuksen huulipunia. Tein ehkä sen tylsän ratkaisun ja valitsin itselleni kaikista nudeimman sävyn minkä löysin, eli ex-girlfriend. Ajattelin, että tuolle tulisi ehkä eniten käyttöä, koska aika harvoin ne kirkkaanpunaiset punat kuitenkaan huulille päätyy vaikka upeita ovatkin. Olen lopulta tosi tyytyväinen valintaani, sillä tämä sävy on U-P-E-A. Koostumukselta puna on sheer eli läpikuultava, mutta rajauskynän päällä se näyttää todella peittävältä ja kauniilta. Yksinään käytettynä se on vieläkin luonnollisempi ja sopii hyvin niille, jotka haluavat vain hieman sävyä huulille. Koostumus punassa on ihanan kermainen ja se levittyy kauniisti ja tasaisesti.


Sitten päästäänkin kokoelman kuningattareen, eli tähän upeaakin upeampaan poskipunapalettiin. Ulkoasultaan ja sisällöltään täyttä kultaa. Paletissa on mukana sama iso peili mikä löytyy myös luomiväripaletista. Peilissä myös sama teksti. Sisältä löytyy kuusi pigmenttistä ja kermaista poskipunasävyä, joista varmasti löytyy mieleinen jokaiselle. Sävyt ovat oikeasti tajuttoman pehmeitä, aivan kun sormi uppoaisi pannuun sitä swatchatessa ja pigmenttiä lähtee niin, että sen kanssa saa olla jo varovainen. Mukana on 1 täysin matta, kaksi satiinista ja kolme shimmerisempää punaa. 


Paletti on tosi monikäyttöinen sävyjensä puolesta. Löytyy perinteinen pinkki ja hieman tummempi punertava sävy. Löytyy se persikkainen heleä sävy. Kahta näistä (Angel ja Hush) voisi mielestäni käyttää hyvin myös highlightereina. Lo-Fi voisi sopia sijaistamaan myös aurinkopuuteria ja jonkun ihonsävylle kenties myös varjostuksiin. Kuten sanottu, jokaiselle jotakin.Löytyykö nämä sun ostoslistalta? 

Love, Mari

2 kommenttia:

  1. Oi, että miten ihanan raikkaita sävyjä! Tämä yrittää nyt pahasti puskea mun ostoslistalle ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olin tosi positiivisesti yllättynyt tästä, suosittelen hankkimaan! ;)

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...