perjantai 26. helmikuuta 2016

Kanariameikki

Ihanaa perjantaita! Perjantaille ajastin teille meikkipostauksen, jonka tein pari päivää ennen reissuun lähtöä. Kun tätä postausta katselette olen vielä nauttimasta viimeisistä lomapäivistä Kanarialla. Fiilistelin reissua jo etukäteen ja halusin tehdä värikkään, keväisen kanariameikin. Mulle tulee tästä meikistä mieleen kuumat illat ja pina coladat (en tiedä miksi, koska värit ei ole sinnepäinkään) ja ylipäätään sellainen lomafiilis, jonka vuoksi tämän nimesinkin kanariameikiksi. Laurin mielestä meikki oli "teinimäinen", ehkä niin mutta väliäkös tuolla :D.
Käytin silmämeikkiin Too Facedin pientä värikästä Sugar pop -palettia. Tuo syötävän söpö paletti pitää sisällään toinen toistaan houkuttelevampia kirkkaita sävyjä ja tietysti ihan ekana mun oli kokeiltava tuota upeaa mintun sävyä. Koin paletin ainoana huonona puolena varjostussävyjen/mattasävyjen puuttumisen. Paletissa on vain yksi violetti mattasävy, joten jollain konstilla se oli saatava toimimaan luomivakoon. Mintun taputtelin kekselle luomea ja oranssia shimmeristä sävyä ulko- ja sisänurkkaan. Mätsäsin myös huulipunan sävy sävyyn silmien kanssa, MACin cremesheen punalla sävyssä Sweet & Sour. 


En halunnut voimakkaita tummia rajauksia, koska muut meikin sävyt olivat niin hempeitä. Päädyin testaamaan ensimmäistä kertaa sitä Korealaista glitterlineria, jolla sain hieman jotain extraa tuohon ripsirajalle olematta kuitenkaan liian intensiivinen. Alavesirajalle käytin ColourPopin mintun sävyistä eyelineria ja ai että se on ihana! 


Toivottavasti siellä Suomessakin ootte saaneet nauttia aurinkoisista päivistä ja kevät fiiliksestä!

Love, MariEi kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...