torstai 11. helmikuuta 2016

Meikkipöydän säilytysratkaisuja

Heippa! Tänään puhutaan vähän meikkien järjestelystä ja eri säilytysratkaisuista. Mun oma meikkauspisteeni on jatkuvasti työn alla, mutta tänä keväänä olisi tarkoitus saada se väliaikaisesti kuntoon siihen pisteeseen, että voin sen sitten teillekin paremmin esitellä. Tällä hetkellä mulla alkaa loppua tila kesken ja pöydän päälinen on aivan liian täynnä tavaraa. Olenkin hankkimassa uutta isompaa Alex lipastoa toiselle seinustalle, mutta siitä sitten lisää myöhemmin. 

Koska tavaraa joutuu säilyttämään niin paljon pöydällä, täytyy olla myös hyvät ja selkeät paikat jokaiselle tuotteelle, jotta löydän ne helposti kun niitä tarvitsen. Tänään esittelenkin siis miten minä meikkejäni säilytän (ainakin tällä hetkellä) ja samalla kerron onko ratkaisu mielestäni toimiva vai kaipaako se muutosta :D.Tältä meikkipöytäni näyttää tällä hetkellä. Laatikostot ja pöytälevy ovat Ikeasta ja ALEX -sarjaa. Alex on varmaan kaikkien aikojen suosituin sarja meikkien säilömiseen, enkä yhtään ihmettele. Tykkään pöydästäni todella paljon, se on riittävän iso ja laatikot ovat tarpeeksi syviä ja matalia, hukkatilaa ei juurikaan tule. Alimmat korkeammat laatikot ovatkin hyviä suurempien asioiden säilömiseen. Laatikoissa säilön suurinta osaa meikeistäni, mutta pöydän päälle on kerääntynyt lähes kaikki huulituotteet ja muuta sekalaista.Puhutaan ensin akryylisista meikkien järjestelijöistä. Olen ihastunut näihin kirkkaisiin huulipunaständeihin (oikea alakulma) yli kaiken, sillä tykkään siitä, että punat ovat esillä kauniisti ja helposti saatavilla. Tilaan ne useimmiten Ebaysta muutamalla eurolla ja niitä löytyy pöydältä muistaakseni viisi kappaletta. Tup pienempi yhdeksän koloinen on Tigerista ja siinä pidän kaikkia MAC huulipuniani.

Uusimmat tulokkaat tällä saralla ovatkin sitten nuo ylärivin ja vasemman alakulman tuotteet. Himoitsin pitkään erilaisia akryylisia säilytysratkaisuja, mutta en oikein löytänyt niitä mistään Suomesta. Lopulta tein tilauksen Jenkkeihin Lady Moss -verkkokaupaan ja tilasin tuotteet Shipiton avulla. Vastaavanlaisia saa tilattua myös Zahra Beautystore -verkkokaupasta suoraan Suomeen, mutta postikulut ovat hieman korkeat, eivät kuitenkaan mahdottomat. Tilasin poskipunille oman lokerikkonsa, johon sujautin kaikki suosikki poskipunani, jotka halusin esille pöydän päälle. Toinen tilaamani tuote oli 24 koloinen huulikiiltoständi ja kolmas tuo nelilokeroinen, johon laitoin kaikki ColourPopin lippie stixit, lippie pencilit, OCC lip tarit ja kulmakynät. Tähän voisi aivan yhtähyvin pistää vaikka meikkisiveltimet, eyelinerit, ripsarit yms. 


Siveltimien säilytys on tuottanut mulle jonkin asteista päänvaivaa, kun niitä alkaa olla niin paljon (kaikki ei siis ole kuvassa). Tällä hetkellä olen pitänyt hyvänä säilyttää niitä Ikean kauniissa tuikkukipoissa ja tuollaisissa pahvirasioissa. Olen eritellyt siveltimet kasvo- ja silmämeikkisiveltimiin ja molemmissa kategorioissa on oma purkkinsa puhtaille ja käytetyille siveltimille. Ikean tuikku- ja kukkapurkit on käytössä myös huulirasvojen säilytyksessä sekä meikkipöydän roskapurkkina.

Ikeasta löytyy myös alavasemmalla näkyviä kylpyhuoneen säilytykseen tarkoitettuja punottuja pussukoita, joista tällä hetkellä käytössä on yksi. Siinä säilytän kaikki kasvosuihkeet ja sivellinputsarin. Tuoksunäytteet säilyy mukavasti ColourPopin tyhjennetyssä strobing kitissä.


Laatikoiden sisältä löytyy noita Ikean viisi lokeroisia muovijuttuja. Niitä mulla on muistaakseni viisi kappaletta, jokainen omassa laatikossaan. Lokerot ovat tosi kätevän kokoisia eri asioiden säilytykseen, kuvassa näkyy poskipunat, aurinkopuuterit ja highlighterit. 

Isoille luomiväripaleteille (tai sen puoleen pienillekään) en ole keksinyt vielä mitään järkevää säilytystapaa, joten toistaiseksi ne on tungettu yhteen vetolaatikkoon. Jos sulla on mielessä joku kuningasidea näille niin kerro ihmeessä!

Yksittäiset luomivärit ovat löytäneet paikkansa vanhasta GlossyBox laatikosta ja ColourPopin luomivärit löytyy The Body Shopin joululaatikosta. Ne mahtuvat juuri sopivasti yhteen vetolaatikkoon ja molempiin mahtuu ihan kiitettävästi myös itse tuotteita. 

Hajuvedet asustaa tällä hetkellä myös meikkipöydällä, koska muutakaan paikkaa en niille ole vielä keksinyt. Niiden alustana toimii Ikeasta ostettu paksu kolmiulotteinen perhostaulu. 

Toivottavasti tästä sekavasta postauksesta sai vähän jotain ideaa meikkien säilytykseen :)

Kun meikkinurkkaukseni on seuraavassa välivaiheessaan, lupaan esitellä sen teille kunnolla ja selkeämmillä kuvilla!

Love, Mari


8 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Hih, kiitos! :D Mun ilo ja ylpeys <3

   Poista
  2. Joomut eikö mene rahaa hukkaan kun menee vanhaksi...

   Poista
  3. Dreamy cloud, eipä oikeastaan :). Mä päästän hyvin harvoin tuotteita vanhenemaan, lahjoitan mitä en itse käytä niin ystäville, tuttaville ja perheelle tai myyn eteenpäin.

   Poista
 2. Musta on aina ihanaa päästä kurkkimaan jonkun meikkinurkkaukseen:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin mustakin! Meikki kokoelmat ja room tourit on ihan parasta katsottavaa ja luettavaa :)

   Poista
 3. Hyvältä näyttää! :) Mulle on tulossa myös nyt keväällä Alexit meikkien säilytykseen. En malttaisi odottaa! Voi että kun saisi joskus sellaisen kunnon meikkihuoneen, jollainen monilla Youtuben kauneusguruilla on! Ehkä jonain päivänä :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...