lauantai 13. helmikuuta 2016

AVON kampanja 2/16

Tervehdys! Sain tässä kuluneella viikolla käsiini muutamia ihanuuksia AVONIN kampanjasta 2/16 ja ajattelin tulla ne teille nyt esittelemään. Ekassa kuvassa näkyvät huulipunat tulen esittelemään ihan omassa postauksessaan vähän myöhemmin, jotta tästä ei tulisi ihan kilometrin mittaista. Pysykää siis kuulolla lähipäivinä ;). Osa tuotteista on ymmärtääkseni uutuuksia ja osa on ollut mukana jo pidempään, mutta mulle nämä kaikki ovat uusia tuttavuuksia.



Tällaiselta paketin sisältö siis näytti (ilman niitä punia). Aika jees? Mä en ole ennestään AVONiin kauheasti tutustunut, viime kesänä sain testailla muutamia tuotteita, mutta siihen se sitten jäikin. Näistä tuotteista olen kuitenkin tosi innoissani, sillä kaikki vaikutti ensi kosketuksella todella hyviltä. 

Aloitetaan vaikka tuosta oikean puoleisesta ideal flawless invisible coverage cream-to-powder foundation jutusta. Se on siis meikkivoide. En ole tämän kaltaisia meikkivoiteita ikinä ennen testannut, joten tämä kyllä herätti mielenkiinnon. Voiko se muka oikeasti toimia? Vastaus: voi. Tuote on pannussa voidemaisena ja iholle levittyessään se tuntuu puuteriselta, mutta käyttäytyy silti kuten meikkivoide. Mukana tulee vippa, jolla tuotteen sai levitettyä kasvoille hyvin. Meikkivoide levittyi tasaisesti ja antoi melko hyvän peittävyyden, etenkin kerrostamalla. Yhdellä kerroksella ei vielä peittänyt punaisuuttani, mutta kerrostaminen onnistui tosiaan hyvin. Olin positiivisesti yllättynyt tästä, kuinka helppoa on kantaa mukana tätä perinteisen meikkivoiteen ja siveltimien sijaan! 


Mukana oli myös yksi tuoksu, AVON Dreams eau de parfum. Tuoksu tässä on yllättävän hyvä, olin varma etten pitäisi, mutta niin vaan olen tätä nyt käyttänyt muutaman päivän putkeen. Pullo on kaunis esillä pidettäväksi ja ihanan pinkki! Tuoksuina tässä on luumu, ruusu ja intensiivinen puu (???). Mitään näistä en itse erota, mutta tuoksu on raikas ja miellyttävä. Tämä on muuten uusille konsulteille tarjouksessa ekan tilauksen yhteydessä hintaan 0,10€!


Avon Big & Daring volume mascara on kutkutellut mielessä pitkään, koska sitä on niin paljon kehuttu joka puolella, joten otin sen testiin. Olen sitä kerran kokeillut ja vaikutti ihan kelvolta. Harja oli hyvän mallinen ja tuuhea, mistä tykkään. Neste oli melko märkää, suttaantui helposti, mutta varmaan kuivahtaa siitä hieman nyt kun on avattu? 

Tuo keskellä oleva sivellin vaikutti niin mielenkiintoiselta, että sekin oli otettava kokeiluun. Vielä en ole ehtinyt kuin kuivaharjoitella, joten en tiedä miten oikeasti käyttäytyy, mutta muodoltaan tämä on aika otollinen kasvojen muotoiluun. 


AVON Magic effect Matte kynsilakka jättää kynnen pinnan täysin mataksi. Tätä oli pakko kokeilla! Matta on nyt niin muodissa ihan joka asiassa, joten miksei myös mattakynnet? Mustan voisin hankkia vielä tämän lisäksi, voisi saada aika kivat kynnet mustalla ja valkoisella. Tämän kestosta en osaa vielä sanoa mitään, mutta katsotaan.


Onko AVON sulle tuttu? Suosikki tuotteesi?

Love, Mari

2 kommenttia:

  1. Itse en tykännyt tuosta tuoksusta, enkä ripsaristakaan, mutta kirjoittelin blogiini taannoin uusista mattapunista, jotka ovat nytkin tarjouksessa (ei, en ole Avonin myyjä) 4 euroa jotakin. Todella ihanan tuntuisia punia.

    Minulla on jossakin todella hyvä Avonin ripsiväri, josta pitäisi kirjoitella tässä tulevaisuudessa...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juurikin noista mattapunista on multa tulossa myös postausta alkuviikosta ;) Tänään kokeilin toista kertaa big&daring ripsaria ja en oo kyllä vieläkään ihan vakuuttunut, se on jotenkin tosi sotkevaa.

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...