torstai 7. tammikuuta 2016

Vuoden 2015 luetuimmat

Tänään palataan jälleen vuoteen 2015 ja kurkataan vähän menneisiin postauksiin. Näitä tämän tyylisiä postauksia on nyt näkynyt monissa blogeissa ja idea vaikutti kivalta ja ennenkaikkea mielenkiintoiselta. Listaan siis teille tänään blogini luetuimmat postaukset vuodelta 2015. Tämä oli itselleni erittäin mielenkiintoista, sillä vaikka seuraankin tilastoja, on vaikea hahmottaa kokonaiskuvaa näinkin pitkältä ajanjaksolta. Luettelen tässä postauksessa järjestyksessä TOP5 luetuimmat postaukseni, eli ne teidän suosikit. Katsotaan tuleeko yllätyksiä!Tämä yllätti. Vuoden 2015 luetuin postaukseni oli tämä Essence -haalinta kesäkuulta. Aivan ylivoimaisesti. Johtunee siitä uutuuden viehätyksestä, joka uuden lanseerauksen mukana tuli. Essencehän rantautui Suomeen viime kesänä ja tässä kyseisessä postauksessa esittelin teille ensimmäiset ostokseni kyseiseltä brändiltä. Halpa hinta ja hyvä laatu on varmasti Essencen suosion takana, sillä se pitää edelleen pintansa kaikilla keskustelupalstoilla ja näitä jaksetaan hehkuttaa. Kuvan tuotteista voin sanoa sen verran, että ripsiväri ja luomiväri olivat isoja pettymyksiä mulle, muista olen tykännyt todella paljon.Vuoden toiseksi luetuin oli tämä cream contour -postaus. Tämä taas oli aivan odotettavissa, sillä nämä varjostukset ja korostukset on olleet pinnalla koko vuoden, kiitos Kim Kardashianin. Postauksessa näytin havainnollistavin kuvin kuinka minä varjostan kasvoni voidemaisilla tuotteilla ja vaikka postaus on maaliskuulta, teen ne suurinpiirtein samoin vielä tänäkin päivänä.Kolmanneksi suosituin ei myöskään yllättänyt, tämä on nimittäin yksi omista suosikeistani tai ainakin tärkeä asialtaan. Postauksessa käsittelin kosmetiikka feikkejä jouduttuani feikki-Loracin omistajaksi. Näytin kuvissa näiden palettien välisiä eroavaisuuksia, mistä voi tunnistaa feikin ja miten voi välttyä feikin ostamiselta. Itse sain käteeni allergisen reaktion feikin swatchauksesta, olkaa siis tarkkana älkääkä ikinä missään tapauksessa ostako feikki kosmetiikkaa, ne kun voivat sisältää mitä tahansa myrkkyjä! Edullisia tuotteita löytyy ihan oikeiltakin brändeiltä.TOP5 listalle mahtuu myös tämä Prahan ostokset -postaus. Tämä hieman yllätti, mutta toisaalta itsekin tykkään ostosvideoista ja postauksista, niistä saa aina inspiraatiota ja uusia juttuja ostoslistalle :D. Prahassa pääsin ensimmäistä kertaa Sephoraan, mikä oli tässä postauksessa esillä hyvin vahvasti.

Viimeisenä TOP5 listalle sijoittui postaukseni Shipito.comista. Tämä kyseinen palvelu on ollut suuressa käytössä ja ylpeänä voin kertoa esitelleeni palvelun myös monille muille bloggaajakollegoille ja kanssaeläjille, jotka nyt saavat käsiinsä kauan himoitut Amerikan meikit helpommin. Toivottavasti tästä postauksesta on ollut teille hyötyä, itse seison täysin Shipiton takana. 

Tältä siis näytti vuoden 2015 TOP5, muistitteko vielä näitä?

Love, Mari

4 kommenttia:

 1. Hei hauska postaus! :D Vois itekin uudenvuodenkunniaksi toteuttaa. Toi ekan kuvan poskipuna on muuten syötävän söpön väristä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tee ihmeessä, tää oli tosi mielenkiintoista :D Ja tossa Essencen poskipunassa on myös ihan loistava pigmentti ja levittyy nätisti :)

   Poista
 2. Olisikohan tuo Lorac-postaus ollut ensimmäisiä joita olen sinulta lukenut :) Äärettömän hyvä nostaa feikkituotteiden huonoja puolia esille, uskomattoman moni suorastaan niitä metsästää eikä ymmärrä miksi se ei olisi monestakaan syystä suositeltavaa..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä tärkeä aihe, feikkejä on nykyään niin paljon liikenteessä ja ihmiset pitää niitä ihan hyvänä vaihtoehtona jostain järjettömästä syystä. Miksi uhrata oma terveys läträten myrkkyjä naamaan kun halvalla saa hyvää aitoakin?

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...