maanantai 4. tammikuuta 2016

H&M Beauty

Kuinka moni teistä on kuullut jo, että Henkkamaukka uudisti koko meikkilinjastonsa tässä alkusyksystä? Oletteko kenties jo kokeilleet tuotteita? Itse kuulin uudistuksesta melkein heti kun ne tulivat ja siitä lähtien olen aina kaupassa pyöriessä ollut kahden vaiheilla ostaako vaiko eikö. Näistä tuli paljon postauksia ja videoita silloin syksyllä ja ihan vielä viimeaikoinakin mm. Kathleen Lights teki HM beautysta videon. Tuotteet ovat saaneet paljon erilaisia arvosteluja, mutta etenkin luomivärit ja poskipunat ovat saaneet paljon kehuja. 


Nyt joulun jälkeen kun kävin ystäväni kanssa vähän alennusmyyntejä kiertelemässä en malttanut olla nappaamatta paria luomiväriä kokeiluun. Hypistelin myös poskipunia ja huulipunia, mutta päätin aloittaa varovaisesti näillä kahdella. Hintaa luomiväreillä on 5,99€/kpl ja poskipunat olivat muistaakseni 9,90€/kpl. Ei siis aivan älyttömän halpoja kuitenkaan, mutta silti kohtuu hintaisia. 


Pakkaukset näyttävät näissä todella kauniilta. Kansi on kultainen, jonka keskellä kirkas aukko, josta näkee helposti sävyn. Pohja näissä on valkoinen, kuten alemmasta kuvasta voitte huomata. Ulkoisesti siis todella tyylikkään näköisiä, näitä kehtaa jopa pitää esillä. 


Kuitenkin kun pakkauksen ottaa käteen, se yllättää keveydellään. Pakkaus näyttää paljon painavammalta ja laadukkaammalta, mutta todellisuudessa se on valmistettu siitä kevyimmästä ja halvimmasta kovasta muovista, tiedätte kyllä. Pakkaus ei tunnu mitenkään kestävältä, joten uskon sen rikkoutuvan melko helposti esimerkiksi tippuessaan. Ulkonäkö ja laatu eivät tässä tapauksessa kohdanneet.


Otin kokeiluuni kaksi sävyä, kauniin taupen Mojave ja oliivin vihreän Grinko green. HM kutsuu näitä high impact eye coloureiksi ja sitä ne kyllä ovatkin. Pigmenttiä näistä lähtee todella hyvin, olin erittäin positiivisesti yllättynyt. Molemmissa on satiininen lopputulos, eivät siis ole mattaa, mutta eivät myöskään sisällä shimmeriä. Kädelle swatchatessa levittyivät tasaisesti ja kauniisti. Silmäluomille en ole näitä vielä ehtinyt kokeilemaan, mutta ehkäpä voisin ottaa nämä johonkin meikkiin mukaan niin nähdään miten ne käyttäytyvät tositilanteessa ja siveltimellä levitettynä. 


Kaikenkaikkiaan olin positiivisesti yllättynyt näistä ja voin kuvitella hankkivani näitä myös lisää. Kiinnostaisi kokeilla myös niitä huulipunia ja poskipunia, kun nekin ovat kehuja saaneet. Ainoa miinuspuoli näissä oli pakkauksen huono laatu, olisin kaivannut hieman tasokkaampaa pakettia näillä hinnoilla kuitenkin. 

Oletko sinä jo kokeillut sarjan tuotteita, mitä pidit?

Love, Mari

2 kommenttia:

  1. Mua kun ei pakkauksen huonompi laatu haittaa, niin olen todella iloinen että H&M on tehnyt meikkikokoelmastaan toimivamman. Olen kuullut näistä kehuja muualtakin ja pitänee ottaa myös itse kokeiluun. Suosin yleensäkin hieman matalamman hintaluokan meikkituotteita :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nämä kyllä yllätti mut positiivisesti, valtavan kohennuksen kokeneet nämä henkkamaukan meikit :) Eipä tuo pakkaus näiden käyttöön vaikuta mitenkään, eli eipä ole iso miinus se.

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...