lauantai 30. tammikuuta 2016

Gwen Stefani -meikki

Pitkästä aikaa meikkiä! Olin viime viikonloppuna kuumeessa, joten silloin ei vaan jaksanut meikata ja kulunut viikko on mennyt jossain sumussa. En ole jaksanut töiden jälkeen tehdä juuri mitään ylimääräistä, joten myöskin meikkaaminen on jäänyt kokonaan tauolle. Eilen kuitenkin päätin tarttua siveltimiin, koska vieroitusoireet alkoivat olla jo aika kovat :D Näin jo jokin aika sitten Coffeebreakwithdani -youtube kanavalla Gwen Stefanista inspiroituneen meikin ja päätin, että mun on myös tehtävä se. En ole käyttänyt läheskään tarpeeksi sitä Urban Decayn Gwen -palettia ja halusin jotain värikästä pitkän tauon jälkeen. Tartuin siis palettiin ja annoin Gwenin inspiroida!


Pohjameikistä tein melko neutraalin ja kuulaan. Käytin sitä uutta Urban Decayn meikkivoidetta ja puuteria ja ai että mä tykkään niistä! Ihan huippuja. Beautyblenderillä toimii paremmin kuin siveltimellä, mutta ei siveltimelläkään huono tullut. Tein kevyet varjostukset ja sipaisin poskille vaaleaa persikkaista poskipunaa. Highlighterina kokeilin ensimmäistä kertaa sitä Korealaista babyfacea ja se oli kasvoilla paljon paljon intensiivisempi kuin kuvittelin. Toimi oikein hyvin poskipäiden korostukseen ja sävy on kaunis kuin mikä. 


Huulimeikin valitseminen oli kohtalaisen vaikeaa, koska halusin matkia Gweniä mahdollisimman tarkkaan huulien osalta. Gwenillä on huulissa todella pinkkiä, hiemaan viileää sävyä ja mun valikoimissa kaikki pinkit oli joko liian kirkkaita tai liian lämpimiä. Lopulta päädyin yhdistämään lähes violetin fuksian rajauskynän kimaltelevaan pinkkiin huulikiiltoon ja lopputulos oli aika kiva.


Silmämeikki oli hyvin hyvin simppeli, käytin vain muutamaa eri sävyä. Aloitin varjostamalla luomivakoa Gwen -paletin sävyllä Anaheim ja tummensin sitä hieman sävyllä Zone. Koko luomelle painelin pinkkiä Harajukua, mutta se oli aivan liian vaalea, joten lainasin Too Facedin bonbons paletista sävyä Totally fetch. Tumman pinkin päälle taputtelin vielä toisen kerroksen Harajukua. Häivyttelin luomivakoa, ettei jäänyt niin selvää rajaa ja korostin sisänurkkaa ja kulmaluuta sävyllä Blonde. 


Tein rajaukset ColourPopin geelivärillä ja lisäsin irtoripset (kerrankin). Alaluomelle häivyttelin hyvin kevyesti niitä luomivaon sävyjä ja vesirajalle harmaata kajaalia. Kulmat tein uudella ABHn brow definer -kynällä, josta en ole vielä ihan varma mitä mieltä olen. 


Tässä inspiraationa toiminut kuva, jonka halusin kopioida. Itse olin melko tyytyväinen lopputulokseen ja pinkki nyt vaan on pop!

Love, Mari


Meikissä käytetyt tuotteet

It's skin babyface one-step base
Urban Decay Naked skin meikkivoide
Urban Decay Naked skin puuteri
Urban Decay Naked skin peiteaine
It cosmetics bye bye pores puuteri
Too Faced Chocolate soleil aurinkopuuteri
Eglips poskipuna
It's skin babyface highlighter

Urban Decay Gwen Stefani palette
Too Faced Chocolate bon bons palette
ColourPop crème gel color, swerve
Ardency Inn modster eyeliner, gray
Too Faced Better than sex mascara
ABH brow definer, soft brown

MSCHIC lipliner, fuksia
ABH lip gloss,  weekend barbie
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...