torstai 21. tammikuuta 2016

Sunnuntaimeikki

Heippa! Se olisi naamapostauksen vuoro jälleen, ylläri! Tällä kertaa olin kahden vaiheilla julkaisenko tätä meikkiä, koska se on hyvin hyvin tavallinen ja kuvat ei onnistunut sitten ollenkaan. Päätin kuitenkin lykätä nämä tänne, koska meikki oli kiva ja käytin siinä ihanaa tartelette in bloom palettia. Tällä kertaa en mene tähän sen syvällisemmin, ei tässä mitään sen syvällisempää ole. Halusin kokeilla tuota uutta palettia ja käyttää kerrankin niitä viileämpiä sävyjä ja katsoa mitä tulee. En ollut menossa minnekään enkä tekemässä mitään, joten meikit naamalla löhöilin sohvalla ja katsoin Netflixistä O.C:ta :D. Meikkipohja on tehty NARSin All day luminous weightless -meikkivoiteella, joka on etenkin näin talvella ihan huippu! Todella kevyt koostumus ja näyttää kasvoilla kuulaalta ja terveeltä, ei tartu kuiviinkaan kohtiin rumasti. Korostukset ja varjostukset on tehty Anastasian contour sävyillä enkä muistanutkaan miten nätti ja luonnollinen tuo korostussävy sand onkaan. Poskipunaksi valikoitui jonkin aikaa kaapissa pyörinyt, mutta käyttämätön Dermosilin poskipuna sävyssä pink, joka sekin oli oikeenkin nätti. Koostumus myös yllätti mut positiivisesti, se levittyi tosi kauniisti poskille. 


Huulille päätin laittaa ensimmäistä kertaa joskus syksyllä Grouponin kautta tilaamaani Calvin Kleinin huulipunaa sävyssä Victorious, joka on todella kaunis rusehtava mauve. Tämä oli ensimmäinen Calvin Klein punani ja tykkään kyllä, pigmenttinen ja pehmeä koostumus. Punan päälle taputtelin hieman Anastasian huulikiiltoa sävyssä Metallic rose, joka on täydellisyyttä.


Silmät tein tarten tartelette in bloom -paletilla, jonka sain käsiini reilu viikko sitten. En palettia blogissa esitellyt, koska yksi sävy oli mennyt matkalla hieman rikki, ei onneksi käytössä haittaa. Jos haluatte nähdä paletista esittelyn/arvostelun niin jättäkää ihmeessä kommenttia ja teen sellaisen mielelläni :)
Tähän simppeliin meikkiin käytin viittä sävyä paletista. Koko luomelle ja kulmaluulle vaaleaa nudea flower child sävyä, luomivakoon harmahtavan ruskeaa jetsetteriä, liikkuvalle luomelle upeaa hohtavaa taupea sävyä rocker ja ulkonurkkaan tummaa harmaata smokeshowta. Sisänurkkaa korostin vaalealla shimmerisellä shamppanjan sävyllä funny girl. 


Rajaukseen kokeilin toistamiseen sitä Lumenen true mystic lineria, joka tuli livboxista. Ensi vaikutelma tästä oli huono, eikä se toisella kertaa yhtään parantunut. Tämä ei vaan toimi mulla lainkaan, en saa siistiä rajausta tuolla aikaiseksi kun sävy tulee tussista niin epämääräisesti eikä kärjestä lainkaan. Kertokaa mulle jos tykkäätte tästä, että miten te sitä oikein käytätte??

Viileät vai lämpimät sävyt?

Love, Mari

2 kommenttia:

  1. Riippuu tilanteesta. Ehkä kuitenkin enemmän lämpöisiä. Kaunis meikki. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä useimmiten päädyn niihin lämpimiin turvallisiin sävyihin :) Välillä tekee hyvää poistua vähän omalta mukavuusalueelta.

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...