lauantai 2. tammikuuta 2016

New Year's Eve 2015

Tammikuun toinen päivä, uusi vuosi on siis jo hyvässä vauhdissa :D Palataan tänään vielä hetkeksi uuden vuoden aattoon, sillä haluan jakaa teillen meikin, jonka tein itselleni illan juhliin. Vaikka tämä on tehty uuden vuoden juhlia varten, on meikki silti täysin käyttökelpoinen mihin tahansa talven juhliin ja illanviettoon. Käytin meikissä viileitä sävyjä ja hieman sitä kimallustakin, joten se sopii täydellisesti talvikuukausiin. 


Koittakaa olla välittämättä kasvomeikin virheistä, meinasin jättää nämä kuvat julkaisematta, mutta kun tykästyin tuohon silmämeikkiin kovasti. Mun kasvot on nyt olleet aivan super kuivat ja vaikka livenä en mitään huomannutkaan, näistä kuvista kirkkaalla valolla huomaa selkeästi puuterin rakenteen kasvojen pinnalla. 


Meikkipohjan halusin olevan mahdollisimman kestävä, joten käytin MACin pro longwear nourishing waterproof -meikkivoidetta ja pohjustin kasvot sekä suihkeella, että kosteuttavalla primerilla. Peiteaineena tuttu ja turvallinen UD:n naked skin concealer, jonka kiinnitin itCosmeticsin byebye pores -puuterilla. Aurinkopuuterina käytin Too Facedin chocolate soleilia ja poskipunana NARSin orgasmia. Highlighter on BECCAn pearl, niin upea ja sopivan viileä sävy tähän talviseen meikkiin.


Sitten ne silmät. Käytin silmämeikkiin tarten tartelette palettia ja MUFE:n 15 artist shadow palettia (jonka tulen esittelemään teille paremmin lähiaikoina). Tarten paletista käytin lilan sävyjä, luomivakoon ja ulkonurkkaan tuomaan tummuutta. Liikkuvalle luomelle laitoin MUFEn paletista shimmeristä vaaleaa laventelinsävyä, jonka päälle painelin Too Facedin irtoglitteriä. Sisänurkkaan MUFEn paletista valkoista luomiväriä ja kulmaluulle BECCAn highlighteria. Alaluomelle käytin tarten mattasävyjä, samoja kuin luomivaossa. Vesirajat on rajattu mustalla kajalilla, ylhäältä ja alhaalta ja rajaukseen käytin Rimmelin nestemäistä rajausta. Ripsarina DIORin joululahjaksi saamani ripsari ja ulkonurkkiin laitoin vielä puolikkaat irtoripset, juhlan kunniaksi ;).

Millainen meikki sulla oli UV:na?

Love, Mari

2 kommenttia:

  1. Ihana meikki! Mä en edes huomaa noissa kuvissa mitään virheitä :) Sitä tuijottaa omia kuviaan aina ihan superkriittisesti, vaikka muut eivät huomaa mitään :D Mulla oli itseasiassa samantyyppinen meikki, ainoastaan lämpimällä värimaailmalla. Silmät olivat kultaiset, mutta samaan tyyliin meikattu ja huulet olivat kirkkaamman punaiset :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos paljon, kiva että tykkäät :) Ja niinhän se taitaa olla, että itse katsoo omia kuviaan aina paljon kriittisemmin kuin muut. Kuulostaa hienolta sinunkin meikkisi, kultaisen silmät ja punaiset huulet käy yksiin tosi hyvin!

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...