maanantai 11. tammikuuta 2016

Ensikosketus Lushiin

Huippuhauskaa maanantaita kaikille!

Tänään esittelen teille pari pikkuostosta LUSHilta, jotka tein tuossa joulun jälkeen alennusmyynneistä. Nämä tuotteet ovat monelle varmasti entuudestaan tuttuja, mutta mulle ne ovat ensikosketus LUSHiin. Pitkään jo olen tuotteita netissä ihastellut ja viime helmikuussa Prahan reissulla pääsin niitä ihan livenäkin hypistelemään. Kuitenkaan en ole koskaan ennen saanut mitään ostettua. Nyt oli pakko, kahden vuoden himotuksen jälkeen hankkia se paljon puhuttu Snow Fairy.


Snow Fairy -suihkusaippua oli siis syy siihen, miksi lähdin tilausta tekemään. Tätä pinkkiä söpöläistä olen ihastellut blogeissa jo pari vuotta ja sen tuoksua on kehuttu ja ylistetty ennemmän kuin laki sallii, pakkohan se oli vihdoin saada! Isot pullot oli jo myyty loppuun kun pääsin asian äärelle, joten päädyin tilaamaan varmuudeksi 2 pienempää putelia. Jos vaikka olisi rakkautta.


Toinen tilaamani tuote on myös saanut kehuja blogeissa. En nyt tähän hätään muista kenen blogista tämän alunperin bongasin, mutta se oli niin syötävän söpö, että halusin sen omakseni. Ja kun mulla ei vielä kunnon huulikuorintaa ollut, niin miksikäs ei. Tämä on siis Santa's lip scrub ja nimestä päätellen kuului joulukokoelmaan. Punaisen sokerikuorinnan joukossa on punaisia sydämiä ja se tuoksuu aivan kolalle, siis ihanalle. Tätä ei voi olla vähän lipaisematta kun se on huulilla :D Kuorii huulet todella hyvin jättäen ne pehmeiksi. 


Snow Fairy ei ollut niin suurta rakkautta kun olisin toivonut. Saakohan tätä sanoa edes ääneen, mutta olin lievästi pettynyt. Tokihan se tuoksuu ihan kivalle, purkkapalloille. Kaikki se hehkutus tämän ympärillä oli kuitenkin asettanut odotukseni niin korkealle, että kun ekan kerran tuoksutin tätä ajattelin, että mistä ihmeestä se haloo johtuu? Kyllähän nämä käyttöön tulee, mutta en lähde ensi jouluna hikipäässä metsästämään uutta. 

Oletko sinä testaillut näitä? Mitä pidit? Suosikki tuotteesi LUSHilta?

Love, Mari


P.S. Oletteko jo tutustuneet Facebookissa NSB eli Nordic Style & Beauty -ryhmään? Ryhmästä saa vinkkejä kaikkeen muotiin ja kauneuteen liittyvään ja ihanaa "vertaistukea" muilta kauneuteen hurahtaneilta, käykää ihmeessä liittymässä jos ette vielä ole! Itsekin olen tuota kautta löytänyt paljon uusia tuotteita, joita haluan testata ja hyviä vinkkejä parhaista ostopaikoista ;)

8 kommenttia:

  1. Tuo huulikuorinta on aivan ihana <3 Itse tykkään Snowfairystä, mutta en ole varma kyllästynkö siihen helposti - pitää varmaan pitää aina välissä taukoa suihkusaippuan ja vartalopölyn käytöstä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se vartalopöly kuulosti kiinnostavalta! Onko sen tuoksu yhtä voimakas? Mihin oot sitä käyttänyt? :)

      Poista
  2. No nyt mäkin tarviiiiin ehdottomasti Snow Fairyn, jos se ei kerta kuitenkaan sitten napannut :D Mä oon kaikkien purkkapallo-tuoksujen yli ystävä, että että.. Äää :D Haluun! Onko siinä kuitenkin vahva tuoksu?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahah :D Joo, siinä on ainakin mun nenääni tosi vahva tuoksu ja hyvin hyvin makea. :)

      Poista
  3. Huulikuorinta on parhautta! Mä en pelkästään lipase kuorintaa päätteeksi vaan oikeasti syön sen :D Harmi, ettei tuo suihkugeeli ollut niin hyvä kuin hypetettiin, olen itsekin lukenut siitä vain ylistystä, kiva kuulla vähän muutakin näkökulmaa :) LUSHin tuotteet ovat kyllä ihania, voin suositella kokeilemaan kasvonaamioitakin ja etenkin Ambrosia-sheivausvoidetta, niin miehelle kuin sinullekin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, kyllähän tuon melkeen jopa söisi :D Snow Fairy ei tosiaan vastannut mun odotuksia, mutta ei se missään nimessä huono ole. Oon kyllä tuoksutellut paljon parempiakin suihkusaippuoita. Kiitos vinkeistä, täytyy hankkia naamioita testiin!

      Poista
  4. Mä tykkäsin siitä hiukan shimmeriä sisältävästä kiiltoshampoopalasta ja sitä oonkin käyttänyt ainakin 10 vuotta, mutta nyt mokomat menivät lopettamaan sen tuotannon :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ei, oiskohan mitään vastaavaa tuotetta tullut tilalle? :/

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...