maanantai 9. marraskuuta 2015

Isänpäivän meikki

Rattoisaa alkanutta viikkoa jokaiselle! Eilen vietettiin isänpäivää perinteiseen tapaan. Käytiin L:n kanssa syömässä vanhempieni luona, jonka jälkeen suunnattiin porukalla isänpäivän kahville isovanhempieni luokse. Saimme taas mahat täyteen herkkuja ja vaihdoimme kuulumisia sukulaisten kanssa. Tänään ajattelin esitellä teille isänpäivän meikkini, joka oli sävyiltään hyvin neutraali, mutta pieni juju löytyi myös tästä meikistä. Iskä aina sanoo, että mulla on liikaa meikkiä, joten sen kunniaksi koitin pitää kasvot aika hillittyinä :D.


Meikistä löytyy persikan eri sävyjä sekä kasvoilta, että silmistä. Poskipunaksi valitsin Diorin hyvin kevyen pinkin sävyn, joka sekottui kivasti bronzeriin. Silmämeikki on tehty pääasiassa Makeup Geekin luomiväreillä ja pääosassa tässä olikin tuo aivan ihana duo chrome sävy liikkuvalla luomella. 


Huulicombosta tykkäsin myös kovasti, vaikka hyvin neutraali ja luonnollinen se onkin. Viimeaikoina oon ollut niin viehättynyt tummiin ruskeisiin ja violetteihin huuliin, että tämä kevyt vaaleanpunainen oli ihan mukavaa vaihtelua. Käytin pohjalle ColourPopin Lumiére rajauskynää ja päälle Haus of Dollsin huulipunaa sävyssä She.


Tuo luomen upea duo chrome sävy ei nyt pääse ihan oikeuksiinsa kuvissa, luonnossa se on todella kaunis ja vivahteikas. Sen kaveriksi päätin ottaa eri ruskean ja murretun oranssin sävyjä ja ulkonurkkaan hitunen todella tummaa violettiin taittavaa ruskeaa ABH:lta. Listaan taas kaikki tuotteet tuonne alas niin voit käydä kurkkaamassa sävyt sieltä. Rajauksen tein kevyesti mustalla luomivärillä painellen aivan ripsen tyveen.


Lopputulos oli mielestäni raikas ja tilanteeseen sopiva, eikä tullut isältäkään negatiivisia kommentteja ;). Mitäs te tykkäätte? Olen muuten suunnitellut tähän lähiviikoille kuvatutoriaalia, kertokaahan millaista meikkiä haluatte nähdä tutossa? Tummaa, neutraalia, juhlameikkiä, arkimeikkiä... Omassa mielessä on pyörinyt kultainen pikkujoulumeikki, miltäs se kuullostaa?


Loppuun vielä terkut karvakaverilta, Peppi kuittaa!

Love, Mari


Meikissä käytetyt tuotteet:

Laura Geller hydrating moisturizing under make-up primer
MAC pro longwear nourishing waterproof foundation, nw25
MAC pro longwear concealer, nw15 ja nw20
MAC prep + prime transparent finishing powder
ABH contour kit
Too Faced pink leopard blushing bronzer
Dior diorblush, 946 pink reverie
TheBalm Cindy Lou-manizer

Urban Decay eyeshadow primer potion
ABH luomiväri, sävy pose
ABH Tamanna paletti, sävyt noir ja blush
Makeup Geek luomivärit; peach smoothie, creme brulee, cocoa bear, shimma shimma & mai tai
Chi chi eye brightener
Too Faced better than sex mascara
Urban Decay shadow box, brown sugar

ColourPop Lumière lip pencil
Haus of Dolls huulipuna, she

4 kommenttia:

  1. Kultainen pikkujoulumeikki kuulostaa mahtavalta, toteutukseen ainakin mun puolesta! :) Tuo shimmerihtävä vaaleanpunainen sävy luomella tuo ihanaa säväystä neutraaliin meikkiin :) Jaksan nyt jankata tätä kyllästymiseen saakka; upea meikki, niin kuin aina!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se kultainen alkaa kyllä kutkuttaa mua enemmän ja enemmän, joten eiköhän sellainen tulla näkemään piakkoin. :) Ja kiitos paljon, kiva kuulla että tykkäsit meikistä ja tuo duo chrome vaaleanpunainen/persikka tuo munkin mielestä tähän sitä jotain extraa ;).

      Poista
  2. Kaunis meikki, pidän juuri tämän tyylisistä :) Vinkit pikkujoulumeikkiin olisivat kovin tervetulleita. Kultainen versio kuulostaa hyvältä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! Pikkujoulumeikkejä on tulossa muutamiakin eri versioita, mutta taidan aloittaa sillä kultaisella ;).

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...