sunnuntai 1. marraskuuta 2015

Tartelette rakkautta

Perjantaina posti toi jotain pitkään odottamaani, joka sai minut hihkumaan innosta. Tätä kyseistä palettia olen himoinnut jo vuoden päivät, kuitenkaan saamatta sitä käsiini. Se on jotain niin kaunista ja ihanaa, etten osaa sitä edes sanoin kuvailla. Jos et vielä arvannut, kyseessä on tietysti tarten tartelette -paletti. Paletin tilasin lopulta tarten omilta sivuilta Shipiton avulla ja näin jälkeenpäin ajateltuna en tiedä miksi odotin vuoden. Tarten tuotteet on aivan ihania, niitä on vaan kovin hankala saada Suomeen. Omistan ennestään jo yhden tarten paletin, jonka tilasin keväällä joskus Glambot.com sivustolta. Glambotista löytyy tartea aika paljon ja he toimittavat suoraan Suomeen, tuotteita tosin on kovin vaihtelevasti ja tartelettea en ole siellä nähnyt. Glambot myy siis käytettyä kosmetiikkaa edullisemmin kuin mitä se uutena maksaisi kaupassa, todella hyvä sivusto, kannattaa tutustua jos high-end kosmetiikka kiinnostaa mutta haluaa säästää vähän rahaa.
No ei siitä sen enempää, tämä postaus ei liittynyt varsinaisesti Glambotiin :D. Mennään ihastelemaan sitä upeaa palettia!
Jo paletin pakkaus saa hymyn huulille, miten voikaan olla kaunis? Kultaisen ja violetin yhdistelmä toimii tässä loistavasti. Pakkaus on myös kompaktin kokoinen, helppo ottaa mukaan matkalle tai kuljettaa laukussa. Plussaa vielä koko kannen kokoinen peili.Ja sitten se pääasia, eli sisältö. Paletissa on 12 neutraalia mattasävyä, toinen toistaan kauniimpia. Pigmenttiä löytyy todella hyvin, en malta odottaa että pääsen tekemään näillä meikkiä. Tämä paletti vaikuttaa sellaiselta täydelliseltä jokapäivän paletilta. Näillä saa tehtyä kauniin arkimeikin, näyttävämmän iltameikin ja kaikkea siltä väliltä. Jos kaipaa jotain shimmeriä liikkuvalle luomelle, täytyy kaivaa esiin joku toinen paletti tai vaikka vaan yksittäinen nappi, esim joku ColourPopin metallinen sävy. Kaikki muut tarpeelliset sävyt löytyy tästä!

Onko tarte tuttu? Miten täysin mattapaletti kolahtaa sulle?

Love, Mari

6 kommenttia:

 1. Onpa upean näköinen paletti! Vielä en ole Tartelta kokeillut mitään, suurimpana syynä merkin huono saatavuus. Haluan ehdottomasti kokeilla Tarten meikkejä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen! Tein tällä tänään meikin ekaa kertaa ja oli kyllä maineensa veroinen :). Muistaakseni myös Qvc toimittaa tartea Suomeen.

   Poista
 2. Onpa se kaaaaaunis <33 Saispa jumankauta tota Tarteakin helpommin Suomeen, murrr.... >: (

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä! Mä oon sanonut tuon saman lauseen aika monen brändin kohdalla :D.

   Poista
 3. Oih, ihanat sävyt, mutta mattaisuus ei ole omaan makuun kylläkään. Kiitos muuten vinkistä, olen halunnut kokeilla Tarten kosmetiikka jo jonkun aikaa, mutten ole löytänyt sivua, joka toimittaa Suomeen! Taitaa lähteä pari juttua heti tilaukseen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tän sävymaailma on niin mua ja mattaisuuskin viehättää, loistava paletti. Vaikka rakastan kyllä shimmerisiä ja metallisiakin sävyjä :). Niin ja olepa hyvä, glambotia voin suositella lämpimästi ja toimituskulut oli suht järkevätkin vielä.

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...