sunnuntai 29. marraskuuta 2015

Talvimeteoriitit

Kuvittele talvinen ilta. Lumihiutaleet leijailevat taivaalta ja tipahtelevat hiljalleen roudan peittämään maahan tuoden valoa ja säihkettä pimeyteen. Talvi pukeutuu kauneimpaan juhlapukuunsa ja me saamme kunnian olla todistamassa tätä luonnon ihmettä...


Guerlainin Winter fairytale kokoelmasta ilmestyneet meteoriitit Meteorites perles des neiges kuvastavat sitä talven ihmettä, jota yllä kuvailin. Tämä tavattoman kaunis, lumipalloa muistuttava kullanhohtoinen asia, on ehdottomasti meikkikokoelmani helmi. Sen kauneutta ei voi kuin ihailla, tämä sopii täydellisesti ihan vaan vaikka koristeeksi pöydän reunalle ja se tuo aina hymyn huulille. 


Nämä meteoriitit ovat ensimmäiseni. Olen niitä aiemminkin ihastellut ja risteilyllä monesti ollut jo ostoskorissakin, mutta kauppaan ovat aina jääneet. Tätä talvikokoelman LE meteoriittipalluraa en kuitenkaan voinut olla kotiuttamatta. Ihastelin näitä ensimmäisen kerran Eyeshadow and Flame -blogista ja se oli rakkautta ensi silmäyksellä. Omat kuulani tilasin Feelunique.com verkkokaupasta, josta sai silloin ihan kivan alennuksenkin. Nyt nämä taitaa olla monesta paikasta jo loppuunmyydyt, mutta jos jossain näihin törmäät niin suosittelen tutustumaan lähemmin ja kotiuttamaan, jos yhtään lämpenet, pian voi olla jo myöhäistä.


Nämä kaunokaiset tuovat iholle talvista hehkua juuri sopivasti, näillä ei voi tehdä övereitä. Voit tupsuttaa tuotetta koko kasvoille ja dekolteelle tai vain hivellä kevyesti poskipäille. Ensimmäistä kertaa mukana on myös kauniita lumihiutaleen muotoisia meteoriitteja, jotka tekevät näistä vaan entistä kauniimmat. Pakkauksen kauneuden lisäksi hyvänä puolena on kannen alla oleva peili, hieno lisä Guerlainilta! Nämä ovat todellista ylellisyyttä, tuoksusta lähtien, ja näitä käyttäessä tuntee olonsa miljoonan dollarin arvoiseksi. Kiitos Guerlain. 


Löytyykö sinulta meteoriitteja? Ihastuitko?

Love, Mari

P.S ensimmäisen kappaleen ja kuvan asettelu pielessä, blogger ei vaan suostu yhteistyöhön, pahoittelut.

6 kommenttia:

 1. Minunkin oli pakko ostaa kaiken hehkutuksen jälkeen nämä, oli ensimmäiset meteoriitit myös itselleni :).
  Se on kyllä niin kaunis <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lisää meteoriitti-uhreja :D Näitä oli hyvin vaikea vastustaa.

   Poista
 2. Noi on tosi nättejä ja haluisin kans, mut mitä oon hintoja tähän asti katellut nii taitaa jäädä vaan haaveeksi. Ellei joskus jostain tosi hyvästä tarjouksesta saa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näiden hinta kyllä kirpasee, itse onneksi löysin hyvän alennuskoodin. Toivottavasti sullekin tulee vielä vastaan sellainen!

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...