torstai 19. marraskuuta 2015

Marraskuun LipMonthly

Marraskuun LipMonthly tipahti tälläkertaa postiluukkuun hyvissä ajoin kuun puolivälissä kun yleensä tätä saa odotella aivan sinne loppukuuhun. Iloinen yllätys siis odotti kotona eilen työpäivän jälkeen kun sain kultaisena kiiltelevät kuplapussukan käsiini. LipMonthly sisältää (lähes) aina neljä täysikokoista tuotetta, joista vähintään kolme on huulituotteita. Tälläkertaa oli jostain syystä jätetty valinnainen meikkituote pois ja kaikki olivat huulijuttuja. Hintaa tälle pussukalle tulee alle 10€ USAsta sisältäen postikulut, kannattaa siis ehdottomasti käydä tutustumassa tähän jos huulituotteet kiinnostavat.
ChapStick hydration lock 24 hour care kaksipäinen huulivoide vaikutti ensialkuun tylsältä, huulivoiteita on kaapit pullollaan ja ChapStick ei brändinäkään ole kovin houkutteleva. Kuitenkin tämä kaksipäisyys herätti mielenkiintoni. Toista päätä on tarkoitus pitää päiväkäytössä ja toista yökäytössä, täytyy ottaa testiin! Hintaa tälle ei ollut mainittu, mutta veikkaisin että muutaman dollarin luokkaa.

Mirabella lip pencil on jo toinen Mirabellan huulikynä lipmonthlyssä, ainakin minulle. Huulikynät ovat helppoja ja käytännöllisiä, tykkään siis tästäkin paljon. Sävy kuitenkin oli tälläkertaa sellainen, että niitä löytyy jo monia vastaavia, joten tämä lähtee varmaankin kiertoon. Ovh tälle on 25 dollaria, eli ei tosiaan mikään ihan halpa kynä!

bfr beauty for real lip gloss huulikiilto oli toinen paketin suosikeistani. Bfr on minulle ennestään vieras brändi, kiva päästä kokeilemaan uusia tuttavuuksia ja tämän sävykin on todella kaunis! Pakkauksessa on sivussa peili ja korkin päällä on nappula, josta saa valot päälle, ei huulikiillon levittäminen käy helposti pimeässäkin. Ovh 22 dollaria. 

Ofra liquid lipstick huulilakka oli ehdoton suosikkini. Rakastan Ofran huulilakkoja, kuten edellisestä kokoelmapostauksesta voinette päätellä ja ihan mahtavaa saada niitä lipmonthlyn mukana! Sävy on kaunis tumma violettiin taittava punainen, upea syksyyn ja talveen. Ovh 19,90 dollaria. 

Tämän kuun kokonaisarvo oli siis 69+ dollaria, ei huono alle 10 eurolla, eikös?Kiinnostuitko LipMonthlysta?

Love, Mari

8 kommenttia:

 1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 2. Huulikiillossa peili, johon saa valot? Kaikkea sitä kuuleekin :D
  LipMonthly kiinnostaa ehdotomasti. Täytyy vaikka vuodenvaihteesta alkaa tilaamaan sitä itselle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo tai siis peili on siinä kyljessä ja valo siinä korkissa :D. Hyvin kätevää! Kannattaa kokeilla ihan vaikka pari kuukautta, oon kyllä tykännyt! :)

   Poista
 3. Olen yhden LipMonthlyn tilannut ja edelleenkin kovasti kutkuttelisi, mutta on tässä sitten jäänyt.. Onko se 12kk tilaus tuonne vai..?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Silmät ei ole vielä kerenneet herätä; sulla-sana jäi uupumaan tuosta kysymyksestä :D

   Poista
  2. Mulla on jatkuva tilaus, laskutetaan kuukausittain kuten livbox ja saa lopettaa koska haluaa :).

   Poista
 4. Iihania juttuja! Tuo vaaleanpunainen glitter varsinkin!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...