torstai 30. heinäkuuta 2015

Meikkikokoelma // Highlighterit

Heippa kaikki! Tänään ehdin taas jatkamaan meikkikokoelmani esittelyä, vuorossa tälläkertaa yksi suosikki osa-alueeni, highlighterit. Käytän highlighteria lähes jokaisessa meikissä minkä teen, se vaan kruunaa lopputuloksen ja tuo niin kauniin hehkun iholle. Siihen nähden kuinka paljon näistä tykkään, on minulla melko vähän highlightereita, mutta näillä on pärjätty (ainakin toistaiseksi). Hakusessa olisi joku hyvä marketti highlighter, joten jos tiedät sellaisen niin vinkkaahan alas kiitos! :)


Tässäpä siis kaikki highlighterini, poislukien taas ne kasvopaleteissa olevat, jotka esittelen myöhemmin. Uusin tulokas on tuo BECCAn Champagne Pop ja vanhin näistä taitaa olla MUAn Undress your skin. 


Nestemäisiä ja voidemaisia highlightereita on kertynyt muutama. Kesän alussa ostin nuo Rimmelin Good to glow highlighterit ja tykkään niistä todella paljon! Niitä voi käyttää joko meikin alla tai meikkivoiteen päällä, jolloin lopputulos on intensiivisempi. Todella pigmenttistä tavaraa!

Benefitin high beam on aivan ihanan sävyinen ja haluaisin niin kovasti rakastaa tätä, mutta se rikkoo minulla aina meikkivoiteen alla. Jos teillä on jotain vinkkejä tämän käyttöön niin kuulisin mielellään, tällä hetkellä jää melkein käyttämättä. 
Girl meets pearl on myös jäänyt hieman vähälle käytölle, lähinnä käytän sitä meikin alla ja kerrostan päälle jonkun toisen highlighterin. Tämä toimii kyllä hyvin esim. lähes meikittömällä naamalla, tuo sellaisen terveen hehkun no makeup -meikkiin. 

Elfin puikkohighlighterin taisin ostaa viime kesänä pretty.fi:stä ja tämä on kyllä todella kelpo tuote hintaansa nähden! Puikkoa on helppo levittää haluamalleen alueelle ja tämä häivyttyykin melko kivasti. 



TheBalmilta minulta löytyy sekä Mary-Lou, että Cindy-Lou. Molemmat todella kauniita ja näitä olen käyttänytkin paljon. Cindy-Lou on niin kaunis jonkun hempeän poskipunan topperina, kun taas Mary-Lou on perinteisempi vaalea highlight sävy poskipäille, kulmaluulle, silmän sisänurkkaan ja halutessaan vaikka koko naamalle :D.


Nämä on sitten ne ehdottomat suosikkini. BECCA Champagne Pop on uusin tulokas ja todellinen rakkauspakkaus. Sävy ja pigmentti on täydellisyyttä. Jos haluat lukea tästä lisää, olen tehnyt Champagne Popista erillisen postauksen, jonka löydät täältä

MACin Soft & Gentle on myös aivan upea, sellainen vähän hillitympi, mutta todella kaunis. Käytän tätä arkimeikissä lähes aina, mutta myös juhla- ja iltameikissä. Kaipailen kyllä lisää MACin highlightereita, sillä laatu ja pigmentti näissä on aivan mahtavia!


MUAn Undress your skin shimmer highlighter on tosiaan ensimmäinen ostamani highlighteri, tämän saa muutamalla eurolla ja voin kyllä suositella! Tästä löytyy pigmenttiä enemmän kuin monesta muusta high-end veriosta ja sävy on todella kaunis vaalealla iholla. Ehdottomasti hintansa väärti!

Laura Geller baked highlighter sävyssä French vanilla on melkein matta. Käytän tätä useimmin silmien alla korostukseen tai jos haluan vain sellaista kevyttä korostusta ilman shimmeriä. 

Urban Decayn Naked illuminated 'Aura' on super shimmerinen ja glittering highlighter. Tämä on jäänyt melko vähälle käytölle juurikin sen glitterin vuoksi, arkikäyttöön tulee aivan liian discopallo olo. Erityistilaisuuksiin kuitenkin todella kaunis, mutta jos et pidä glitterisistä highlightereista pysy kaukana tästä! :D


Mikä on sun suosikki highlighter?

Love, Mari

6 kommenttia:

  1. Sullahan on kiva kokoelma! :) Mullekin highlighterit on yksi suurimmista heikkouksista. Käytän aina jotain hehkutuotetta meikissäni, oli sitten arki tai juhla. En kyllä uskalla alkaa edes miettimään kuinka monta hehkutuotetta mun laatikoista löytyy, koska niitä on monia! Kaikkien olemassaoloa en varmaan edes muista :D Mutta highlighterit ja poskipunat on kuitenkin sellaisia, joita käytän joka päivä, joten niiden suhteen olen antanut itselleni luvan retkahtaa useammin kun joku uusi ihanuus osuu kohdalle. Sitten taas kun luomiväreistä puhutaan, niitä mulla on jo niin paljon, etten nykyään osta, jos ei ihan joku kunnon superihastus osu kohdalle :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on kyllä sama, oli meikki mikä tahansa niin highlighteria en unohda ;). Niitä ei voi koskaan olla liikaa ja mun kokoelmasta puuttuu kyllä vielä paljon ihanuuksia! Pikkuhiljaa niitä sit kerryttelen.

      Poista
  2. Mullakin highlighterit kuuluu suosikkituotteisiin ja niitä onkin kertynyt melkoinen määrä :D Postissa on juuri tulossa tuo Champagne pop, johon pääsen käsiksi vasta kahden viikon päästä, ellei tule huomenna. En malta odottaa ! Suosikkeihin kuuluu juurikin tuo Mary-lou, Bobbi Brownin Bronze Glow sekä Stilan Kitten Duo (suosittelen! hinta taitaa olla alle parikymppiä ja sävyt todella kauniita yhdessä ja erikseen) :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Champagne Popia kannattaa kyllä odottaa, on sen arvoinen. Stilaa en olekaan kokeillut, pitänee etsiä se käsiini, koska Stilan tuotteista tykkään paljon muutenkin :).

      Poista
  3. Mulla ei itseasiassa edes ole toistaiseksi muuta highlighteria kuin Mary-Lou, mutta pidän siitä tosi paljon. Tuosta Champagne Popista haaveilen tällä hetkeää eniten :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mary-Lou on kyllä huippu valinta, käy joka meikkiin ja tilanteeseen :). Todennäköisesti jos mulla yksi vaan olisi, olis se se. Tai Champagne Pop ;).

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...