lauantai 25. heinäkuuta 2015

Kesähaalinta

Tässä kesän aikana on tullut taas vähän shoppailtua kosmetiikkaa, alennusmyynnit kun on. Lupailin jokin aika sitten tulla esittelemään tämän kesän hankintoja ja tässä niitä nyt olisi. Kasasta puuttu ne, mitkä olen erikseen blogin puolella jo esitellyt. Mukana on markettikosmetiikkaa, high end tuotteita ja "kirppis" tuotteita. Lets get in to business!



Kasvosuihkeita olen ostanut kesän aikana nämä kolme. Skindinävialla oli alkukesästä tarjous, kun osti yhden primer + setting spray setin sai yhden täysikokoisen setting sprayn kaupanpäälle. Itse ostin tästä tuon Bridal -version häämeikkiä varten. Nämä on siis tilattu Skindinävian omilta verkkosivuilta.

Tatchan Luminous dewy skin misting tilasin Jaclyn Hillin suosittelemana, tätä käytetään mm. Kim Kardashianin meikeissä. Tuote on todella kosteuttava ja ihanan tuntuinen kasvoilla, eikä söpö pakkauskaan yhtään huononna tuotetta! Jättää kasvot todella kuulaiksi, joten en ehkä suosittele tätä öljyiselle iholle. Tämä on tilattu Tatchan omilta sivuilta Shipitoa apuna käyttäen.


Facebookin Fashion & Beauty foorumin sivuilla törmäsin näihin Adopt' tuoksuihin ja nämä herättivät kiinnostukseni. Hinta näille on todella edullinen, reilu 6€ ja tuoksuja valittavana todella useita! Näitä saa tilattua mm. Kärkkäiseltä. Omani ovat tuoksuissa Fruits vanillés ja Marshmallow.


Kesän alussa bongasin kahvihuoneen kirpparilta nämä ihanuudet! Kyseessä siis Clarins Garden escape -paletti ja Diorin Diorblush sävyssä 946 pink reverie. Molemmat ihanuudet olivat lähes käyttämättömiä ja kyllä nämä vaan kauniita on!


Alkukesästä kuulin myös näistä Rimmelin uusista Good to glow highlightereista ja löysinkin ne edullisesti Citymarketista. Sävyjä on tietääkseni kolme, mutta itselleni valikoitui näistä vaalein Notting Hill glow ja ihana persikkainen Picadilly glow. Nämä tuovat kasvoille niin upeaa hohtoa ja hehkua, sopii sekä meikkivoiteen alle, että meikkivoiteen päälle käytettäväksi, riippuen kuinka intensiivisen hehkun haluaa.


Samalta Citymarket reissulta mukaan tarttui myös uusi Maybelline Baby Skin primeri, josta olen tykännyt kovasti. Ei tämä tietty vertoja vedä benefitin Porefessionalille, mutta markettiversioksi todella toimiva ja tykkään käyttää tätä arkimeikin pohjalla.

Myös Lumenen arctic sun skin tone perfector on ollut yksi tämän kesän suosikkejani. Käytän tätä sekoitettuna meikkivoiteen joukkoon tai meikkivoiteen alla primerin tavoin ja tällä saa sitä kaunista kesän hehkua ja päivetystä iholle todella helposti. 


Haus of Dolls on kohtalaisen uusi brändi, jonka perustaja on youtubestakin tuttu Nathalie Nguyen. Brändin valikoimissa on tällä hetkellä neljä kaunista huulipunaa, joista itse ostin kaksi suosikkiani, sävyt she & cake killa. Pakkaukset ovat myös todella kauniit ja tykkään näiden huulipunien koostumuksesta todella paljon.


Myös OCC:lla oli kesän alussa alennusmyynnit, josta joku kahvihuoneella vinkkasi. Pitihän minun käyttää tilaisuus hyödyksi ja päästä vihdoin kokeilemaan näitä paljon puhuttuja lip tareja. Ostin kaksi mattasävyä ja kaksi metallista. Mukana tuli kaikissa pieni huulisivellin, jolla tuotetta on helppo levittää ja lisäksi paketissa oli pieni minikokoinen lip tar, kuinka söpö voi olla!


Random juttuja. Anastasia Beverly Hillsin dipbrow pomade on yksi suosikki kulmatuotteeni, joten ostin sen myös vaaleammassa sävyssä. Beautyblenderit olivat Stockmannilla alessa kesäkuussa, joten myös sellaisen kotiutin, vanha kun alkaa kohta olla loppuun kulunut ja en vaan voi kuvitella enää meikkaavani ilman bb:tä. 
Essencen Matt effect lipglosseja myös kehuttiin paljon, joten ostin itselleni yhden kokeiluun. Aluksi en ollut kovin vakuuttunut, vaikka sävy tässä on todella kaunis. Tuote jäi ikävästi paakkuiseksi ja kiinni kuiviin kohtiin. Mutta nyt kun huuleni ovat taas paremmassa kunnossa tykkään tästäkin enemmän ja tuote levittyy kauniisti huulille. En kyllä silti ymmärrä miten huulikiilto voi olla matta? Miksei se ole vaan huulilakka?


Paletteja on tullut hankittua kaksin kappalein, Lorac Pro 2 ja Zoevalta ihana cocoa blend. Lorac prosta on tulossa myöhemmin ihan oma tarinansa, siinä kun sattui ensin kaikenlaista. Nyt nämä ihanuudet kuitenkin ovat kotona ja kovassa käytössä!


Chanelin ihanan turkoosi ripsiväri on myöskin kirppishankinta, vaikka tämä oli täysin avaamaton tuote. Aivan ihana sävy, vaikka ei ehkä kovin monikäyttöinen. 
Maybellinen lash sensational waterproof mascaran ostin häitä varten, koska tarvitsin vedenkestävän perushyvän ripsivärin.


Turkoosi kajaali ja pari luomivärikynää, pitääkö näistä edes puhua? Turkoosin kajalin ostin, koska turkoosi. Ja nämä natural code eye intensifier kynät on oikeesti super hyviä ja vedenkestäviä. Nuo luomivärikynät ostin lähinnä luomivärien pohjustukseen, esimerkiksi ColourPopien kanssa käytettäväksi ja muutenkin, löytyivät alesta muutamalla eurolla sokokselta.


Ja vielä viimeisenä ihanuutena tämä Too Facedin blushing bronze aurinkopuuterisysteemi. Niin kaunis pakkaus ja tuote, en kestä. Tämä on aivan loistava näin kesäaikaan, tuo kivaa hehkua ja pronssisuutta kasvoille, eikä tämän kanssa tarvitse välttämättä edes poskipunaa erikseen.

Mitäs te olette ostelleet kesällä?

Love, Mari

10 kommenttia:

  1. Kivoja hankintoja! Haaveilen itsekin tuosta Too Facedin aurinkopuuterista, tai oikeastaan muutamasta merkin aurinkopuuterista :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Too Facedilla on kyllä ihan huippuja aurinkopuutereita :).

      Poista
  2. Itsekin olen jo pitkään miettinyt Tatchan dewy mistin hankintaa. Käytössä on ollut jo Macin fix+ ja charged water, UD allnighter ja Inglotin spray, joista UD ja Inglot vaikuttavat meikkipohjan pysyvyyteen. Vaikuttaako Tatchan mist mielestäsi pohjan pysyvyyteen, vai tuoko vain kuulautta?

    Löysin blogisi googlatessani Shipitoa ja blogisi oli positiivinen uusi tuttavuus, jään seuraamaan ! :)
    Olen aiemmin käyttänyt vissiin Shipiton laskuria väärin, sillä sillon hinnat näyttivät super korkeilta. Postauksen luettuani liityin heti ja laitoin Macin 15 luomivärin paletin tilaukseen ja nyt suunnittelen tilauksia jo varmaan kymmeneen kauppaan. Pankkitili ei vaan varmasti tykkää Shipitosta niin paljon kun minä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo dewy mist vaikuttaa pysyvyyteen suunnilleen saman verran kuin fix+, eli enemmänkin tuo sitä kuulautta. Itse käytän tuon kanssa vielä toista primeria ja meikin päälle joko UD:n tai Skindinävian kiinnityssuihketta.

      Kiva kuulla ja tervetuloa seurailemaan! :) Mä olen ollut erittäin tyytyväinen Shipitoon ja postikulut siellä on tosiaan hyvin kohtuulliset, ne tietty riippuu pakettien painosta paljon, mutta mulla ollut siinä 7-15€ välillä yleensä. Se on kyllä yksi parhaita keksintöjä mun mielestä :D. (Vaikka ei munkaan pankkitili ole aina samaa mieltä!)

      Poista
    2. Pitääkin sitten tilalla Tatcha jostain, sillä Fix+ on suosikkini meikkisuihkeista. :)
      Tiedätkö jääkö Shipiton lähettämät paketit auttamatta tulliin, kuten joidenkin jakelufirmojen paketit (esim Borderfree)? Sivulla en kuitenkaan nähbyt vaihtoehtoa maksaa tulleja etukäteen. Välillä luotan tullituuriini vähän liikaa ja tilailen mitä sattuu :D

      Poista
    3. Tatcha on kyllä kuitenkin ominaisuuksiltaan täysin erilainen kuin fix+, sellainen kosteuttavampi ja tuo vielä paljon enemmän sitä kuulautta. Ehdottomasti silti kokeilun arvoinen! Mulla on shipiton kautta jäänyt kaikki paketit tulliin, siellä sivuilla pitää täyttää tulli-ilmoitus ennen kuin lähettävät, joten pakkauksen päällä lukee jo tilauksen arvo.

      Poista
    4. Okei selvä :) pitääkin alkaa laskemaan tullit valmiiksi tilauksen arvoon.

      Poista
  3. Jaa minäkö kateellinen sun ostoksista? Eeeeen, en yhtään! ;) ;)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...