lauantai 11. heinäkuuta 2015

Glamglow

GLAMGLOW on ihonhoitotuotteita valmistava yritys Hollywoodista, Californiasta. Tunnetuksi Glamglow on tullut mutanaamioistaan, jotka ovat vihdoin rantautuneet myös Suomeen. Tuotteet ovat todella suuressa suosiossa maailmalla tällä hetkellä, olleet jo jonkin aikaa enkä yhtään ihmettele miksi! Näitä kun olen tässä jonkin aikaa testaillut, voin sanoa ihoni voivan huomattavasti paremmin kuin aikaisemmin. Kasvoni tuntuvat kimmoisimmilta ja kosteutetummilta kuin ennen näiden käyttöä. Naamion jälkeen kasvojen iho on todella pehmeä ja terveen näköinen. Jos et näihin vielä ole tutustunut, nyt on siihen oiva hetki. Glamglowta saa Suomessa tilattua mm. Bangerhead verkkokaupasta ja Stockmannilta. 



Omassa käytössäni on tällä hetkellä Thirstymud, Supermud ja Brightmud. Tuoteperheeseen kuuluu vielä ainakin kolme muuta tuotetta, joita en vielä ole päässyt kokeilemaan.




Supermud clearing treatment on mutanaamio, joka on suunniteltu ongelmaiselle iholle, esimerkiksi ihohuokosten, epäpuhtauksien ja finnien ehkäisyyn ja "hoitoon". Tekee ihosta puhtaan ja hyvinvoivan jo muutaman käyttökerran jälkeen, sopii naisille ja miehille. Itselläni ei ole suuria epäpuhtauksia tai ongelmia, muutama näppy silloin tällöin, mutta ihohuokoset on minulla se ongelmakohta. Niihin tämä on kyllä tehonnut ihan kivasti. Tokikaan se ei niitä kokonaan häivytä, mutta käytön jälkeen ihohuokoset tuntuvat pienenneen. Tuote sopii kaikille ihotyypeille ja on parabeeniton.


Thirstymud hydrating treatment on kosteuttava naamio kasvoille ja dekolteelle. Naamiota voi käyttää sekä päivä-, että yönaamiona, sillä sen voi jättää iholle. Se kosteuttaa, hoitaa ja rauhoittaa ihoa tehokkaasti. Itse käytän tätä mieluiten öisin, levitän tuotetta kasvoille ja annan vaikuttaa yön yli. Aamulla kasvot ovat todella pehmeät ja terveen tuntuiset. 


Bright mud eye treatment on silmänalusille tarkoitettu, pois pyyhittävä "naamio". Tuotetta taputellaan silmänalusille, annetaan vaikuttaa 3 minuuttia ja pyyhitään pois. Se häivyttää tummia silmänalusia, kirkastaa, vähentää juonteita, kosteuttaa ja auttaa väsyneisiin silmiin. Käytän tätä itse pari kertaa viikossa tehohoitona normaalin silmänympärysvoiteen lisäksi. Tuote on pakattu annoksittain, mutta itse käytän aina yhden silmän annoksen molempiin silmiin, olen todennut sen riittävän hyvin.


Stockmannilla käydessä sain muutaman näytteen mukaan ja nämä molemmat onkin olleet ostoslistallani jo jonkin aikaa. Kerro ihmeessä jos olet näitä jo käyttänyt, kannattaako ostaa?


Love, M

4 kommenttia:

  1. Mullakin on toi valkonen ollut nyt joulusta, hatmiksenivaan totesin että en oikein itse huomaa eroa vaikka useasti oon käyttäny, täytyis varmaan kokeilla tota sinistä jos siitä ois apua! Kiva postaus, niin itsekkin sai vähän informaatioo tuotteista ja tuotevaihtoehdoista :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onpas harmi jos ei sulla ole toiminut! :/ Se musta versio on myös kovin suosittu ja ilmeisesti tarkoitettu nimenomaan "nuorentamaan" eikä niinkään epäpuhtauksille jos ne ei ole ongelmana. :)

      Poista
  2. Mä olen innokkaana kokeillut kaikkia näitä Glamglow'n naamioita ja kokemuksia löytyy myös blogin puolelta :) Suosikkini on ehdottomasti tuo kosteuttava Thirstymud! Tuo silmänympärysnaamio oli näistä kaikista "tehottomin" mulla. En tainnut olla tarpeeksi väsynyt sitä testatessani :D

    PS. Juuri eksyin ensimmäistä kertaa blogiisi :) Jäänpäs kuulolle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täytyypä käydä lukemassa myös sun kokemuksista! Itse kyllä tykkään näistä kovasti, thirstymud myös oma suosikkini. Niin ja kiva kun eksyit blogiini, tervetuloa mukaan! :)

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...