perjantai 10. heinäkuuta 2015

Boyfriend does my makeup -tag

Ihanaa perjantaita ja alkavaa viikonloppua! Tänään vietetään L:n kanssa kihlajaispäivää ja sen kunniaksi pääsette näkemään miten kävi kun L teki meikkini. Teimme siis toissailtana 'boyfriend does my makeup tagin' ja vaikka videoilla nämä on aina hauskempia niin kuvista kyllä välittyy lopputulos loistavasti, kertokaahan mitä mieltä olette, hot vai not? Onko L:llä tulevaisuus meikkitaiteilijana? :)


Tällaisen kasan tuotteita kokosin valmiiksi ja näistä piti sitten L:n valita mitä lähtee käyttämään. Muutamia vinkkejä jouduin kyllä antamaan kun poikapolo oli laittamassa shimmeristä highlighteria puuteriksi ja huulipunaa poskipunaksi. Jep. 


Ja tältä se lopputulos sitten näyttää, aika kuuma vai mitä? Pohjameikistä oon aika yllättynyt, se näyttää melko hyvältä kuitenkin, vaikka esimerkiksi aurinkopuuterin käyttö oli vähän vierasta. Pohjaksi L käytti theBalmin primeria ja Avonin BB voidetta.


Tälläkertaa meikkitaiteilijani päätyi melko näyttävään silmämeikkiin, jossa pääasiassa on paksu rajaus ja hyvin blendattu smoky alaluomi :D. Punaiset huulet kruunaavat juhlameikin ja kokonaisuus on kuin catwalkille tai punaiselle matolle tehty.



Tässä näette vielä lähempänä miten taidokkaasti luomivärit on häivytetty ja rajaus on viimeistä huutoa! (Oikeasti parempi kuin mun ensimmäinen rajaus :D). Kulmakarvamuoti on nykyään tuuhea ja tumma, joten niihin on tässä panostettu ja tuuheutta löytyy. 




Tässä vielä kaikki tuotteet, joita meikissä on käytetty, jotta voitte kopioida tämän myös kotona! Hauskoja meikkaushetkiä! :)

Love, M

12 kommenttia:

  1. Heh, mitenhän mä saisin mun miehen tekemään tän :DD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen, oli jotenki kovin terapeuttinen kokemus :D

      Poista
  2. Olen joskus katsellut videoita, joissa mies tekee meikin ja se on kyllä hauskaa :D. Parasta on just jonkun tuotteen käyttäminen aivan väärin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne on kyllä hauskoja! Itsekin monet videot youtubesta katsonut ja hyvät naurut saanut :).

      Poista
  3. Paljonkohan saisin pulittaa, että saisin aviomieheni mukaan tähän juttuun. :D Aivan huippua! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa kysäistä, on miehellekin yllättävän hauskaa puuhaa ;),

      Poista
  4. Hahaa, mainiota kertakaikkiaan! :D

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...