keskiviikko 29. lokakuuta 2014

Look of the day, smokey cateye

Nämä tulee nyt muutaman päivän myöhässä, mutta eipä kai se haitanne. Lähdettiin L:n kanssa lauantaina kokeilemaan Turkuun avattua Burger Kingiä ensimmäistä kertaa, koska pakkohan siellä oli käydä! Asuna oli siis hyvinkin rento ja helppo yhdistelmä, farkut ja paita. Käytiin myös kiertelemässä vähän kaupungilla ja saatoinpa tehdä pienen hankinnan myös ensi kuussa tulevaan arvontaan, stay tuned! 



Paita - H&M
Farkut - Ellos
Huivi - Fraas
Laukku - Michael Kors
Nilkkurit - Anna Field


Kaivoin taas pitkästä aikaa kaapista esille tuon ihanan Michael Korsin Hamiltonini, tykkään käyttää sitä näin loppusyksystä ja talvella. Fraasin kaulahuiviinkin olen tykästynyt taas, se on niin monikäyttöinen ja klassinen kuosiltaan ja väritykseltään. Molemmat olen muuten ostanut Turun Stockmannilta.


Meikkiin sain inspiraation ihanalta Jaclyn Hillilta, joka teki videotutoriaalin tämän tyyppisestä meikistä. Koska en ollut kokeillut ennen tätä tekniikkaa, halusin ehdottomasti kokeilla ja mielestäni tästä tuli oikeinkin kiva. Tosin olisin voinut jättää alaluomen neutraalimmaksi, kun kerran oltiin menossa Burger Kingiin. Tästä tuli enemmänkin iltameikki, mutta halusin kokeilla Jaclynin ohjeita, joten se ei nyt haitannut.



Love, M

1 kommentti:

  1. Tosi kivat kosmetiikat. Tosiaan toi alaluomi on ehkä vähän liikaa Burger Kingiin, mutta McDonaldsiin toi olis just täydellinen ^^

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...