sunnuntai 2. marraskuuta 2014

Halloween 2014

Taas on se aika vuodesta kun saa hyvällä syyllä kaivaa esiin lempi naamiaisasut, leipoa haamukakkuja ja koristella kotia luurangoilla ja kurpitsoilla. Itse tykkään tosi paljon Halloweenista juurikin näistä syistä, en niinkään sen pelottelun vuoksi. Kauhuleffat ja zombit ei vaan ole mun juttu. En siis tänäkään vuonna valinnut mitään pelottavaa asua, vaikka youtube on ollut täynnä ihan mahtavia ja kammottavia tutoriaaleja erilaisista vampyyreista ja zombeista pääkalloihin ja klovneihin. 

Tänä vuonna en ostanut mitään uutta, vaan käytin jo omistamiani vaatteita ja tuotteita ja päädyin esittämään naispuolista Zorroa, sankaria. 


Huomasin taas, että salama tosiaan vaalentaa. Etenkin tuo huulipuna on näissä kuvissa huomattavasti vaaleampi kuin oikeasti. Halusin tähän lookiin erittäin tummat punaiset huulet ja käytin Avonin Luxe sarjan huulipunaa ruby.Zorrotar asu - Punanaamio
Peruukki - siskolta saatu
Saappaat - SpiritHalusin tehdä myös hyvin tummat ja tuuheat kulmat, kuten siihen aikaan voisin kuvitella naisilla olleen, ainakin Zorro-elokuvien perusteella. Silmämeikkiin käytin eri violetin sävyjä ja harmaata ja rajauksiin tein pienen siiven. Siiven alle tein hopealla glitterlinerilla korostuksen.


Tällainen oli siis Halloween meikkini ja asuni tänä vuonna, ei mitään ihmeellistä, eikä tarvinnut lähteä maskeeraamaan vaan ihan perus meikki, jota voisin käyttää muutenkin. Kokeilin tähän myös irtoripsiä, mutta niiden mukana tullut liima oli surkeaa eikä ripset pysyneet paikallaan, täytyykin hakea jostain hyvää ripsiliimaa.

Vietittekö te Halloweenia ja miten pukeuduitte?
Kommentteihin saa linkata omia Halloween postauksia!

P.s. opin myös, että "zorra" ei tarkoitakaan ainoastaan naispuolista zorroa…

Love, M

2 kommenttia:

  1. Hieno asu! Itse pukeuduin poliisiksi, pienellä budjetilla mutta ihan kiva asu siitä tuli. :) Blogista voi kurkata, jos kiinnostaa. :) En muuten itsekään tykkää yhtään kauhuleffoista, saan niistä painajaisia. :D

    VastaaPoista
  2. Kiitos! :) Ja kävin myös kurkkaamassa omasi, kivan asun olit myös saanut kasaan, eihän sitä aina tarvitsekaan kauheasti budjetoida kun käyttää vähän mielikuvitusta ja penkoo kaappeja ;)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...