tiistai 11. marraskuuta 2014

Pikkujoulumeikki vol 2.

Innostuin tosiaan lauantaina kokeilemaan meikkiä niillä Too Facedin la belle carousel -paleteilla. Oon ihan rakastunut siihen ja karuselli onkin ollut käytössä jokaisessa tekemässäni meikissä sen saapumisen jälkeen, niin ihana! Tällä kertaa halusin jatkaa pikkujoulumeikki -sarjaa ja tein tällaisen tumman vihreän/hopean shimmerisen iltameikin. Aloitin levittämällä luomivakoon vaaleaa sävyä tufted suede, joka toimi häivytysvärinä. Liikkuvalle luomelle laitoin vihreää christmas tree sävyä ja ulkonurkkaa tummensin hopealla tin soldierilla ja mustalla santa's boots sävyllä. Alaluomelle laitoin myös tin soldieria ja silmän sisänurkkaan sävyä frost avaamaan ja kirkastamaan katsetta. (Kuvat sävyistä löytyy edellisestä postauksesta)


 Varjostukset tein Chocolate Soleil -aurinkopuuterilla ja poskipunana käytin Who's your Poppy -poskipunaa. Huulilla Too Facedin spice spice baby shimmer huulipunaa.


Kulmakarvat täytin Anastasia beverly hillsin brow wizillä ja ripsivärinä on benefitin they're real mascara (täydellinen!!). P.s koittakaa olla välittämättä kuivista nenänpielistä, flunssa ei ole tehnyt niille hyvää.

Itse tykkäsin kovasti tästä silmämeikistä, sopii loistavasti pikkujoulujuhliin tai muihin talven kekkereihin. Tuo ihana sisänurkan vaalea hopea tuo mieleen kimaltelevan öisen lumen. Ainiin, tein mustan rajauksen Elfin nestemäisellä linerilla, jonka päälle laitoin MUAn hopee glitter eyelineria. Sen voi hyvin jättää myös tekemättä jos haluaa vähän hillitymmän lookin.


Mitä te piditte meikistä?

P.s. jouluarvonta lähestyy…

Love, M


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...