sunnuntai 30. marraskuuta 2014

Adventtisunnuntain meikki

Ihanaa pikkujoulua ja ensimmäistä adventtia jokaiselle! 

Lähdettiin tänään L:n ja hänen äidin ja veljen kanssa syömään kaupungille, joten halusin vähän laittautua. Meikki onnistui mielestäni tosi kivasti, tykkään paljon tuosta silmämeikistä, joka on tehty Anastasia beverly hillsin Tamanna -paletilla.

P.S. Älkää välittäkö siitä, että hiukset näyttää näissä harakanpesältä, ovat vielä märät ja sotkuiset suihkun jäljiltä.Meikin pohjustukseen käytin Too Facedin primed & poreless primeria, josta on tullut ihan lemppari nyt benefitin POREfessionalin rinnalle. Tykkään todella paljon, ja koostumus tuntuu molemmissa melko samanlaiselta. Meikkivoiteena Lumenen CC-voide sävyssä medium ja puuterina myöskin Too Facedin primed & poreless powder (joka sulla on mahdollisuus voittaa itsellesi jouluarvonnassa!). Varjostukset tein Anastasian contour kitillä ja silmien alle käytin MACin prolongwear concealeriä sävyssä nw15. Poskipuna taisi olla joku MUAn ja korostukseen poskipäille käytin benefitin high beamia.


Laittakaa mulle kommenttiboksiin vinkkiä hyvistä hiustenhoitotuotteista! Kaipaisin nyt etenkin jotain vahvistavaa tähän alkavaan talveen ja jotain mikä estäisi ohenemista.


Silmämeikki on tosiaan tehty Tamanna paletilla, josta mun ehdottomat lempisävyt on tässä meikissä käytetyt China rose ja Sangria. Aivan upea paletti, en voi kun suositella, ja hintakin on varsin kohtuullinen, kannattaa ehdottomasti katsastaa tämä! Olen muuten tehnyt Tamannasta pienen esittelyn tänne blogiin aiemmin, käy kurkkaamassa myös se jos kiinnostuit paletista.


 Kulmat on tehty Anastasian brow wizilla, kuten nykyään lähes aina. Ymmärrän täysin sen hypetyksen, jonka kyseinen tuote on saanut aikaan. Sillä saa kulmat tehtyä niin helposti ja vaivattomasti ja nopeasti. Rakastan. Taitaa näköjään kulmat kaivata taas vähän nyppimistä näistä kuvista päätellen, hupsis.


Ja pitihän sitä pikkujoulun kunniaksi vielä vähän tonttuilakin! Laitettiin tänään L:n kanssa kotia joulukuntoon, valoja ikkunaan ja muuta sellaista. Kuunneltiin joululauluja ja L oli eilen paistanut joulutorttuja silläaikaa kun olin työpaikan pikkujouluissa. Tänään on siis meillä alkanut joulu ihan virallisesti! Huomenna saa vihdoin alkaa availla kalenterin luukkujakin, hurraa!


Love, M

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...