perjantai 10. lokakuuta 2014

Päivän meikki, cut crease

Tulin tänään töistä kotiin sormet syyhyten. Olin jo monta päivää odottanut, että pääsisin leikkimään uudella Anastasia Beverly Hillsin Tamanna -paletillani. Teen paletista esittelyä vielä myöhemmin, koska sen se tosiaan ansaitsee, niin mahtavat sävyt syksyyn ja juhlakauteen ja hinta-laatusuhde ei voisi olla parempi. 

Halusin kokeilla jotain itselleni uutta ja päädyin tällaiseen cut crease lookiin. Lopputulos ei ehkä ollut paras mahdollinen, muutamat jutut teen ensi kerralla toisin, mutta mielestäni ihan kelpo ensi yritykseksi. Valitettavasti kuvat ei tee oikeutta sävyille eikä tuolle cut creaselle, mutta tänään meni niin hermo kameran kanssa, että luovutettiin L:n kanssa suosiolla. 

10 pistettä ja papukaijamerkki sille, joka kertoo MIKSI NIKON D3100 ei vaan suostu tarkentamaan ja ottamaan kuvaa?? Tänään ei muutenkaan ollut mun päiväni meikkauksessa, jouduin korjailemaan vaikka ja mitä ja kaikki oli vaan plääh. Kaipa näitä päiviä tulee välillä ja itsekriittisyys nostaa päätään. Halusin silti tulla jakamaan myös tämän lookin kanssanne, koska aina ei mene niinku Strömsössä.
Ainiin, huulilla on ihan mahtavaa YSL:n huulipunaa sävyssä rouge volupté 01. 


Tässä nyt vähän näkyy tuota cut crease muotoa, elikkä luomivaon rajausta. Tein rajan ensin tumman ruskealla mattasävyllä ja päälle laitoin mustaa hyvin ohuella kulmakarvasiveltimellä. Ensi kerralla teen rajauksen jollain voidemaisella tai kynällä. Häivytin rajaa kahdella eri ruskealla ylöspäin ja luomelle levitin tamanna paletista china rose sävyä. Rajasin sekä ylä-, että alaluomen ja yhdistin sisä- ja ulkonurkasta.


Love, M

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...