perjantai 3. lokakuuta 2014

Inspiraatio meikki syksyyn

Pop of color to the fall..

Lähdin sen edellisen postauksen vaahterakuvan pohjalta tekemään jonkinlaista meikkiä tänään. Tykkäsin kuvassa siitä miten värit vaihtuivat asteittain, ensin alhaalla vihreää, sitten keltaista, oranssia ja lopuksi punaista. Omista kokoelmistani en valitettavasti löytänyt niin kirkasta tummanpunaista kun olisin halunnut (selkeä puute siis!!), mutta lopputulos on silti mielestäni kiva.


Kuvien kanssa oli taas pieniä teknisiä vaikeuksia, mutta jokunen onnistunut otos löytyi ja tässä nyt niistä muutama. Vaihe vaiheelta kuvia en taas ottanut, en tiedä kiinnostaisiko sellaiset teitä vai mennäänkö näillä nykyisillä?

 Koittakaa olla huomioimatta lättänää ponnaritukkaa.


Meikkivoiteena tänään L'orealin true match foundation. Silmien alle käytin Macin pro longwear concealeria sävyissä nw15 ja nw25 sekoitettuna. Peiteaineen kiinnitin Anastasia beverly hillsin contour paletin banana sävyllä, loput kasvoista puuteroin true match kivipuuterilla. Varjostuksiin ja korostuksiin käytin myös anastasian contour palettia (omani ei ole se valmisversio vaan olen itse valinnut sävyt siihen). Poskipunana benefitin tropicoral.


Kulmat tein tänään Chi chin kulmakynällä, olisiko ollut medium brown sävyssä. Huulilla Jaclyn Hillin suunnittelema, Gerard Cosmeticsin 1995 huulipuna ja sen päällä Rose Hill huulikiilto. Tykkään muuten tuosta huulipunasta ihan älyttömästi, niin täydellinen syksyyn!


Olisin kaivannut kirkkaampia ja tummempia sävyjä, jotta se vaahtera inspiraatio olisi tullut selvemmin esiin, mutta eiköhän se näistäkin jollain tasolla ilmene. Ripsari on muuten benefitin They're real! mascara. Luomiväreinä käytin makeup geekin yellow brick roadia, sleekin paletista oranssia ja tuo punainen on jostain vanhasta paletista, jonka merkkiä en tiedä. Alaluomen vihreät sävyt myöskin makeup geekiltä ja sleekiltä. Kulmaluun ja sisänurkan korostuksiin käytin makeup geekin shimma shimmaa.

Jos tarkat sävyjen nimet kiinnostaa niin vastaan mielelläni kysymyksiin.Kertokaas mielipiteenne, näkyykö tässä yhtään inspiraation lähde?


Love, M

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...