torstai 23. lokakuuta 2014

Tamanna

Heii, nyt ehdin vihdoin tulla pikaisesti esittelemään sen paljon mainostamani Anastasia Beverly Hillsin Tamanna -paletin! Edelleen niin upea ja täydellinen paletti, en voi muuta kuin suositella. Kyseessä on siis Anastasian ja @DRESSYOURFACE Tamannan yhdessä suunnittelema ja toteuttama paletti, näitä on ilmestynyt tässä viime aikoina paljon muitakin, mutta nimenomaan tämän Tamannan halusin itselleni.


Katsokaa nyt vähän miten kaunis paletti tämä on! Tästä tulee mieleen syksy ja tuhannen ja yhden yön tarinat ja mystiikka ja mitä kaikkea. Tykkään tosi paljon tän paletin ulkonäöstä ja hintaansa nähden ihan priimaa! Tämä siis oli VAIN hieman päälle 20€ beautybay.com sivustolla.


Ja tässä kaikki upeat sävyt. Kuva ei tee oikeutta, nämä on paljon kirkkaampia ja syvempiä oikeasti. Omia lemppareita on China Rose, Sangria, Venezia ja Gilded. Paletin mukana tulee myös laadukkaan oloinen sivellin ja tässä on myös hyvän kokoinen peili, mitä en muistanut kuvata. Täydellinen otettavaksi matkalle mukaan, koska tällä saa tehtyä niin päivä- kuin iltameikkejäkin. Luomivärit ovat todella pigmenttisiä ja kermaisia. Tässä vielä lähikuvat ja sävyjen nimet

 Fresh, Blush, Venezia, Gilded, Custom

Sangria, Bengal, Chocolate, China Rose, Noir

Swatchit ei tee myöskään näille oikeutta, mutta kyllä näistä nyt jonkun käsityksen saa. Ihan mahtavia, kauniita, pigmenttisiä, kermaisia ja levittyviä luomivärejä. Kannattaa ehdottomasti hankkia tämä käsiin jos sävyt yhtään kolahtaa, itse en ole katunut hetkeäkään.

Joko sinulta löytyy oma Tamanna?

Love, M


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...