sunnuntai 19. lokakuuta 2014

Pikkujoulumeikki vol. 1

Sateinen sunnuntaiaamu, tekisi vain mieli käpertyä sohvalle viltin alle hyvän kirjan kanssa ja nauttia joutilaisuudesta. Päätin kuitenkin sen verran ottaa itseäni niskasta kiinni, että saan vihdoin julkaistua nämä perjantaina otetut kuvat. 

Perjantaina töiden jälkeen innostuin meikkaamaan ja halusin kokeilla uusia Urban Decayn luomivärejäni. Halusin tehdä meikistä aika näyttävän ja sopivan esimerkiksi tulevaan pikkujoulukauteen, marraskuussahan ne usein pyörähtävät käyntiin. Tämä ensimmäinen versio on värikäs, koska itse ainakin tykkään juhlissa käyttää vähän enemmän väriä ja mielestäni pinkki ja kimallus sopii oikein mainiosti pikkujouluihin. 


Tässä siis valmis meikki. Yhdistin meikin mustaan kultakoristein somistettuun paitaan, koska mielestäni tähän meikkiin sopii parhaiten juurikin musta, se ei vie huomiota pois kasvoista. Toki tämän voi yhdistää mihin tahansa asuun joka itseä miellyttää!


Pakko sanoa tähän väliin, että tuo huuliyhdistelmä on mielestäni todella upea ja toimiva, ihastuin tähän kovasti. Rajasin ja täytin huulet ensin MSCHICin huultenrajauskynällä sävy fuksia. Sen päälle laitoin Lumene natural code huulipunaa sävyssä 10 Juicy plum ja lopuksi vielä Gerard cosmeticsin huulikiiltoa sävyssä Rose Hill. Näistä tuli niin täyteläiset, kiiltävät ja herkullisen väriset, ihan täydelliset pikkujouluihin ja syksyynkin.Silmämeikissä käytin tosiaan pääasiassa urban decayn luomivärejä, jotka ostin jokin aika sitten beautybayn alennusmyynnistä. Aloitin pohjustamalla luomet NYXin valkoisella silmämeikinpohjustajalla.
Liikkuvalle luomelle ja alaluomelle laitoin ensin Lumene natural coden eye dramatizer luomivärikynää sävyssä 5 pearl pink. Sen päälle levitin UDn ihanaa shimmeristä pinkkiä luomiväriä, sävy woodstock.
Häivytin luomivakoa ylöspäin kohti kulmaluuta Anastasian Tamanna paletin Sangria sävyllä, joka toimi loistavasti yhdessä woodstockin kanssa. Luomen keskiosaan laitoin vielä UDn lilaa shimmeriä, josta tulee enemmänkin kimalletta kuin väriä, ainakin tämän pinkin päällä. Sävy oli Glitter rock. Ulkonurkkaa tummensin mattamustalla luomivärillä Tamanna paletista.

Kulmakarvat on tehty Anastasia Beverly Hillsin brow wizillä.


Love, M

1 kommentti:

  1. Ihana meikki <3 Olisin kyllä laittanu ton sangrian sävyn sijaan ehkä laventeli.

    Rakkaudella: Hesse

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...