maanantai 15. heinäkuuta 2019

Heinäkuun bette box

Heinäkuun bette box eli vuoden toinen kesäboksi ilmestyi pari päivää sitten ja tänään käydään läpi mitä kaikkea boksi piti sisällään. Kesäkuun boksi oli muistaakseni aika kiva, joten jännä nähdä jatkaako heinäkuu samalla hyvällä linjalla. 

Boksin mukana tulleessa kortissa lupaillaan, että kuumimmat kelit on edessä päin. Toivottavasti lupaus pitää paikkaansa, vaikka oma loma onkin jo ohi ja tänään koittaa paluu arkeen.



Cutrin Vieno sensitive volumizing mousse / 19,90€ 300ml

Ensimmäisenä boksista löytyi muotoilutuote hiuksille. Cutrinin hajusteeton volyymivaahto lupaa hiuksille volyymia, ryhtiä ja tukea. Tuote sopii hyvin myös curly girl -metodiin. Tämä on sellainen hiustuote, mitä voin kuvitella itsekin käyttäväni, vaikka olenkin aika laiska hiustenlaittaja. Tää kuulostaa sopivan vaivattomalta mun makuun. Oikein hyvä alku siis boksilla.


Ziaja goat's milk seerumi / 11,90€ 50ml

Ziaja on tuttu brändi ja sarjan vuohenmaitotuotteet hyväksi havaittuja. Olenkin tosi innoissani tästä seerumista, sillä se kuulostaa kuvauksen mukaan oikein hyvältä. Seerumit saa mut aina innostumaan, varsinkin jos ne lupaavat kasvoille hehkua, kuten tämä yksilö. Kortissa sanotaan, että seerumi sopii myös meikin pohjustukseen, täytyykin kokeilla.


Korres Ginger lime vartalovoide / 16,50€ 200ml

Vitsit mikä aloitus tällä boksilla, 3/3 on olleet kaikki ihan nappiosumia. Mä tykkään Korresin tuotteista todella paljon, tämäkin oli siis iloinen yllätys. Matkakokoinen vartalovoide pääseekin mukaan elokuun Liettuan reissulle, tämä kun on sopivan pieni, mutta silti riittoisa. Ensi nuuhkaisulla tuoksukin oli mieluisa. 


Cougar 5-in-1 foundation / 5,99 puntaa 4g

Boksiin oli pakattu myös meikkituote, Cougarin irtopuuterinen meikkivoide. Tuotetta voi käyttää meikkipohjan lisäksi myös peiteaineena, sävyn korjaajana ja bronzerina. Sisältää myös aurinkosuojan, eli oikein mainio kesäkäyttöön. Tämä ei herättänyt niin suurta innostusta kuin aikaisemmat, mutta testaan tän kyllä. Cougar tuotteita on nähty ennenkin bettessä, mutta toistaiseksi ne ei ole olleet kauhean vakuuttavia.


Mavala mini color's kynsilakka / 5,20€

Viimeisenä varsinaisena tuotteena boksista löytyi Mavalan ihana oranssinen kynsilakka, joka sopii täydellisesti kesäkynsille. Mulla on useampiakin Mavalan kynsilakkoja ja tykkään kovasti niiden koostumuksesta ja ne pysyvät hyvin mun kynsillä. Tällekin tulee siis varmasti käyttöä, mulla ei taida vastaavaa sävyä ollakaan entuudestaan.


Edellisten lisäksi boksista löytyi myös iso kasa näytteitä, kuten kosteaa vessapaperia, rakkolaastari ja tuoksunäyte. Nää oli vähän randomeja, mutta toisaalta myös aika käypä setti esimerkiksi festareille. Kokonaisuudessaan heinäkuun boksi oli mun mielestä oikein hyvä, paras aikoihin. 

Mitä mieltä olit heinäkuun boksista?

Love, Mari

14 kommenttia:

  1. Tää oli oikeasti aika kiva boxi, melkein kaikki olisi tullut itsellä käyttöön, jos boxi minulle tulisi. Ehdoton petraus pariin aiempaan. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon ihan täysin samaa mieltä, tää oli sitä mitä betteltä odotan :)

      Poista
  2. Mulla boxi oli muuten identtinen, mutta kynsilakka tuli eri sävyssä :)

    https://blingershimmer.blogspot.com/2019/07/bette-box-heinakuu.html

    VastaaPoista
  3. Hauska kun tästä on ollut niin vaihtelevia mielipiteitä, toiset ei tykkää yhtään ja toiset taas oli oikein tyytyväisiä :D Mutta niinhän se menee, eri mieltymykset jokaisella. Mulle tässä boksissa ei ollut oikein mitään kiinnostavaa, tosin mulla olikin se ei-pitkäaikaistilaajan boksi eli erilainen kuin tämä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinhän se usein näissä menee, kaikkia ei voi miellyttää :/. Harmi, että sulle ei osunut mieluisa boksi tälläkertaa, toivottavasti elokuu on parempi!

      Poista
  4. Olipas kiva boksi, yleensä mitä olen seuraillut, sisältö on aika meh, mutta tässähän oli vaikka mitä kivaa :-) Ihana tuo kynsilakan sävy!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samaa mieltä, tää oli iso parannus aikaisempiin verrattuna :)

      Poista
  5. Korres ja Mavalan minilakka olisi olleet mun suosikit :) Ihana sävy tuossa lakassa, ihan täydellinen kesään! <3

    VastaaPoista
  6. Mä jumituin järkyttyneenä tuohon vuohenmaito seerumiin. Oikeastiko oikeaa vuohenmaitoa?! Miksi ihmeessä?!
    Muuten boksi vaikutti hyvältä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vuohenmaitoa käytetään aika paljonkin kosmetiikassa, tekee hyvää iholle ;)

      Poista
  7. No wau, nyt oli kyllä kiinnostava sisältö :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...