keskiviikko 10. heinäkuuta 2019

Meikki-keskiviikko; Jawbreaker

Kivaa meikki-keskiviikkoa kaikille! Tänään nähdään melkoisen värikäs meikki, joka on tehty uudella Jeffree Star Cosmetics Jawbreaker -luomiväripaletilla. Paletti julkaistiin juhannuksena ja mä olin tietysti heti valmiina tilaamaan omani. Tykkään todella paljon Jeffreen paleteista niin laadun kuin sävyjenkin puolesta, joten mun ei tarvinnut kahtaa kertaa miettiä tämän tilaamista. 

Paletti onkin ollut huikean inspiroiva, mulla on mielessä vaikka kuinka paljon meikkejä, mitä haluan sillä tehdä. Tänään nähdään niistä nyt ensimmäinen. Jawbreaker paletin esittelen teille lähipäivien aikana.


Aloitetaan vaikka tuttuun tapaan pohjameikistä. Oon ollut ihan super iloinen, kun oon vihdoin saanut mun ihoa taas "normaaliin" olotilaansa ja pahin kuivuuskausi alkaa onneksi olla takanapäin. Meikki näyttää vaan niin paljon paremmalta kun on hyvällä mallilla iho. Käytin kasvojen pohjustukseen tarten kosteuttavaa primeria ja sen päälle mun luottomeikkivoidetta eli Dior backstagea. Silmänalusille ja leukaan halusin vähän enemmän peittävyyttä, joten tarten shape tape peiteaine pääsi töihin.


Jawbreaker paletissa mun silmät osuu joka kerta ensimmäisenä sävyyn F*ck, joka on ihan mielettömän upea neon koralli. Mun oli pakko päästä käyttämään sitä heti ekassa meikissä ja yhdistin sen hohtavaan vaaleanpunaiseen Snack -sävyyn, sekä mattaiseen kirkkaan oranssiin Suck -sävyyn.

Alaluomelle halusin jonkun kontrastisävyn, ettei meikki olisi ihan pelkästään oranssi ja päädyin tuohon ihanaan pastelliseen violettiin Gum drop -sävyyn. Alaripsille laitoin vielä ColourPopin violettia ripsiväriä.


Kasvoilta löytyy muuten paljon vanhoja suosikkeja, kuten Marc Jacobsin bronzeri ja ABH x Nicole Guerriero glow kitin highlighter, jota en ole käyttänyt ikuisuuksiin. 

Huulille päädyin laittamaan persikkaista mattahuulipunaa, Jeffree Starin sävy Nathan, joka toimi mun mielestä tosi hyvin yhteen silmämeikin kanssa.


Ostitko sinä Jawbreaker paletin tai kiinnostuitko siitä?

Love, Mari


Meikissä käytetyt tuotteet:

tarte base tape hydrating primer
Dior backstage face & body foundation
tarte shpae tape concealer
RCMA no-color powder
MAC Next to nothing powder
Marc Jacobs O!mega bronze coconut perfect tan, 104 Tan-tastic!
benefit blush, Galifornia
ABH Nicole Guerriero glow kit, Glo getter

L.A. Girl eyeshadow primer
Jeffree Star Cosmetics Jawbreaker palette
ColourPop crème gel liner, cry baby
ColourPop Bff mascara, black on black & purple prose

Modelco instantbrows, light medium
The Brow Gal the instatint

Jeffree Star Cosmetics velour liquid lipstick, Nathan

1 kommentti:

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...