lauantai 27. heinäkuuta 2019

Toukokuun ipsy glam bag

Hei kaikille! Tänään päästään vihdoin kurkistamaan toukokuun ipsy glam bagiin, joka seikkaili maailmalla pari kuukautta ennen kotiutumistaan. Katsotaanpa nyt oliko pussukka kaiken odottelun arvoinen! 

Tällä kertaa pussi oli ruusukultainen, glitterinen ja säihkyvä. Näyttää tosi kivalta, mutta tuo glitter on sellaista sormiin tarttuvaa, mikä vähentää kyllä käyttömukavuutta mun silmissä.



Ensimmäisenä pussukasta paljastui korealaista kosmetiikkaa, innisfree:n pore clearing clay mask. Tämä vaikuttaa todella lupaavalta ja mä otan innolla aina kaikki naamiot vastaan. Viime kuukausina mun naamioiden käyttö on kyllä vähentynyt hurjasti, mutta eiköhän taas syksyn mittaan päästä paremmin niidenkin pariin.


Yksi pussukan helmistä oli HudaBeauty:n täysikokoinen mattahuulipuna klassisen punaisena. Tykkään Hudan punista todella paljon, joten tämä oli ehdottomasti mieluisa tuote. Punaista en käytä ihan joka päivä, mutta silloin kun käytän, haluan että se myös pysyy.


Seuraavaksi käsiini tarttui tämä ihana pieni highlighter IBY beauty merkiltä. Olen testannut muutamia merkin tuotteita aikaisemminkin ja ollut niihin erittäin tyytyväinen, joten tälle on myös kovat odotukset.


Mukaan oli laitettu myös ihana shimmerinen poskipuna Kaleido cosmetics merkiltä. Tää on mulle uusi tuttavuus, kiva päästä kokeilemaan! Sävy on ainakin just eikä melkein mun makuuni.


Viimeisenä varsinaisena tuotteena pussista löytyi Estate:n ihana shimmerinen vihreä luomiväri, tää on todella kaunis! Mun tulee tosi harvoin tartuttua irtoluomiväreihin, mutta tän sävy on niin nätti, että yritän kovasti saada tätä käytettyä.


Toukokuussa otin mukaan myös pari kolmen dollarin lisätuotetta; benefitin ripsiväri ja SLMissglam häivytyssivellin. Tuo ripsari on ihan huippu hyvä ja tykkään myös noista siveltimistä todella paljon, joten molemmat tulee käyttöön ja ilahduttivat suuresti!

Miltä toukokuun ipsy vaikutti?

Love, Mari

10 kommenttia:

  1. Toi sivellin näyttää tosi kivalta! Pitäisikin hankkia pari uutta häivytyssivellintä, ne kun tuntuu aina olevan likaisina sivellinkipossa, vaikka niitä kuinka ahkerasti koittaisi pestä :D Hudan huulipunan sävy näyttää todella kauniilta myös<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä tykkään kovasti SLmissglam siveltimistä ja hamstraan niitä aina Ipsyltä kun on vaikka offereissa :). Häivytyssiveltimiä kuluu tosiaan mullakin joka meikkiin noin kolme niin ne on aina likasina :D.

      Poista
  2. Naamiot on aina tervetulleita, mä itse rakastan naamioita ja niiden jälkeen on aina mielttömän fressi olo <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sama juttu, on oikeen ikävä naamioita kun oon nyt yrittänyt vähentää käyttöä :D.

      Poista
  3. Ihana pussukka kyllä, mutta tosiaan käyttömukavuus ennen kaikkea! :) Ja hyvännäköinen sivellin myös! Muustakin sisällöstä päätellen odotus palkittihin <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä iloinen yllätys kaikkineen, tykkäsin kovasti sisällöstä :)

      Poista
  4. Tällaisesta pussista en olekaan ennen kuulut, vaikuttaa mielenkiintoiselta! Tuo vihreä luomiväri on ihanan sävyinen <3. Harvemmin vihreästä meikissä pidän, mutta tuota voisinki käyttää :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ipsy on oikein kiva ja edullinen, jenkeistä pitää vaan tilata välityspalvelun avulla.

      Poista
  5. Aivan ihastuttava pussukka täynnä kivoja yllätyksiä. Minulle jälleen paljon uusia tuttavuuksia!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...