tiistai 30. heinäkuuta 2019

Declutter

Hei kaikille! Tänään olisi pitkästä aikaa luvassa pienimuotoinen declutter postaus, eli meikkien karsintaa. Olen tässä kevään ja kesän aikana tehnyt blogiin meikkikokoelma postauksia ja nyt ollaan pian pääsemässä luomiväripalettien pariin. Kävinkin vähän aikaa sitten mun paletteja läpi siinä toivossa, että voisin karsia edes muutaman.

Tänään nähdään siis ne luomiväripaletit, jotka eivät enää kuulu mun kokoelmaan, vaan lähtevät tavalla tai toisella kiertoon. Kat Von D Mi vida loca -luomiväripaletti oli mun aarre pitkän aikaa. Tämän hankkimiseen piti nähdä vaivaa ja varjelin tätä sen mukaisesti. Paletti on ollut todella vähällä käytöllä ja nyt tuli vaan aika löytää sille uusi, parempi koti. 

Tarten tarteist pro paletti on myös sellainen, mihin en juurikaan ole koskenut, mutta säilyttänyt ihan vaan koska se on ihana. Tähän ei vaan tule tartuttua, joten nyt oli aika olla tiukka ja päästää irti tästä paletista. Tälle löytyy ihan varmasti rakastava koti jostain muualta.


Päätin pitkän pähkäilyn jälkeen luopua myös kahdesta ensimmäisestä Too Faced suklaa paletista. Nämä on myös sellaisia, joita olen säilyttänyt vaan keräilymielessä, mutta en koskaan käytä. Samaan kategoriaan kuuluu myös Lorac pro 2 paletti, joka sisältää kauniita viileitä sävyjä ja koostumus on ihan mielettömän hyvä. En vaan käytä. 


Urban Decayn Vice paletti on saattanut olla mukana myös jossain aikaisemmassa declutter postauksessa, sillä se on ollut mun poistokopassa aika kauan löytämättä uutta kotia. Yritin myydä sitä joskus viime talvena, mutta se jäi vähän kesken ja paletti jäi pyörimään. Kiertoon lähtee myös pari palettia ColourPopilta, vaikka ne ovatkin ihan huikean ihania! Mulla on vaan niitä todella paljon ja näiden sävymaailmat on sellaisia, että ne löytyy myös muista paleteista. 

Suva Beauty paletti tuli Boxycharmin mukana viime talvena ja olen sitä muistaakseni kerran käyttänyt. Se saa jatkaa matkaa, sillä en näe, että mulle tulisi sitä ikävä, vaikka ei siinä mitään vikaa ollutkaan.


Lopuksi kiertoon lähtee vielä Juvia's place The saharan paletti, ColourPopin Brunch Date, tarten rainforest of the sea, PÜRin festival ja Wander beautyn Wanderess paletit. Näissä missään ei ole mitään vikaa, mutta tiedän, etten tule niihin koskaan tarttumaan kun vaihtoehtoja on niin paljon muitakin. 

Löytyykö joku näistä paleteista sun kokoelmasta?

Love, Mari

12 kommenttia:

 1. Se on jännä miten joistakin paleteista tuntuu olevan hankala luopua vaikkei niitä tulisikaan käytettyä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi on niin totta, sitä vaan muodostuu joku jännä tunneside niihin :D.

   Poista
 2. Aina tulee ajeteltua, että "vielä voin tarvitata tätä joskus", vaikkei pitäisi. Kierrätys kunniaan :)

  VastaaPoista
 3. Pistätkö nää myyntiin vai annatko näitä eteenpäin?

  VastaaPoista
 4. Mun pitäisi tehdä ihan sama omille luomiväripaleteille, mutta hitto kun niistä on vaikee luopua! Hyvin sä oot saanut sun kokoelmaa pienennettyä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun pitäisi karsia vielä paljon paljon enemmän, mutta hiljalleen :D.

   Poista
 5. Kylläpäs sulta lähti tavaraa. Mulla on aivan liikaa luomivärejä, mutta tässä vaiheessa tuntuu etten raaski luopua niistä mistään :D ehkä joskus tulen vielä järkiini niidenkin kanssa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun pitäisi kanssa luopua vielä paljon lisää, se ei vaan oo niin helppoa kun kaikki on rakkaita :D.

   Poista
 6. Aikamoinen määrä luomivärejä! Itse en oikein osaa edes käyttää luomivärejä. Viimeisimmän paletin tiputin lattialle ja se hajosi. Uutta en ole saanut aikaiseksi ostaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä rakastan luomivärejä ja se kyllä näkyy hyvin mun kokoelmassa :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...