sunnuntai 12. elokuuta 2018

LUSH Whoosh shower jelly

Rentouttavaa sunnuntaita! Sunnuntait on mun mielestä parhaita päiviä itsensä hemmotteluun ja kunnon rentoutumiseen ennen uutta työviikkoa. Ota tänään aikaa itsellesi, lue vaikka hyvää kirjaa, katso lemppari youtubettajan videoita, käperry sohvalle Netflixin kanssa, syö hyvää ruokaa, käy kylvyssä tai saunassa ja hemmottele ihoasi ihanilla hoitotuotteilla. 

LUSH on yksi mun suosikki merkkini ihonhoitotuotteiden saralta, koska tuotteet ovat aina ihanan tuoksuisia, hauskoja ja erikoisia, sekä ennen kaikkea toimivia. Tänään me tutustutaan suihkuhyytelöön, joka on ihastuttanut mun suihkuhetkiä jo jonkin aikaa. 

*Tuote saatu pr näytteenä


Whoosh suihkujelly sopii täydellisesti sunnuntain suihkuhetkeen, sillä on piristävä vaikutus sekä mieleen, että kehoon. Jelly tuoksuu ihanan sitruksiselle ja sen sisältämä merilevä ja sitrusöljyt virkistävät mieltä samalla kun ne hoitavat ja pehmentävät ihoa.

Voit käydä ostoksilla ja lukea tarkat tuotetiedot täällä.


Sain jellyn kokeiluuni kesän alussa ja ennen tätä en ollut koskaan testannut näitä Lushin suihku jellyjä. En siis oikein tiennyt mitä odottaa. Mä ihastuin tän koostumukseen ensi hytkytyksellä, vitsi miten hauska tuote! Kuka sanoo, ettei aikuiset voi nauttia hytkyävistä ja hyllyvistä asioista? Tää on piristänyt mun suihkuhetkiä monellakin tapaa :D. 


Whoosh on koostumukseltaan melko jämäkkää hyytelöä, se ei murene käsiin mikä helpottaa käyttöä huomattavasti. Tästä voi halutessaan yrittää irrottaa lohkareita tai sitten voit ottaa koko mötikän käsiin ja hieroa sitä kostealle vartalolle, jolloin se vaahtoutuu ja jättää jälkeensä huumaavan raikkaan tuoksun. Mä oon suosinut tätä etenkin aamuisin, sillä päivä lähtee tosi kivasti käyntiin sitruksisen tuoksun ansiosta.


Oletteko te kokeilleet suihku jellyjä?

Love, Mari

10 kommenttia:

  1. Itsekin sain tämän testiin, mutta päätin tällä kertaa seuraajiani ilahduttaa ja se tuleekin löytymään elokuun arvonnasta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joku onnellinen tulee olemaan tästä tosi iloinen :D

      Poista
  2. Tää on mun ja miehen lemppari Lushin suihkujellyistä. :p Santa's Belly on sit joulun herkku. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En yhtään ihmettele, tää on ihana! Mun täytyy mennä tutustumaan myös niihin muihin ja tuohon joulupukkiinkin sitten syksyllä kun tie vie Helsinkiin ;)

      Poista
  3. Voi miten ihanan näkönen ja kuuloinen :D Kokemusta mulla ei noista ole, mutta pitänee joskus tilata kyllä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen, tää on niin hauska ja ihanan tuoksuinen :D

      Poista
  4. Mä oon liian tylsä suihkussa kävijä, en tiiä johtuuko siitä et oon ollut liivatteen kans liikaa tekemisissä mut mun suihkuun tää ei välttämättä pääsis mukaan :D mut lush on kyllä <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahah, eihän tää varmasti kaikkien makuun ole :D. Onneksi on paljon vaihtoehtoja!

      Poista
  5. Ostin kans joskus ton Whoosh suihkujellyn sillä se tuoksui ihanalta ja koostumushan on ihan huippu hauska! Käytännössä kuitenkin koin suihkujellyn tosi vaikea käyttöiseksi :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en oo vielä kokenut tätä vaikeeksi kun on vaan niin hauskaa aina vähän jellytellä :DD

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...