torstai 9. marraskuuta 2017

O'right vihreää hiustenhoitoa

Heippa kaikille! Tänään puhutaan pitkästä aikaa hiustenhoitotuotteista. O'right on alunperin Taiwanilainen yritys, joka valmistaa vihreitä eli ekologisia ja luonnollisia hiustenhoitotuotteita. Brändi lanseerattiin Suomeen syyskuussa, mutta valitettavasti en silloin työkiireiden vuoksi päässyt tilaisuuteen kuulemaan näistä lisää. Onneksi kuitenkin bongasin heidät I love me -messuilta ja sain ilokseni muutaman tuotteen testattavaksi ja teille esiteltäväksi. Olin näistä ihan super innoissani, varsinkin kun brändin edustajan kanssa valittiin juuri mun tarpeille sopivat tuotteet, odotin näiltä tosi paljon! Pakko vielä kehua tuota messupistettä, sain todella asiantuntevaa ja ystävällistä opastusta tuotteiden valintaan. Ennen kun katsotaan tarkemmin mitä mun kassista sitten lopulta löytyi, niin vinkkaan teille, että kaikki brändin tuotteet on myynnissä heidän omilla suomenkielisillä sivuillaan. Tuotteita myydään myös QHair -kampaamoissa ja jälleenmyyjiä on tulossa lisää. 


Mun kassiini päätyi tuotteita Tea Tree -sarjasta. Kerroin kärsiväni päänahan psoriasiksesta ja brändin edustaja nappasi tuosta heti kiinni ja suositteli mulle näitä tuotteita. Sain siis Tea tree shampoon, Tea tree purifying scalp spray -suihkeen sekä Golden rose hiusöljyn.  Tea tree -sarjan tuotteet sisältävät hiuspohjaa puhdistavaa ja rauhoittavaa teepuuöljyä, joka kuulostaa juuri siltä mitä mun päänahkani tarvitsee. Brändiltä löytyy eri sarjoja jokaisen tarpeisiin, mm. Goji Berry, Golden rose, Camellia, Green tea yms. Jokainen siis varmasti löytää omiin tarpeisiinsa sopivat tuotteet ja samalla pitää huolta luonnosta, hyvä diili jos multa kysytään! O'right:lla on myös todella mielenkiintoisen kuuloinen Recoffee sarja, jonka pakkaukset on kaikki täysin biohajoavia, niissä (kuten myös itse tuotteissa) on hyödynnetty käytettyjä kahvinporoja ja kahvipapujen kuoria. 


Tea Tree shampoo (29€/400ml) on ollut ihan loistotuote! Mä olen täysin rakastunut tähän shampooseen, jos nyt shampooseen voi rakastua. Tässä tuntuu olevan kaikki kohdallaan, se vaahtoaa todella hyvin, jättää hiukset puhtaan tuntuisiksi eikä tunnu kuivattavalta. Parasta tässä kuitenkin on ollut se, että olen oikeasti huomannut tän auttavan mun päänahan ongelmiin ja rauhoittavan kutiavaa päänahkaa. Ihan mahtavaa! Mulla ei riitä ylistyssanoja tämän ja näiden muiden tuotteiden kehumiseen, joten tämä postaus tulee olemaan paljon toistoa ja hypetystä, mutta uskokaa pois, nämä tuotteet ansaitsee sen täysin! 


Tea Tree Purifying scalp spray (16€/50ml) on hilseilevälle ja kutiavalle hiuspohjalle tarkoitettu suihke. Sen sisältämät ainesosat puhdistavat ja rauhoittavat ärtynyttä hiuspohjaa ja se auttaa pitämään hiuspohjan terveenä. Tämä on myös mun uusi suosikkini ja käytän tätä aina suihkun jälkeen pyyhekuiviin hiuksiin. Tykkään siitä, että tätä ei tarvitse huuhdella pois, vaan suihketta voi vaan suihkia sinne minne tarvitsee. Vaikutuksen tuntee kirjaimellisesti heti, ainakin mun päässäni tämä tuntuu sellaiselta viileän kipristelevältä, mistä tykkään. Ainakin tietää, että tehoa on! 


Golden rose oil (7€/10ml tai 19€/30ml tai 43€/100ml) on tarkoitettu värjätyille ja vaurioituneille hiuksille. Se sisältää damaskonruusu -uutetta ja luonnollista silikonia ja se korjaa ja ravitsee hiuksia tehden niistä pehmeät ja kiiltävät. Mä olen tykännyt käyttää tätä ihan mun luonnollisille värjäämättömille hiuksillekin, koska vauriota ja kuivuutta niistä silti löytyy. Pakkaus tässä (ja koko sarjassa!) on ensinnäkin tosi kivan näköinen ja myös näppärä, tämä kun on pumppupullossa. Öljy levittyy hiuksiin tasaisesti ja nopeasti eikä jätä hiuksia märän tai öljyisen näköiseksi. Tässä on miellyttävä ruusuinen tuoksu, mutta ei liian voimakas kuitenkaan. Mä rakastan hiusöljyjä ihan ylipäätään, mutta tämä on ihan siellä kärkijoukoissa myös. 


Mun hiustenhoitorutiini on näiden myötä uudistunut ja mullistunut ihan täysin ja voin vaan lämmöllä suositella teitäkin tutustumaan sarjaan ja löytämään sieltä ne omat suosikit. Tea Tree tuotteet tulee löytymään jatkossakin mun kokoelmasta, koska ne toivat mulle sitä pitkään kaivattua luonnollista apua eikö mun mielestä näiden tuotteiden hinnoittelukaan ole mitenkään paha. Olikohan siinä nyt riittävästi niitä ylistyssanoja? Mä en vaan rehellisesti sanottuna keksi näistä mitään huonoa sanottavaa, joten en viitsi edes yrittää. Sanotaan vaan, että nää on huikeita, kokeilkaa ihmeessä. 

Oletteko jo tutustuneet O'right tuotteisiin?

Love, Mari


*Tuotteet saatu pr näytteinä

17 kommenttia:

  1. Mullakin on näistä testissa värjätyille hiuksille sopivat tuotteet! Postausta onkin tulossa lähiaikoina niistä blogiinkin ^_^ ja et tosiaan jää yksin hehkutuksiesi kanssa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jään odottelemaan sun postausta, on varmasti hyviä tuotteita nekin! :)

      Poista
  2. Ihan vieras merkki, pakkaukset näyttää hauskoilta ☺️

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, kivan yksinkertaiset, mutta silti näyttävät :)

      Poista
  3. O`right vaikttaa hyvältä merkiltä, koska se on ekologinen ja luonnonaineita käyttävä. Tea tree tuotteet varmasti hyviä. Mutta minusta aika kalliita.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo "kallis" on vähän hankala juttu määrittää, jokaisella on niin eri ajatukset siitä mikä on kallista :) Onhan nämä hintavampia kuin perus markettien shampoot, mutta se näkyy sitten laadussa ja aatteessa. :)

      Poista
  4. Noi pakkaukst on kyl tosi symppiksiä! Ihan uusi tuttavuus mullekin tää merkki :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa tutustua, brändiltä löytyy vaikka mitä kivaa! :)

      Poista
  5. Mä olen pari tuotetta ehtinyt testaamaan ja tykkään kovasti. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä oon sitä mieltä, että näistä ei voi olla tykkäämättä :D

      Poista
  6. Świetna propozycja! Na bank przetestuję ! :)

    VastaaPoista
  7. En ole koskaan ennen kuullutkaan tällaisesta merkistä ja nyt vasta pienen ajan sisään olen alkanut kiinnostumaan vastaavanlaisista. Pitääkin tutustua jossain kohtaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen tutustumaan, tarjolla on vaikka mitä ihanaa! :)

      Poista
  8. Enpä ole ennen tästä merkistä kuullut. Ehkä voisi kokeilla joskus.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...