sunnuntai 12. marraskuuta 2017

Instant Effects Lip Plumper

Hyvää sunnuntaita ja isänpäivää kaikille! Tänään me päästään tutustumaan todella mielenkiintoiseen uutuustuotteeseen, joka lanseerattiin Suomeen syyskuussa. En itse valitettavasti ehtinyt tuohon lanseeraustilaisuuteen, mutta bongasin sarjan edustajan I love me -messuilta ja ehdimme vaihtaa muutaman sanan tuotteista. Kyseessä on Instant Effects, jonka valikoimiin kuuluu kolme mullistavaa seerumia; silmänympärysiholle, huulille ja ripsille. Sain messuilta testattavaksi sarjan Instant Lip Plumper -huultenpullistajan, josta me puhutaan tänään. Tähän ja muihin tuotteisiin voit käydä tutustumassa myös Instant Effects -verkkokaupassa. Verkkokaupasta löydät myös tuotteiden jälleenmyyjät, jos haluat päästä livenä näkemään näitä. Koodilla 15%ale saat -15% kaikista verkko-ostoksista tuolla heidän verkkokaupassaan!Instant Lip Plumper lupaa nimensä mukaan pullistaa huulia. Mikä tästä tuotteesta tekee aivan erityisen on se, että se tekee sen täysin kivuttomasti! Mehän ollaan totuttu siihen, että kaikki huulia pullistavat tuotteet on hieman kihelmöiviä, viileitä tai jopa kivuliaita huulilla. No ei enää! Tämän tuotteen teho perustuu happiteknologiaan ja se on myös hyvin luonnonmukainen. Tuotteen toiminta perustuu hapen kulkemiseen huuliin hiussuonia pitkin ja se saa aikaan kollageenin rakennusprosessin, joka tekee huulista hetkessä pulleamman näköiset. Tuote lupaa näkyviä tuloksia kahdessa minuutissa, se pullistaa huulia jopa 20%. Näkyvämmän tuloksen saa tunnin kuluttua ja jatkuvalla käytöllä parin viikon ajan voi huomata vielä huomattavampia muutoksia. Yhden käyttökerran vaikutukset kestää jopa neljä päivää! Huikeita lupauksia siis.


Mä allekirjoitan täysin tuon kivuttomuuden, tämä ei tosiaan tunnu huulilla yhtään miltään, korkeintaan miellyttävän kosteuttavalta. Vähän kun laittaisi tosi paksua kosteuttavaa huulivoidetta. Olin alkuun hieman skeptinen, että voiko tämä oikeasti toimia ja nappasin ennen ja jälkeen kuvat, jotka näette postauksen lopussa. Pakko sanoa, että yllätyin positiivisesti. Olen huomannut selkeän eron mun huulissani, jopa tuon ensimmäisen kokeilun aikana näin pieniä muutoksia, mihin en olisi ikinä uskonut. Huulten rajat tulevat paremmin näkyviin, amorinkaari tarkentuu, huulet näyttävät täyteläisimmiltä ja juonteet tasoittuvat. Se 20% ei siis tarkoita, että yhtäkkiä huulet kasvavat korkeutta ja muhkeutta sen verran, vaan tulokset näkyy koko huulissa, jolloin se ei ehkä pelkälle silmälle näy niin selvänä. Ottakaa siis ihmeessä kamera avuksi!


Tuote on kirkasta geelimäistä seerumia ja se levitetään huulille tuon harjaspään avulla. Pakkausta kliksautellaan pohjasta, kunnes tuotetta ilmestyy harjasosaan ja sitten vaan levitellään. Ekalla kerralla sitä sai kliksautella varmaan parikymmentä kertaa ennen kuin mitään tuli ulos, pitää vaan olla kärsivällinen. Tätä voi levittää myös huultenympärysten juonteisiin, jolloin nekin häivyttyvät. Tuotetta voi käyttää sekä tehohoitona yöaikaan, että päivisin huulipunan alla. Jos käytät huulipunaa, odota ensin viisi minuuttia ja pyyhi sitten ylimääräiset seerumit pois huulilta. 


Tässä näette miltä mun huulet näytti ennen kokeilua. Rajat oli aika sumeat ja epäselvät, paljon juonteita ja ylähuuli on melko pieni.


Tässä sitten mun huulet sen kahden minuutin jälkeen. Mä huomaan itse eron etenkin amorinkaaren alueella ja ylähuuli näyttää pulleammalta ja juonteet pienemmiltä. Toki vaikuttaa myös tuo "kiilto" huulten pinnalla, mutta se on mun mielestä vaan positiivista. Tän käyttö on todella miellyttävää, huulet tuntuu jotenkin ihanan pehmeiltä ja hoidetuilta, oon monena aamuna korvannut huulirasvan tällä. 

Oletteko jo kuulleet Instant Effects -tuotteista?

Love, Mari


*Tuote saatu pr näytteenä

16 kommenttia:

 1. Ihan uusi juttu mulle mutta aika mielenkiintoinen tuote kieltämättä. Muutkin Instant Effects -tuotteet alkoivat kiinnostaa, täytyy ehkä perehtyä niihin paremmin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä on mun mielestä tosi kiinnostavia, tekee kovasti mieli kokeilla myös etenkin sitä ripsiseerumia! :)

   Poista
 2. Olen kuullut näistä ennenkin, mutta en ole (ainakaan vielä) uskaltanut kokeilla. Näin maallikkona nämä huulia pullistavat tuotteet ei kuulosta ensi hätään kovin terveellisiltä tai ainakaan luonnonmukaisilta, vaikka kerroitkin tämän perustuvan happiteknologiaan. Koska en ymmärrä tätä happiteknologiaa täysin, niin minulla on ehkä sen takia hieman kriittinen suhtautuminen :)

  Mielestäni sinulla on todella kauniit huulet ilman pullistavaa huuligeeliäkin :)
  Leppoisaa sunnuntaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en oo näihin pullistajiin niin kovasti tutustunut, että osaisin sanoa mikä on hyväksi tai huonoksi, mutta tähän tuotteeseen itse uskon, kun nimenomaan perustuu happiteknologiaan ja luonnollisuuteen :)

   Poista
 3. Täähän kuulostaa hyvältä! Mua ei oo koskaan sinänsä kovin paljon kiinnostanut mitkään huultenpullistajat ehkä just sen takia, etten oo sellasen asian takia halunnut kärsiä mistään pistelystä tai kihelmöinnistä huulilla. Tällaista kivutonta versiota voisin kyllä joskus kokeillakin :) Mäkin huomaan kyllä selkeesti pienen eron noissa ennen ja jälkeen kuvissa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en oo kanssa niihin kauheasti tutustunut, mitä nyt jotain vähän pullistavaa huulikiiltoa kokeillut. Meinasin kesällä ostaa Glamglown vastaavan, mutta myyjä sanoi että se on niin kivulias ettei kannata :D

   Poista
 4. Täähän kuulostaa ihan kokeilemisen arvoiselta. Oon kyllä elämäni aikana kokeillut vaikka minkälaisia pullistavia huulivoiteita ja -kiiltoja, useimmat niistä tosiaan vähän kihelmöi, mutta ei se ole mua hirveästi haitannut :D Tosin nykyään käytän mielummin sellaisia, jotka ei saa koko suun ympärystä punottamaan :D Pistänpä siis mieleen tämän!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä suosittelen kokeilemaan, tää on tosi miellyttävä tapa tehdä huulista hitusen näyttävämmät :)

   Poista
 5. Kuulostaapa mielenkiintoselta tuotteelta! Just sellaselta kokeilemisen arvoiselta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehdottomasti kokeilulistalle, tää on tosi kiva tuote :)

   Poista
 6. En ole aikaisemmin kuullut tai testannut, mutta kiinnostuin tästä kyllä! Minuakin hieman arveluttaa huulien pullisteleminen, että voiko se olla terveellistä..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en kaikista pullistavista tuotteista osaa sanoa, mutta tän kohdalla itse uskon tuotteen turvallisuuteen ja "terveellisyyteen" kun on niin luonnonmukainen kuitenkin ja toiminta perustuu happeen.

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...