perjantai 10. marraskuuta 2017

Marraskuun Bette box

Heippa vaan! Tänään me päästään vihdoin kurkkaamaan marraskuun Bette boxiin. On tätä jo odotettukin, nythän on 10. marraskuuta. Mun piti saada boksi jo keskiviikkona, mutta taisi olla automaatti täynnä kun mitään ei kuulunut. Torstaina tää oli sitten toimitettu ihan muualle kuin piti, joten piti tehdä "pieni" koukkaus työpäivän jälkeen, että sain boksin käsiini. Nyt ollaan kuitenkin jo onnellisesti kotona ja oon ehtinyt laatikon sisältöön hieman tutustuakin. Betten pääset tilaamaan osoitteesta www.bettebox.fi.


Marraskuun teemana on "valmistaudu juhlakauteen" ja boksin tuotteet on valittu tietysti teemaan sopiviksi. Mukana oli tällä kertaa vain neljä tuotetta ja yksi ekstra. Marraskuussa piti tulla myös pitkäaikaistilaajien lahja, mutta se oli mun boksista unohtunut ja tulee jälkitoimituksena. Harmi, mutta onneksi se sentään on tulossa.


Ensimmäisenä boksista paljastui Simple micellar cleansing wipes -puhdistusliinat. Tästä oon aika innoissani! Mä oon Simplen liinoja käyttänyt monen monta paketillista, niitä vihreässä pakkauksessa olevia siis. Näitä testaan myös mielelläni, liinoja kun kuluu mulla tosi tiheään tahtiin. Paketissa on 25 puhdistusliinaa, ne ovat hellävaraisia, mutta puhdistavat tehokkaasti.


Lumenelta oli laitettu mukaan Nordic seduction -sarjaan kuuluva huulipuna, omani oli sävyssä 16 Kesätuuli. Kyseessä on todella klassinen punainen sävy, tiedän että mulla ei ole sille käyttöä, joten en viitsinyt edes avata pakettia. Se löytää varmasti paremman kodin jonkun toisen luota :). Lumenen huulipunat on kuitenkin tosi kivoja ja tämä sävy käy loistavasti tulevaan pikkujoulukauteen, joten uskoisin tän ilahduttaneen monia.


Boksista löytyi myös uutuus meikkivoide IsaDoralta. Natural MATT on öljytön meikkivoide, joka antaa puolipeittävän ja mattaisen lopputuloksen. Meikkivoide sopii kaikille ihotyypeille ja se lupaa luonnollisen, samettisen mattapinnan iholle. Mä sain sävyn 10 Matt porcelain ja vähän epäilen, että se on liian vaalea mulle. Kokeilen tätä kuitenkin suurella mielenkiinnolla ja sävyähän voi aina tummentaa vaikka nestemäisellä bronzerilla. Tästä oon tosi innoissani!

Boksin mukana tuli myös alennuskoodi sokos.fi verkkokauppaan. Koodilla ISADORA20 saa -10% kaikista IsaDoran meikki- ja peitevoiteista 30.11 saakka.


Boksin viimeinen varsinainen tuote oli Manna Kadar Glo illuminator eli nestemäinen highlighter. Manna Kadaria on nähty boksissa aikaisemminkin, kyseessä on Yhdysvaltalainen meikkibrändi. Tämä hohdevoide, kuten lapussa kuvaillaan, lupaa antaa kasvoille ja vartalolle kauniin hehkun. Tätä voi sekoittaa meikkivoiteeseen tai käyttää sellaisenaan meikkivoiteen päällä. Mä en ole vielä päättänyt pidänkö tän itselläni vai laitanko eteenpäin, joten en ole ottanut swatcheja. Jotenkin tää kiinnostaa kovasti, mutta yritän olla järkevä ja ajatella, että mulla on tosi paljon nestemäisiä highlightereita enkä käytä niitä niin paljoa.


Viimeisenä boksista löytyi vielä tuoksunäyte Elie Saabilta. Tämä osoittautui aivan ihanaksi tuoksuksi, mä ihastuin oikein todella! Tuoksussa on raikas ja samalla makea, siinä on kukkaistuoksu yhdistettynä manteliin ja vaniljaan. Tämä päätyi heti mun käsilaukkuuni!

Kaikenkaikkiaan tämä marraskuun boksi oli mun mielestä oikein onnistunut kokonaisuus. Kaikki tuotteet oli todella kivoja, vaikka ei ehkä sävyiltään juuri mulle sopivia. Pitkästä aikaa voin sanoa, että olen täysin tyytyväinen boksin sisältöön ja se on paljon sanottu. Mun suosikeiksi nousi Simplen liinat, meikkivoide ja tuoksunäyte.

Miltä marraskuun Bette vaikutti?

Love, Mari

16 kommenttia:

 1. Itse olin riemuissani kun meikkivoiteesta kerrankin saatiin vaalein sävy :D

  https://blingershimmer.blogspot.fi/2017/11/bette-box-marraskuu-2017.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä kokeilin tuota omaani eilen ja ei se sävy ihan mahdoton ollut näin talviaikaan :)

   Poista
 2. Boksi oli mun mielestä todella hyvä ja ihanaa, kun sisältö oli noin meikkipainotteinen :) Elie Saabin tuoksu upposi muhunkin, vaikka mä harvemmin pidän mistään kauneusboksien mukana tulleista tuoksunäytteistä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olin kanssa tosi iloinen, että saatiin paljon värikosmetiikkaa! :)

   Poista
 3. Mä olin positiivisesti yllättynyt, pitkästä aikaa tuli meikkipainoitteinen boksi eikä niitä ainaisia markettivoiteita yms :) Kerrankin meikkivoiteen sävy osui just nappiin ja tuoksunäyte oli raikas eikä lainkaan liian voimakas :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosi kiva kuulla, että meikkivoide meni nappiin ja muutenkin boksi oli mieluisa! :)

   Poista
 4. Tää oli ihan huippuboxi! Itselleni sävyt osuivat ihan nappiin! Huulipunasta sain sävyn 17, joka oli vähän tummempi
  Oikein tyytyväinen olin, ja kaikki tuotteet jää omaan käyttöön :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, uskon että tää boksi on ollut tosi mieluisa monille ;) Mulle jäi tästä myös tosi hyvä mielikuva, vaikka ei kaikki omaan käyttöön jääneetkään.

   Poista
 5. Hssua lukea monta samaa juttua samasta paketista. Näköjään monen suosikki ollut tämä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä pitkästä aikaa tosi hyvä sisältö boksissa :)

   Poista
 6. Katsoin jo yhden unboxaus videon tästä boxista. Itse käyttäisin ehkä vain noita puhdistusliinoja, mutta niidenkin ekologisuus mietityttäisi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Simple on mun käsittääkseni melko ekologinen brändi, ei tietty täysin luonnonkosmetiikkaa, mutta kannattaa tutustua brändiin kuitenkin :)

   Poista
 7. Boxi oli oikein mainio, oma suosikki pitkään aikaan! Etenkin simplen liinat on ihania, mutta tuo hohtotuote lähti itseltäni jo kiertoon samoin kuin tuo hajuvesi.

  hanna
  www.hannamariav.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulle jäi kanssa pitkästä aikaa tosi positiivinen kuva tästä :)

   Poista
 8. Tää boksi oli pitkästä aikaa sellainen, josta mäkin olisin tykännyt :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, tää on kyllä ollut tosi monille onnistunut boksi! :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...