tiistai 28. marraskuuta 2017

Morphe Dare to create & 35O2

Joko olette kuulleet, että Morphe on avannut nyt verkkokaupan myös Britteihin? Huikeeta! Tämä mahdollistaa siis tuotteiden tilaamisen suoraan Morphelta ilman huolta alveista tai super kalliista postikuluista. Itse innostuin tästä uudesta verkkokaupasta niin kovasti, että laitoin heti pari uutuus palettia tilaukseen. Näille tuli postikuluja muistaakseni joku viisi euroa ja ne toimitettiin mulle kotiin muutamassa päivässä. Jos Morphe on sulle vieras brändi, niin kyseessä on Yhdysvaltalainen kosmetiikkavalmistaja, joka aloitti toimintansa edullisten siveltimien parissa. Valikoima on sittemmin laajentunut edullisiin luomiväripaletteihin, nestemäisiin huulipuniin, kasvopaletteihin yms. Morphen yksi kantava voima taitaa olla Youtube gurujen jatkuva hypetys ja suosittelu, etenkin myös minun suosikkini Jaclyn Hill on aika pitkälti antanut kasvonsa tälle brändille ja Jaclynin kautta itse löysinkin Moprhen silloin aikoinaan. 


Morphe julkaisi tänä vuonna joulukokoelman, johon kuuluu eri paletteja, sivellinsettejä yms. Mun huomioni kiinnitti tämä Dare to create 39A paletti, joka on todella kiinnostavalla tavalla koottu. Sen pakkaus poikkeaa Morphen pakkauksista kovasti, se vastaa enemmän sitä Jaclyn Hill palettia pahvikansillaan. Toinen mun tilaama paletti oli 35O2 eli super suositun 35O paletin uusi pikkusisko. Dare to create -paletti koostuu viidestä eri osiosta. Jokaisesta kulmauksesta löytyy kahdeksan yhteensopivaa sävyä ja keskellä palettia kulkee rivi isompia pannuja mattaisia häivytyssävyjä. Kivasti ajateltu, että nuo häivytyssävyt on isompia kun niitä kuluukin enemmän. Tykkään kovasti tän paletin asettelusta, tän kanssa on helppo lähteä miettimään eri meikkilookkeja ja sävyt on tosi inspiroivia. Toki niitä voi sekoitella mielensä mukaan. Laadultaan tämä vastaa mun mielestä aika hyvin uusimpia Morphen paletteja, sävyt on tosi pigmenttisiä ja hyvin blendaantuvia. Morphe on nyt uudistanut ilmettään muutenkin ja ainakin nämä uudet paletit on saaneet väliinsä muoviläpyskän, johon on painettu jokaiselle sävylle oma nimi. Iso plussa siitä, olen kaivannut sävynimiä Morphen luomiväreille.
35O2 paletti on nimensä mukaan uudistettu ja paranneltu versio 35O paletilla, ikäänkuin pikkusisko siis. Äkkivilkaisulla tämä muistuttaa edeltäjäänsä kovasti, mutta kun paletteja lähtee vertaamaan on eroavaisuuksia hurjasti. 35O2 on selkeästi lämpimämpi ja mukana on enemmän punertavia ja oranssin sävyjä. Vaikka 35O paletti on myös tosi lämmin, niin tässä se on viety oikeen todella pitkälle. Mua houkuttelee eniten nuo oikean yläkulman punertavat ja oranssihtavat sävyt. Ihania! Tämä on jokaisen lämpimien sävyjen ystävän toivepaletti, jos minulta kysytään! :)


Onko Morphe sinulle tuttu? 

Love, Mari

12 kommenttia:

 1. Morphe on tuttu vain Youtubesta ja blogeista. 3502 paletti taisi olla Nikkia Joyn mielestä paras paletti ikinä "affordable" -sarjassa:) Täytyyhän sen sitten olla hyvä;) Sävymaailma on mun makuun liian rusehtavan punertava.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä hyvä, en yhtään ihmettele, että saa osakseen niin paljon hypetystä :D Täytyy tosin olla super lämpimien sävyjen ystävä!

   Poista
 2. Mä oon niin kuutamolla kaikesta meikkihommelista, mutta tyttäret toki löytävät sinun tavoin uusia brändejä ja suosituksia youtubesta ja muista kanavista. Somella on vahva voima nostaa (tai pudottaa) brändejä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan totta, nykyään varmaan suurin osa markkinoinnista tapahtuu juurikin somen välityksellä, etenkin nuoriin kohdistuva :)

   Poista
 3. Minä olen myös Annen lailla pihalla kuin lumiukko näistä uusista meikkijutuista. Tämmönen mummeli muutenkaan enää mitään tarvitse :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eihän meikit tosiaan ole kaikkien juttu, kiinnostuksensa kullakin :D

   Poista
 4. Oo kiva kuulla et Morphe toimittaa Suomeen ilman alveja! Mä haluisin testaa sitä meikinkiinnityssuihketta ja siveltimiä. Pitää katsoa, jos jossain vaiheessa tekisi tilauksen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo tää oli huippu-uutinen mun mielestä! :) Mä haluaisin kanssa testata sitä suihketta.

   Poista
 5. Todella kauniit sävyt tossa jälkimmäisessä paletissa, tollahan saa vaikka mitä kaikkea ihanaa aikaan! :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö olekin, ihan täydellinen lämminsävyinen paletti <3

   Poista
 6. Eipä ollut Morphe tuttu mutta olen muutenkin aika pihalla meikkimaailmasta. :) Kivalta kuitenkin näyttää nuo paletit!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Morphella on paljon laadukkaita ja edullisia tuotteita, kannattaa tutustua jos on vaikka uusia siveltimiä vailla :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...