maanantai 6. marraskuuta 2017

Lokakuun Ipsy glam bag

Kun nyt on vauhtiin päästy, niin jatketaan näiden lokakuun kauneusboksien parissa. Mä en yleensä julkaise boksiesittelyjä peräkkäisinä päivinä, mutta menkööt nyt tällä kertaa, niin saadaan lokakuu vihdoin pakettiin. Tämä Ipsy ja Boxycharm saapuivat mulle peräkkäisinä päivinä, joten miksei ne blogissakin voi olla peräkkäin. Toivottavasti jaksatte näistä vielä kiinnostua! Ipsy eroaa Boxycharmista parillakin tavalla. Ensinnäkin, tämän hinta on 10 dollaria kuussa ja mukana tulee sekoitus näytekokoja ja täysikokoisia tuotteita. Ipsyn tuotteet myös vaihtelevat tilaajien kesken, näistä on usein monia eri variaatioita. Tuotteet saa halutessaan tietoon jo etukäteen omilta Ipsy sivuilta ja niitä voi arvostella, jotta tulevina kuukausina saisi itselleen sopivia tuotteita. Lokakuun Ipsyn teemana oli myös Spellbound, hassu sattumako? Halloween näkyi tässä vahvasti, jo pussi on teemaan sopiva pienen lepakko-vetimensä ansiosta. Mulle tuli kaksi BioRepublicin kangasnaamiota. Mä olen aina antanut näille hyviä arvosanoja, joten mun pusseista löytyy tosi usein kangasnaamioita. Kivaa niissä on se, että niitä tulee lähes aina kaksi kappaletta, joten saan vähän niinkuin extra tuotteen. Nämä BioRepublic naamiot on tosi hyviä, innolla testaan myös nämä kaksi!


Pussukasta löytyi myös MDMflow nestemäinen huulipuna sävyssä Retro. Tämä on mulle täysin vieras brändi, joten kiva päästä tutustumaan uutuuteen. Sävyltään tämä on todella kaunis, juuri sellainen mistä mulla on tapana tykätä ja swatchi tuntui myös tosi kivalta. Huulille en vielä ehtinyt tätä kokeilemaan, mutta ensivaikutelma oli lupaava.


Pussista paljastui jälleen kynsilakka, näitä on tullut nyt aika usein ja no, alkaa ehkä riittää vähäksi aikaa. Nailmedic kynsilakka lupaa kyllä hyviä asioita, joten kokeiluun tämä menee, vaikka sävy ei ole ihan mun ominta alaa. 


Pussista paljastui myös Meech and Mia irtopigmentti. Jälleen mulle tuntematon brändi, en ole tästäkään kuullut aikaisemmin. Tämä on kuitenkin sellainen tuote, joka todennäköisesti jäisi mulla käyttämättä, joten laitin tän arvontapinoon niin joku teistä pääsee joskus kokeilemaan. Irtopigmentit on tosi kivoja, mutta mä oon vaan niin laiska käyttämään niitä, että en viitsi turhaan avata uutta.


Viimeisenä pussista löytyi vielä Urban Decayn 24/7 glide-on eye pencil sävyssä Perversion eli musta rajauskynä. Tästä oon aika innoissani, nämä UD:n kynät on huikeen hyviä! Tämäkin oli ihan sysimusta ja pysyi paikoillaan vaikka kuinka yritin hingata kädellä. Tämä myös levittyy ihanan pehmeästi ja kermaisesti. En varsinaisesti olisi tarvinnut mustaa rajauskynää, niitä kun on kertynyt aika paljon, mutta on tää vaan kiva!

Lokakuun pussista mun suosikeiksi nousi UD:n rajauskynä, nestemäinen huulipuna ja kangasnaamiot. Aika hyvä saldo kympillä! Tämä ei ollut mun suosikki pussini, mutta ei missään nimessä huonokaan. Jännää nähdä mitä marraskuu tuo tullessaan. 

Kiinnostiko joku tuote erityisesti?

Love, Mari

10 kommenttia:

 1. Mulle ei olis sun tuotteista iskenyt kaikki, mutta kangasnaamiot ja UD:n kynän olisin voinut kyllä ottaa! Mulla siis ei yhtään samaa tuotetta viime kuussa :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aijaa, mitähän kivaa sä sitten sait? Pitääkin mennä katsomaan jos oot postannut näistä jo :D

   Poista
 2. Nää sun ”boxi” arvostelut on kyl kivoja kun tilaat sellasia mitä moni ei tilaa! Kaikki oli mulle ihan tuntemattomia brändejä paitsi UD :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä rakastan kaikkia ylläribokseja, etenkin just näitä ulkomaalaisia, kun sisältö on usein huippuluokkaa. :)

   Poista
 3. Jaa nykyisin laitetaan hiiltä jo kynsilakkoihinkin :D
  Piti oikein googlettaa tuo Ipsy... En ollut aiemmin tuollaisesta kuullutkaan :'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo sitä taidetaan laittaa nykyään vähän joka paikkaan :D

   Poista
 4. Ipsy Glam vaikuttaa hyvältä, kun sen tuotteisiin voi itse vaikuttaa. Kangasnaamiot on käteviä. Mutta yleensä teen naamiot itse luonnonaineista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon ollut todella tyytyväinen Ipsyyn, lähes aina tulee mieluisia tuotteita :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...