keskiviikko 29. marraskuuta 2017

Meikki-keskiviikko; Pikkujoulumeikki vol 2

Heippa! Tänään meikki-keskiviikossa nähdään toinen pikkujoulumeikki-kokeilu. Tämä on mun mielestä hieman klassisempi pikkujoulumeikki punaisine huulineen ja hopeaa luomilla. Pistin vielä irtoripset kruunaamaan koko lookin ja kyllä ne vaan ilmettä muuttaa kovasti! Meikki sai inspiraationsa LH cosmeticsin flash crayon kynästä sävyssä Zhao flash, joka on upea metallinen hopea. Se toi mun mieleeni mun ikisuosikin ColourPop super shock luomivärin sävyssä Koosh, jonka kaivoin sille kaveriksi tähän meikkiin. 


Meikkipohja on tehty Fenty beauty -tuotteilla, kasvoilta löytyy Fentyn primeri, meikkivoide ja varjostuspuikko. Mun mielestä mun iho näyttää näissä kuvissa tosi kuivalta ja mattaiselta, joten alkaa olla siinä ja siinä voinko käyttää tuota meikkivoidetta enää talvella. Olen aikaisemminkin sanonut, että se sopii varmasti erittäin hyvin öljyiselle iholle, mutta kuivalla iholla se on aika tuhtia. Toistaiseksi vielä toimii, täytyy kokeilla sekoittaa siihen vaikka jotain kasvoöljyä. 



Silmämeikki on hyvin simppeli, mutta kuitenkin aika näyttävä. Halutessaan tätä voisi tummentaa ulkonurkasta oikein kunnolla, jolloin lopputulos olisi tosi smokey. Käytin Kat Von D:n Shade + Light luomiväripaletin neutraaleja sävyjä luomivakoon ja häivyttelyyn. Koko luomelle levitin ensin sitä LH cosmetics kynää, jonka reunoja hieman häivyttelin sormella. Päälle painelin ColourPopin Koosh luomiväriä ja mun mielestä ne toimi yhdessä erittäin hyvin! Käytin tuota kynää myös alavesirajalla ja aivan silmän sisänurkkaa korostin hopealla glitterlinerilla. Lisäsin ohuen nestemäisen rajauksen ja päälle irtoripset.

Huulipunaksi halusin klassisen punaisen, se sopii mun mielestä pikkujoulukauteen ja tähän hopeaan meikkiin tosi hyvin. Käytin Lumenen punaista huultenrajauskynää ja päälle levitin AVONin uutta nestemäistä mattahuulipunaa sävyssä Irresistible. Tuo huulipuna on tosi kiva, se pysyy hyvin, ei kuivata huulia ja tuntuu todella miellyttävältä.



Millaiset on sun pikkujouluhuulet? :)

Love, Mari

Meikissä käytetyt tuotteet:

Fenty Beauty Pro Filt'r primer
Fenty Beauty Pro Filt'r foundation, 190
Fenty Beauty Match stix, Amber
tarte Shape tape concealer, light neutral
Laura Mercier secret brightening powder
NARS beach powder
Marc Jacobs O!Mega bronze, 102 Tantric
IsaDora blush & glow draping wheel*

Kat Von D Shade + Light eye palette
LH cosmetics flash crayon, Zhao flash
ColourPop super shock shadow, Koosh
Kat Von D tattoo liner, Trooper
TonyMoly Tear glitter eyeliner, Delight
benefit Roller lash mascara

Lumene Nordic seduction long-lasting lipliner, 5*
AVON mark liquid lip lacquer matte, Irresistible

Anastasia Beverly Hills brow definer, Soft brown
Lumene eyebrow shaping wax, blond 3

*Saatu pr näytteenä

8 kommenttia:

  1. Onpa kaunis kokonaisuus:) Näyttävät ripset sopii tähän meikkilookkiin täydellisesti<3
    Mäkin olen nyt jättänyt rusehtavat huulipunat hieman syrjään ja siirtynyt kirkkaampaan punaiseen. Piristää ainakin jonkin verran, kun on niin sysimustaa melkein aamusta iltaan...siis sää. :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Mun mielestä tällaiset lookit vaatii tosiaan näyttävät ripset, joita en valitettavasti omasta takaa omista :D

      Poista
  2. Upea meikki taas jälleen kerran!:) Tuo punainen huulipuna tuo lookkiin kivasti väriä ja kirkkautta!

    VastaaPoista
  3. Pikkujouluhuulet on ehdottomasti kirkkaan punaiset, just tollaset kuin sulla tässä meikissä! Ihana meikki muutenkin, noi ripset varsinkin on tosi kivat ja täydentää kyllä aivan ihanasti ton meikin<3 :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan samaa mieltä, punaiset huulet vaan kuuluu tähän vuodenaikaan! :)

      Poista
  4. Ihana meikki ☺️ Nuo irtoripset on upeat! 🖤 Multa löytyy myös Koosh ja se on aivan ihana!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon :) Ja kyllä, Koosh on täydellisyyttä! Mulla on sitä jemmassa jo uusi varakappale :D

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...