keskiviikko 20. syyskuuta 2017

Meikki-keskiviikko; pronssinen meikki

Hyvää meikki-keskiviikkoa! :) Tänään nähdään pronssinen meikkilook, joka on tehty Morphen Jaclyn Hill -luomiväripaletilla. Huulilta löytyy myös uutuustuote, jonka esittelen teille tarkemmin vielä myöhemmin tällä viikolla. Mä en ole pitkään aikaan tehnyt tällaista täysin pronssista ruskeansävyistä silmämeikkiä ja jostain syystä nyt inspiroiduin ihan täysin näistä sävyistä, lieneekö syksy vai mikä. Mä suosittelen tuota Jaclyn Hill palettia kaikille isolla sydämellä, jos et vielä sitä omista niin kannattaa ehdottomasti ainakin harkita, se on huikea! :)


Kasvomeikki on tällä kertaa tosi neutraali, kuten koko lookki muutenkin. En halunnut yhdistää tuon pronssin kanssa mitään kovin räikeää, vaan pidin koko meikin maanläheisenä. Meikkivoiteena käytin tarten Rainforest of the sea -meikkivoidetta, joka antaa sopivasti peittävyyttä ja kauniin tasaisen pohjan meikille. Kasvoilta löytyy myös uusi highlighter, josta lisää myöhemmin. Meikin kohokohta on ehdottomasti tuo upea pronssinen sävy liikkuvalla luomella, se on niin kaunis! 


Silmämeikki on tehty saman tutun ja simppelin kaavan mukaan; luomivakoon vaaleaa mattaruskeaa, jota pikkuhiljaa aina tummennetaan astetta tummemmalla ruskealla, mitä lähemmäs luomea tullaan. Koko luomelle painelin tuota upeaa metallista pronssin sävyä ja ulkonurkkaa tummensin hieman tummalla mattaruskealla. Niin helppoa ja vaivatonta, ja lopputulos on kuitenkin kiva ja näyttävä!


Huulipunaksi valitsin Dose of colors / Desi x Katy -kokoelmasta sävyn "More creamer please". Tuo on jotenkin tosi jännä, hieman sinappisen vaaleanruskea nude. Täysin uniikki mun kokoelmassa! Mä tykkään kovasti, vaikka sävy onkin aika erikoinen eikä ihan joka meikkiin passaa (tässäkään se ei ihan paras valinta ollut). Tuosta kokoelmasta puhutaan lisää vielä myöhemmin!


Mitä sävyjä te tykkäätte käyttää syksyisin? :)

Love, Mari


Meikissä käytetyt tuotteet:

Smashbox photo finish primer
tarte Rainforest of the sea water foundation, light-medium neutral
tarte Shape tape concealer, light medium
RCMA no-color powder
Temptu x Boxycharm liquid glow
NARS beach powder
tarte Park Ave Princess Amazonian clay matte waterproof bronzer
Too Faced Soulmates bronzer, Carrie & Big
Milani baked blush, Luminoso
Dose of colors Desi x Katy highlighter, Fuego

Ingot eye makeup base
Morphe The Jaclyn Hill palette
Urban Decay 24/7 glide-on eye pencil, Whiskey
Maybelline the falsies push up angel mascara

ColourPop brow pencil, Bangin' brunette
Anastasia Beverly Hills clear brow gel

Dose of colors Desi x Katy lipstick, More creamer please


5 kommenttia:

 1. Upea meikki! Tykkään itse käyttää arkena just täntyylisiä meikkejä :) Vaikka välillä onkin kiva säväyttää myös ihan arkena ja käyttää vähän räväkämpiäkin sävyjä luomilla :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :) Jos mä käyttäisin arkena meikkiä niin se olisi myös jotain tällaista, vaivatonta ja kivan näköistä :P

   Poista
 2. Mä rakastan pronssia, tosi ihana meikki ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! :) Mä oon kanssa kovasti pronssin ystävä <3

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...