torstai 28. syyskuuta 2017

Tarte ostoksia

Heippa kaikille! :) Tartella oli jokin aika sitten ilmaiset postikulut myös kansainvälisissä tilauksissa ja tottakai mun oli pakko käyttää tilaisuus hyödyksi. Tänään esittelen teille mun pari pientä ostosta, jotka molemmat yllättivät tavallaan. Tarten joulutuotteet ovat alkaneet tippua myyntiin pikkuhiljaa ja tässäkin on mukana yksi tuote noista uutuuksista. Kertokaa ihmeessä jos teitä kiinnostaa enemmänkin nuo tarten joulun uutuudet niin teen niistä mielellään teille koostetta vaikka itse en ehkä niitä (ainakaan kaikkea) lähdekään tällä kertaa tilaamaan.


Tilasin kaksi tuotetta, Limited-edition Buried treasure eyeshadow palette -luomiväripaletin ja little lash helper lash applicator "pinsetit". Olin todella innoissani tuosta luomiväripaletista, koska se näytti mun silmään todella kauniilta ja mä olen aina ollut tarten luomivärien fani. Nuo ripsityökalut ostin Youtubettaja Samantha Marchin suosituksesta, toiveena oli saada jotain apua mun irtoripsien kiinnittämiseen.


Buried treasure -luomiväripaletti on ulkoisesti todella kaunis. Kultaisella pohjalla on kaunis kuviointi, joka toistuu muuten saman tyylisenä koko joulukokoelmassa, hieman eri vivahtein. Täytyy sanoa, että olin tosi yllättynyt kun sain tämän käsiini, koska olin odottanut reilusti isompaa palettia. Mun mielestä tarten sivujen kuvissa tämä vaikutti isommalta, samaa luokkaa kuin se PRO Amazonian clay paletti. No, enpä ollut lukenut tän mittoja ja sain käsiini noin kämmenen kokoisen minipaletin. Eipä siinä mitään, olin vain odottanut saavani jotain muuta.


Paletti on myös sisältä todella kaunis. Neutraalit lämpimät sävyt on aseteltu hauskasti erikokoisiin ympyröihin ja niissä on kaunis aaltokuviointi. Tämä on todella lämmin paletti ja mukana on paljon syksyyn sopivia sävyjä. Tästä löytyy pari mattasävyä, mutta pääasiassa kyseessä on shimmer paletti. Odotin paletilta paljon, mutta valitettavasti mun odotukset ei nyt ihan täyttyneet. Ulkoinen kauneus ei nyt ihan vastannut paletin laatua ja tämä ei vaan vastaa mitenkään tarten muita paletteja. Sävyistä lähtee todella kevyt pigmentti, jota voi kyllä kerrostaa ja työstää, mutta näistä puuttuu se intensiivisyys, jota itse kaipaan. Shimmersävyt varisevat paljon enkä saanut niitä toimimaan luomilla niin hyvin kuin olisin halunnut, edes kostealla siveltimellä. Ei tämä ihan kehno ole ja jos mulla ei olisi kuin muutama paletti, voisin tästä tykätäkin. Nyt koen, että tämä ei vastaa mun vaatimustasoa eikä sitä tasoa, johon olen tarten kanssa tottunut. 


Nämä ripsityökalut sen sijaan oli todella positiivinen yllätys! Ymmärrän täysin miksi Samantha näitä kehuu. Jos sulla on vaikeuksia irtoripsien kiinnityksessä, suosittelen kokeilemaan, mun ripsipeli on nyt täysin uudella tasolla! (Kurkkaa vaikka eilisestä postauksesta). Näillä saa ripsestä niin tukevan otteen ja pitkältä matkalta, että sen asettaminen paikalleen aivan ripsien tyveen oli todella helppoa. Näiden avulla uskon, että tulen käyttämään irtoripsiä paljon useammin ja se ei tule olemaan enää yhtä suurta kärsimystä. Jes!

Käytätkö sinä irtoripsiä? 
Kiinnostaako tarten joulukokoelma?

Love, Mari

4 kommenttia:

 1. Tosi harmi, että luomiväripaletti aiheutti pettymyksen :/ Ymmärrän kyllä hyvin, että kun on tottunut johonkin tiettyyn laatutasoon niin sen alle jäävät aiheuttaa pientä harmistusta.. Ripsityökalut vaikuttaa superhyviltä! Mä käytän itse Kissin ripsien mukana tulevia muovisia "asettimia", mutta ne ei kyllä oo parhaat mahdolliset. Niillä saa ihan kivasti pitkältä matkalta kiinni niistä irtoripsistä, mutta muuten ne ei oo ehkä ihan niin jämäkät kuin toivoisin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo mulla oli odotukset vaan liian korkeella, joku toinen varmasti tykkää tuosta paletista paljon enemmän :D Mä oon kanssa katsellut noita Kissin asettimia joskus marketeissa, mutta jäänyt hankkimatta jostain syystä. Tarten asettimiin oon hurjan tyytyväinen :)

   Poista
 2. Haha mähän siis tilasin VAIN tyhjän luomiväripaletin ja mietin et oonko ihan höpsö kun kerrankin sais ilman postareita ja mä tilaan vaan tommosen. Mutta siis huh, toi paletti hakkaa z-paletit ihan mennen tullen. Ois voinut ostaa jopa kaksi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei se tarten tyhjä paletti on ihan huikean hyvä, mulla se huuliversio ja oot ihan oikeessa, lyö laudalta kaikki muut magneettipaletit :D Tosi tukeva ja jämäkkä! Mun versiossa ei oo luukkua kannessa, mistä ainoa miinus (vaikka se kansikuva on niin nätti, ettei oikeestaan edes haittaa).

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...